Hoşbuldum canım..şimdiki kilom 97 ilk hedefim önce 80 li rakamları görmek:)
Ondan sonra da 70-75 arası güzel olur:)boyum 1.67
34 yaşındayım 1 kızım var 3,5 yaşında.daha önce 90 lı kilolardan 68 e kadar inmiştim.ama diyet ve sporu bırakınca,üzerine de hamilelik doğum derken yine bu kilolara çıktım.artık kurtulmak istiyorum.
Bu sabah da 64.2 çıktımSpor sana cok iyi geliyor demekki bu avantajı sonuna kadar kullan derim
Günaydın kızlar
Kilomuz yakın ayrılma burdan birlikte ilerleyelim tatlı bir yarış halinde olursak gaza getirir bu bizi:)
Sabah 1 dilim tam buğday unlu ekmekle menemen yedim 1 tane de zeytin.
Yeniden başladım başlamasına ama şu da bir gerçek ki kızlar her yeni başlangıçta biraz daha yoruluyor insan. Yorulmak istemiyorsak bozmamak lazım her şeyi sil baştan düşünmek iradeyi korumaktan daha zor bence birkaç dakika sabredip hayır diyebilirsek hem süreç uzamaz hem de umudumuz azalmaz diye düşünüyorum:)
Canim biliyor musun, bir de diyetteyim dedin mi daha bir israr ediyor insanlar... cok sinir oluyorum.. artik biraktim diyorum herkese. Bisey uzattilarmi da canim cekmedi, az evvel anyindan yedim falan diyor gecistiyorum..Sabah 1 dilim tam buğday unlu ekmekle menemen yedim 1 tane de zeytin.
Yeniden başladım başlamasına ama şu da bir gerçek ki kızlar her yeni başlangıçta biraz daha yoruluyor insan. Yorulmak istemiyorsak bozmamak lazım her şeyi sil baştan düşünmek iradeyi korumaktan daha zor bence birkaç dakika sabredip hayır diyebilirsek hem süreç uzamaz hem de umudumuz azalmaz diye düşünüyorum:)
Canim biliyor musun, bir de diyetteyim dedin mi daha bir israr ediyor insanlar... cok sinir oluyorum.. artik biraktim diyorum herkese. Bisey uzattilarmi da canim cekmedi, az evvel anyindan yedim falan diyor gecistiyorum..
Ben de yasiyorum. Uygulamadan giriyordum. Kac gundur giremiyorum..Siteye girişte sorun yaşıyor musunuz hanımlar bugün çok donuyor nedense
Yaparsin canim. Ben simdi 4271 deymisim. Is çıkışı oglumu arabasina koyup gezecegiz yine. Insallah ben de tamamlayacagim..Şimdiye kadar gayet iyi gidiyor temizlik de son hız devam yeşil cay icicem birazdan. Bugün ben de 7000 adım hedefliyorum inşallah yapabilirim temizlik bitene kadar spor olarak bununla yetinmek zorundayım :)
Sana da hayirli kandiller canim. Sen bugun supersin..Hayırlı kandiller :)
Ben de 8000lerdeyim inşallah akşama doğru da biraz spor yapabilirsem güzel olacak
Kızlar maşallah güzel kaynatmışsınız. Çok da kalabalık bir topik olmuş ne güzel. Birlikten kuvvet doğar. Hafta sonu çok yoğundum. O yüzden siteye hiç uğrayamadım ama menü yazmamışsınız.Unicorn_s menü de yazmamışsın. Ama kaçamak kötü olmuş. Bir defa başladığın zaman bence kaçırmamalısın. Çünkü bir ileri iki geri gitmek her zaman üzer insanı. Ben ilk kilo verdiğim zaman yani 85 ten 61 e inerken hiç ama hiç kaçamak yapmadım. Öyle güzel gitti ki kilolar inanamazsınız. Çünkü zaten bize kilo aldıran yiyeceklerden kaçamadığımız için kilo alıyoruz. Bir de diyette yeme ödülü konusuna çok karşı bir insanım. Zaten bu zamana kadar yemiş yemiş bu hale gelmişiz. Neden ödül olarak kendimize yemek seçiyoruz ki? Torvi seni motive ettiği için seni konu dışında bırakıyorum ki zaten senin hedef kilona çok az kalmış. Yani yavaş yavaş korumayıda öğreniyorsun. Ama diğer kızlar hem yolun en başında hem de yolları uzun. O yüzden kızlar mümkün olduğunca kaçamak yapmayın. Çünkü bizi bu hale getirenler onlar.
Şekersiz 21 günü diyet olarak düşünmeyin. Ama muhteşem bir süreç. Gerçi ben 21 i tamamlayamadım ama yarın yeniden 1 den başlamayı düşünüyorum. Çok ama çok faydalı çünkü hayatınızdan zararlı olan bütün yiyecekleri çıkartmış oluyorsunuz. Şeker çok sakıncalı çünkü.
Bu arada yeni gelenlere kendimi tanıtayım. Ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyordum bir zamanlar 85 kilodan 61 kiloya kadar indim. Şimdi de inmek isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu topiğin sahibiUnicorn_s da onlardan birisi. İnşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde istediğiniz kilolara ulaşırsınız.
Arada bir beni dürtün çünkü işten güçten vakit ayıramıyorum buralara.
Merhaba tesadüfen gördüm bu yazınızı ve tamamiyle size katılıyorum. Bir zamanlar 92 kilodan 60 kiloya indim bu şekilde. Kaçamak yok, 1 kereden bi şey olmaz diyenleri dinlemedim ve çok kısa bi sürede spor ile destekleyince gitti bu kilolar.
Yarın bende şekersiz 21 güne başlamayı düşünüyordum. Gerçekten şeker bağımlılığı diye bi şey var şuan kendimi acayip yorgun bitkin hissediyorum sürekli şekerli gıdalar istiyor vücudum. Ama ona yeterince istediğini verdim ve ne kadar yanlış bi şey yaptığımın farkına vardım. Alkol bağımlılığı gibi bi şey bu da. Yedikçe insanın yiyesi geliyor malesef.
Yarın birlikte başlayalım o zaman çünkü ben de yarın yeniden başlıyorum
Canim bu gece cok canim sıkkın. Sinirimden gece yemegi yiyemedim. Hala da yiyesim yok.Şimdi dışarıdayım o yüzden yazamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?