yeniden deneyeceğim‍♡

Kızlar çok şükür benim koca karnim toplanmaya başladı. Fazlaca yağ olmasına ragmen daha sıkı gorunuyor. Mekike spora devam

Tesekkur ederim
Aslinda ben zor olduğuna inanmadim hic basit bir sey gibi gorundu bana her zaman. Şınav cok zordur mekigi belkide yanlis yapiyorsun
Hatta ilk bir kaç sayiyi yeni basladiginda hissetmiyorsun. Karin kasin 10 taneden filan zorlamaya basliyor hafiften. Belkide benim kaslarim kuvvetlidir bilemedim yaw

Yok doğru yapıyorum -yapmaya çalışıyorum- ama niye olmuyor ben de bilmiyorum. Benim kilomun ağırlığı zaten göbeğimde. O göbeği sıkıştırıp kaldırmak zorluyor. Bi beş kilo verirsem falan belki olur

Beni gorende hamile saniyor hatta hamile olmadigimi ogrenip ozür dileyen bile var . En buyuk yerim. Ben yapiyrsam sende yaparsin bugun 2 tane yapiyorsun tamam mi :)

Beni gorende hamile saniyor hatta hamile olmadigimi ogrenip ozür dileyen bile var . En buyuk yerim. Ben yapiyrsam sende yaparsin bugun 2 tane yapiyorsun tamam mi :)
Şu an sana bişey diyeceğim beni vuracaksın hahahah sinirim bozuldu yaa...
Senin bu yazından sonra dedim ki Allah Allah lan göbek büyüklüğü ile ilgili değilse neden yapamıyorum ben bunu, bir videosunu izleyeyim belki yanlış bişeyler yapıyorumdur diyerek şunu izledim ve kafamı duvarlara vurdum. Yanlış yapıyormuşum yaa Bende tam kalkmaya çalışıyorum. Hafif doğrulmak yerine tamamen dizlerime kadar doğrulmaya çalışıyorum Mekik aklımda öyle kalmış, karın çıtırdamak gibi. Tabii yıllardır çekme çekme olacağı o. Ay inanmıyorum kendime ya Ben her gün bu hareketi yapıp kalkamıyorum ya of diyordum Bugün sporumu bitirdim ama bundan sonraki günlerde benden de mekik sayıları gelecek artık

bende böyle yapiyorum
Tahmin etmistim zaten plank yapan biri icin bu cok basit. Sevindim yaaaa. Cünku mekik fayda ediyor yapabileceksin artik
Hahahahahahaaaa

Her gün yapılan spora nazaran haftada 3 – 4 gün 30 dakika gibi kısa bir sürede yapılan spor harika bir vücud için daha etkili. Hadtada 3-4 gün yapılan, kardiyo ve ağırlık çalışmalarıyla desteklenen spor her gün yapılandan daha etkili olacaktır.
Kaynak: Habertürk
http://temelsafinaz.com/haftada-kac-gun-cardio-yapilmali/
ve http://www.kasvekuvvet.net/vucut-gelistirmede-dinlenmenin-onemi.html bu yazının da çalışma arası dinlenme başlığını okusana bi

Allahım her gün yeni bişey öğreniyorum.. Bunlar dışında kaç site gezdim, okudum. Hepsi ama hepsi her gün spporu önermiyor. Yarar yerine zarar sağlar diyor. Kasların dinlenmesi lazımmış. Kas gelişimi yaptığım egzersizler kadar vücudun dinlenmesi ile birlikte oluşurmuş. 2 güne bir spor yapmayı öneriyor hepsi.. Ama yürüyüş her gün olabilirmiş, onda sıkıntı yok.

evet aslinda biliyorum
Ama hergun yapmayida nasil istiyorum varya. Haftada 2 gun dinlenicem . Cunku cok yuksek tempolu vs yaptigim bisey yok.
Bende bugun mekikle ilgili bir program gormustum. Cunku hergun 90 yapmak dogru mu supheliydim. Yuruyuste sıkıntı yok mekiktede her gun yapilabilecek tablo var.

Aynen düşününce çok yüksek tempolu bişey yok hatta benimkiler çok daha hafif. Ama sonuçta kasa çalıştıgımız şeyler. Yine olay kasların dinlenmesine geliyor. Haftada 4 gün iyi bence ama. Prank da mı her gün olmaz acaba leslie falan.. Mesela 2 gündür leslie nin 45 dk lık videolarını yapıyorum ve kasa etki ettiğini hissediyorum yani. Şöyle yapsak her gün dans etmek gibi ne bilim zumba gibi işte hafif sadece kalori yaktıracak şeyler mi yapsak acaba bilemedim

Düne kadar 1 tane bile mekik çekemeyen kız 3. günde 120 mekik çekiyorduuuu hahahhaha
Güzel bir tablo hem dinlenme falan da var, gerçi dinlenme bir gün diyor ama. Zararı olur mu sence? Bi de çekebiliyorum ama bi 100 falan beni gebertir yani bana biraz ağır gibi. Şu aşamada üç hafta falan sonra, şubatta falan başlayabilirim ben buna anca

Ve unutmadan;

Günün özeti:
  • 2 sürahi su
  • 1 bardak yeşilçay

>
35 dk yürüyüş
>1 leslie videosu
>45 karın çıtırdamak
>20 sağ, 20 sol kola dumbell
>30 sn prank

Ve unutmadan;

Günün özeti:
  • 2 sürahi su
  • 1 bardak yeşilçay

>
35 dk yürüyüş
>1 leslie videosu
>45 karın çıtırdamak
>20 sağ, 20 sol kola dumbell
>30 sn prank
Dün sadece

2 bucuk litre su
1 bardak yeşilcay

90 mekik
25 er bacak kaldırma
60 bisiklet
30 saniye plank
20 şer kol çalışması
25 er köprü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…