YENİDEN BAŞLA

Hayırdır canım bir sorun mu var?

Bende menümü yazayım
08.20
Menemen, 1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin

10.30
2 hurma
2 ceviz
Filtre kahve

12.20
1 tabak tavuklu fasulye
2 dilim çavdarlı ekmek
Yoğurt

16.30
Sütlü kahve

18
1 tabak 1 yumurtalı ot ( yagsiz)
Yoğurt
1.5 dilim çavdarlı

20
2 küçük hurma
Çay

LAydLiNe

Isle ilgili canim. Daha dogrusu is arkadaşıyla ilgili.. cok dert etmemek lazim ama canim sıkıldı bir kere..

Anlıyorum yemek de yememişsin keşke bu kadar takılmadan gerçekten önemsiz şeylere ama elde olmuyor malesef

Selam herkese ben yeni üye oldum zayiflamak icin diyet yarismasi varmis nasil grupp katilina biliniyor

Canim listen cok guzel. Sadece geceleri ekmek yememeye ozen goster. Faydasini goreceksin..

Bu sabah da 64.2 çıktım
İnşallah veririmmmmm

Ve sabah yulaf muz azıcık bal kakao çok az süt karıştırıp yedim :)

Günaydın

Evet canım yakın,birlikte ilerlemek bize daha çok motivasyon sağlar bence de:)

Afiyet olsun canım.kesinlikle öyle,her başlangıç daha az motivasyonla başlıyo.ah keşke hiç bozmasak diyeti

Kızlar menüler nerde

Canim listen cok guzel. Sadece geceleri ekmek yememeye ozen goster. Faydasini goreceksin..

Kuzum kilom biraz daha düşsün o zaman keserim inşallah ama bu yuksek kiloda kesersem akşamdan sonra zararlı şeyler yemekten korkuyorum

Sabah kahvaltı yulaf kakao yarım muz süt tarçın karışımı
Öğlen tavuk çorbası + azıcık ekmek
Akşam mercimek çorbası ve Özbek Pilavı

Tartıda 64.2 çıktım +100 gr

Bugün spor yapamadım

Akşam 7den sonra bir şey yemedim

Haa şade Türk kahvesi ve 1 parça bitter çikolata 5 6 gr var yok

Yediklerini ölçü ile yazarsan süper olur canım misal 5 kaşık pilav 2 kepçe çorba gibi:)

6kaşık pilav
2 kepçe çorba

Yulaf da 3 kaşık:)

Akşam öğününde ya çorba yada pilav tercih etmek daha doğru olur canım yanına salata yada sebze yemeği olabilir. Bu şekilde her ikisi de karbon olmuş ama ölçüler gayet makul

Akşam öğününde ya çorba yada pilav tercih etmek daha doğru olur canım yanına salata yada sebze yemeği olabilir. Bu şekilde her ikisi de karbon olmuş ama ölçüler gayet makul
Teşekkür ederiiim
Yarın inşallah oruç tutacağım sahur yaptım :)

Ama çok yedim galiba ya

Menün çok güzel. Sadece akşam yediğin iki hurma olmasa olurmuş. Böyle devam edersen haftaya cumartesi güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum.

Selam herkese ben yeni üye oldum zayiflamak icin diyet yarismasi varmis nasil grupp katilina biliniyor
Onu cuma zayıflama yarışmaları topiğine yazacaksın canım

Pilav yendiğin için. Diyetteyken pirinçten uzak durmak lazım. Özbek pilavı pirinçten yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Selam kızlar.dün menü yazamadım yoğundum unutmuşum kusura bakmayın:)
Bugün tartıldım 95 küsurdum.iyi gidiyorum sanırım:))
Sabah pek birşey canım istemedi.2 küçük parça peynirli pide yedim.akşama hepsini yazarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…