Canim bu gece cok canim sıkkın. Sinirimden gece yemegi yiyemedim. Hala da yiyesim yok.
Sabah: 2 yumurta. 1 bucuk dilim t.b. ekmegi. Domates salatalik.
Arada: 10 adet kirmizi dut.
Oglen 1 lahmacun ve bol salata.
2 lt. Su
8260 adim atmisim. Sabah bir ara isten izin alip carsiya yurudum 25 dk. tempolu yürüyüş oldu hatta. Ikindin is cikisi da 15 dk. tempolu yürüyüş yaptim. Eve gelince de oglumla gezinti yaptik. Hareketli bir gündü anliyacağın..
Leslie yapacaktim ama dedim ya, sinirden yapamiyorum. Cok canim sıkkın. Oglumu uyuttum yatağa uzandım.
Isle ilgili canim. Daha dogrusu is arkadaşıyla ilgili.. cok dert etmemek lazim ama canim sıkıldı bir kere..Hayırdır canım bir sorun mu var?
Isle ilgili canim. Daha dogrusu is arkadaşıyla ilgili.. cok dert etmemek lazim ama canim sıkıldı bir kere..
Canim listen cok guzel. Sadece geceleri ekmek yememeye ozen goster. Faydasini goreceksin..Bende menümü yazayım
08.20
Menemen, 1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
10.30
2 hurma
2 ceviz
Filtre kahve
12.20
1 tabak tavuklu fasulye
2 dilim çavdarlı ekmek
Yoğurt
16.30
Sütlü kahve
18
1 tabak 1 yumurtalı ot ( yagsiz)
Yoğurt
1.5 dilim çavdarlı
20
2 küçük hurma
Çay
LAydLiNe
Bu sabah da 64.2 çıktım
İnşallah veririmmmmm
Ve sabah yulaf muz azıcık bal kakao çok az süt karıştırıp yedim :)
Günaydın
Evet canım yakın,birlikte ilerlemek bize daha çok motivasyon sağlar bence de:)
Afiyet olsun canım.kesinlikle öyle,her başlangıç daha az motivasyonla başlıyo.ah keşke hiç bozmasak diyeti
Canim listen cok guzel. Sadece geceleri ekmek yememeye ozen goster. Faydasini goreceksin..
Anladım canim.Kuzum kilom biraz daha düşsün o zaman keserim inşallah ama bu yuksek kiloda kesersem akşamdan sonra zararlı şeyler yemekten korkuyorum
Menü derken tüm gün müüKızlar menüler nerde
Tabiki kuzum:)Menü derken tüm gün müü
Sabah kahvaltı yulaf kakao yarım muz süt tarçın karışımı
Öğlen tavuk çorbası + azıcık ekmek
Akşam mercimek çorbası ve Özbek Pilavı
Tartıda 64.2 çıktım +100 gr
Bugün spor yapamadım
Akşam 7den sonra bir şey yemedim
Haa şade Türk kahvesi ve 1 parça bitter çikolata 5 6 gr var yok
Saat baya geç oldu ama spor yapmalı mıyım
Yediklerini ölçü ile yazarsan süper olur canım misal 5 kaşık pilav 2 kepçe çorba gibi:)
6kaşık pilav
2 kepçe çorba
Yulaf da 3 kaşık:)
Teşekkür ederiiimAkşam öğününde ya çorba yada pilav tercih etmek daha doğru olur canım yanına salata yada sebze yemeği olabilir. Bu şekilde her ikisi de karbon olmuş ama ölçüler gayet makul
Menün çok güzel. Sadece akşam yediğin iki hurma olmasa olurmuş. Böyle devam edersen haftaya cumartesi güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum.Bende menümü yazayım
08.20
Menemen, 1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
10.30
2 hurma
2 ceviz
Filtre kahve
12.20
1 tabak tavuklu fasulye
2 dilim çavdarlı ekmek
Yoğurt
16.30
Sütlü kahve
18
1 tabak 1 yumurtalı ot ( yagsiz)
Yoğurt
1.5 dilim çavdarlı
20
2 küçük hurma
Çay
LAydLiNe
Onu cuma zayıflama yarışmaları topiğine yazacaksın canımSelam herkese ben yeni üye oldum zayiflamak icin diyet yarismasi varmis nasil grupp katilina biliniyor
Pilav yendiğin için. Diyetteyken pirinçten uzak durmak lazım. Özbek pilavı pirinçten yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsamSabah kahvaltı yulaf kakao yarım muz süt tarçın karışımı
Öğlen tavuk çorbası + azıcık ekmek
Akşam mercimek çorbası ve Özbek Pilavı
Tartıda 64.2 çıktım +100 gr
Bugün spor yapamadım
Akşam 7den sonra bir şey yemedim
Haa şade Türk kahvesi ve 1 parça bitter çikolata 5 6 gr var yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?