Artiyor tabiki. Ve ilk zamanlar spor ödemde yapiyor. Inan bana gozum yuzum sisti. Cirkinlestim. Aynaya bakinca odeem diye bagiriyoŞuan çok saçma bi mantık yürüteceğim bu duruma; ama acaba kas kütlesi arttığı için mi böyle oldu. Hayır hadi sennki bu sebepten diyelim, ben o kadar kas yaptıracak spor da yapmıyorum zaten yeni de başladım. Benim neden çok az gidiyor. Valla eğer bu ihtimal varsa sporu ilk bi ay yapmam gerekirse. Yediklerime dikkat ederek kiloların kendi gitsin gideceği kadar ben bi 7 lere düşeyim patır patır, 1 ay sonrada sarkmamak için spor ilavesi yaparım. Valla bilemedim şimdi şeytan dürtmüyor değil böyle düşününce
ya gülme ya çekemiyorum çekemiiyoruuum:)
Suyu kaynat altini kapat ve 3 dakika bekle.. 3 dakikadan sonra yesilcayini demle. 6 dakika sonra süz..bunun suresi böyle.
Bu bir mucize cay antioksidan vs. Gunde. 2 fincan zayif sisman herkes icmeli bence. Keyfle yap
Kendine ne kadar iyi davrandigini hissederek.. bu bilincle yapmaya özen goster. Bende de dambil olsa iyi olurdu ya. Aslinda bende plates lastigi var. Onunla kol calismalarinin bazilarini hatirliyorum.
Yarin senden 1 tanede olsa mekik istiyorum
yok inşallah devem edeceğim de inasn haliyle bu kadar uğraşın daha somut sonuçlarını görmek istiyor. Görmeyince de morali bozuluyor. Biraz zaman vermeliyiz kendimize galiba. Hele bi bi ay olsun. Ocak sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.Artiyor tabiki. Ve ilk zamanlar spor ödemde yapiyor. Inan bana gozum yuzum sisti. Cirkinlestim. Aynaya bakinca odeem diye bagiriyooysa regl yeni bitti. Odem hic olmamali. Beni yoran yurumek mesela.. vucudum hamlamis..hizli modda yuruyunce etlerim aciyo.
Hayir birakma sporu kendine gol atmis olursun. Direk kaslari hedef alarak yapiyoruz bizim sporumuz etkili..sen ne bakiyrsun ödeme filan. Kasin ne kadar cok o kadar kalori yakarsin. Sen Oturdugun yerde bile bedenin hareketsizken kalori yakimi daha fazla olur.. yinede senin kararin..
Tamamya gülme ya çekemiyorum çekemiiyoruuumNeyse yarın senn htrına bi tane deneyim bakalım
6 dakika demleme süresi mi olur ya valla hayatta yapmam :d Ama ben bikaç yerden hep 3 dk falan demletin diye duymuştum. Bugün de biraz yorgun olduğum ve çay geçe kaldığı için özensiz oldu, artık kısmet yarına
Tabiki zaman sart istikrarli olursak sonuc aliriz. Bende ölçu icin sabirsizimyok inşallah devem edeceğim de inasn haliyle bu kadar uğraşın daha somut sonuçlarını görmek istiyor. Görmeyince de morali bozuluyor. Biraz zaman vermeliyiz kendimize galiba. Hele bi bi ay olsun. Ocak sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Günün özetiGünün özeti
1 buçuk litre su
1- 90 mekik 30 sayı arttı
2- 60 bisiklet
3- 25 şer bacak hareketi 5 sayı arttı
4- 35 saniye plank ilk defa bu kadar yaptim. Plank yaparken yüreğim tükeniyor.
5- 40 ar kol hareketi
6- 20 köprü hareketi
7- 10 ar yanlara eğilme
8- 10 er diz üstünde bacakları yanlara açma
40 dakika yürüdüm 6886 adım
* cildim nemlensin kendini rahat toplasin diye solgarın hyaluronic tabletini aldim. Icerden tum vucudumu nemlendircek. Bu arada karnimada peeling yaptigim icin b vitaminleri e vitamini ve bepantholle sabah aksam bakim yapiyorum.
Karin sarkmasina faydasi olmasada cildime azicik etki eder belki.
Karnim Sarkacak mi diye bu kadar endise edecegimi tahmin etmezdim.
Bence de ay sonuna kadar mekiği arttırma. Vücudun bu sayıya alışınca arttırman iyi olur. Zaten çok yüksek yapıyosun ve ay sonunda baya etkisini göreceğine eminim. Sen bu spor sayılarını düzenli yaptıktan sonra sarkmaktan hiç korkma bence. Ve 40 dk yürüyüşGünün özeti
1 buçuk litre su
1- 90 mekik gerçekten çok zorlaniyorum. Bu ay bitene kadar arttırmam.
2- 60 bisiklet
3- 20 şer bacak hareketi
4- 36 saniye plank bir saniye arttirabildim.
5- 40 ar kol hareketi
6- 25 köprü hareketi 5 arttı
7- 10 ar yanlara eğilme
8- 5 er diz üstünde bacakları yanlara açma
40 dakika yürüdüm gün içi toplam adım 7029 adım.
Sporumu simdi yaptim. Yüzüm bile hafiften terledi. Kalbimide yoruyor..cünku fit olmayan agir bir bedenim var. Zamanla yorulmaz umut ederim
Kesinlikle ve kesinlikle ödem. Zaten net bişey bu. Takılma bence de tartıya hiç, sadece ay sonunu bekle.Bi üç hafta daha. O zaman tartı doğruyu ve seni mutlu edecek sonucu gösterecekBugün kilom uçtu 82.800
Yüzümde çok şis . Ödem bu kesinlikle. Sabredicem böyle detaylara takilacak lüxüm yok.
Kilo analizi yapan bi yere ara ara ölçülmeye giderdim. Orada vücudunda ne kadar yağ ne kadar kas var falan hepsi çıkıyor, biliyorsundur. Sonra onun tavsiyesi üzerine mate aldım. O ara spor yapmadan yediğime de çok dikkat etmeden 2 kilo falan vermiştim. Kilo verdiğimi görünce şaşırmıştım hatta. Kadın analiz sonucuna bakıp ödem attığımı kilonun oradan gittiğini söylemişti. Mate çayının ödem attırıcı etkisini birebir gözlemledim yani. Sen şu aşamada bi programın var, kendin için uygun olanı kullanıyorsun zaten; ama mate çayı da aklında bulunsun derim. Yine eğer almak istersen matenin ödeme etkisini satıcıya da sorar, fikrini alırsın.Bugün kilom uçtu 82.800
Yüzümde çok şis . Ödem bu kesinlikle. Sabredicem böyle detaylara takilacak lüxüm yok.
Hamileyken coook buyuktu karnim. Umarim sarkmaz. Sarkmasada buzuk buzuk durur ortadaBence de ay sonuna kadar mekiği arttırma. Vücudun bu sayıya alışınca arttırman iyi olur. Zaten çok yüksek yapıyosun ve ay sonunda baya etkisini göreceğine eminim. Sen bu spor sayılarını düzenli yaptıktan sonra sarkmaktan hiç korkma bence. Ve 40 dk yürüyüş
Kesinlikle ve kesinlikle ödem. Zaten net bişey bu. Takılma bence de tartıya hiç, sadece ay sonunu bekle.Bi üç hafta daha. O zaman tartı doğruyu ve seni mutlu edecek sonucu gösterecek
Tamam viksi dene iyice gözlemle. Etkisi olsa bile hafif olur. Pahali kremlerde hafif etki ediyor. Sonucta en fazla ne kadar etki edebilirler ki kolay mi öyle. Biz ara ara farkli birseyler deneyip hepsinden fayda saglamaya calisicaz hem bakim yapmis oluyoruz.Yürüyüşten önce vücudunu vicks sür streçle falan sar zor oluyor. Yürüyüşe çıkmayı da gözümde büyütüyor. Bir sitede çatlaklar için yatmadan önce vicks sürüp streçleyin, gece boyunca etkisini göstersin, sabah da yıkayın diyordu. Bu yöntemin sürekli uygulanabilirliği daha kolay. Bilmiyorum işe yarayıp yaramayacağını; ama artık vicks i gece sürüp streçleyeceğim. Bacağımda ve karnımın kenar kısmında çatlaklar var. Bi ay falan bi kullanıp deneyceğim. İşe yaramazsa başka maddelere geçerim.
https://sagligabiradim.com/dogal-cozumlerle-catlaklara-veda-edin/ Şöyle de bir yazı buldum. Baya çözüm önerileri var hem de doğal. Yer imlerine ekledim. Eğer vicks işe yaramazsa belki bu yöntemlerden birini denerim.
Tesekkurler :) benim ictigim 5 li karisim zaten mate kekik biberiye yesilcay funda.Kilo analizi yapan bi yere ara ara ölçülmeye giderdim. Orada vücudunda ne kadar yağ ne kadar kas var falan hepsi çıkıyor, biliyorsundur. Sonra onun tavsiyesi üzerine mate aldım. O ara spor yapmadan yediğime de çok dikkat etmeden 2 kilo falan vermiştim. Kilo verdiğimi görünce şaşırmıştım hatta. Kadın analiz sonucuna bakıp ödem attığımı kilonun oradan gittiğini söylemişti. Mate çayının ödem attırıcı etkisini birebir gözlemledim yani. Sen şu aşamada bi programın var, kendin için uygun olanı kullanıyorsun zaten; ama mate çayı da aklında bulunsun derim. Yine eğer almak istersen matenin ödeme etkisini satıcıya da sorar, fikrini alırsın.
heyBluedreamer02 nereye kayboldun :)
Öyle mi hayırlı olsun :) Hepimiz hedefe varırız inş, arada yaz bize de :)Selam canım ben sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo başka bi topik açtım orda takılıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?