yeniden deneyeceğim‍♡

Evet bence o tablo uygun. Bide mekik yaparken popo yerde sabit durcak hareket etmesin.
Ben bugun o tabloyu yapmaya baslayacagım
ve gercekten karnimdaki degisimi gözlemleyebiliyorum. Zarari asla olmaz .
100 tane seni gebertmez. Çunku 100 ü 3 set halinde yapabilirsin. Ben 90 i öyle yapiyorum. Önce 30 sonra 2 dk veya 3 4 dk dinleniyorum. Gözünde buyütme kolay.

Bir video paylastim agirlik kaldirmak kalori yaktiriyormus. Izlesene bi göz ucuyla :)

Dün sadece

2 bucuk litre su
1 bardak yeşilcay

90 mekik
25 er bacak kaldırma
60 bisiklet
30 saniye plank
20 şer kol çalışması
25 er köprü
sadece mi :) her gün aynı tempo ne kadar doğru ki zaten, kötü değil gayet iyi

Set aralarında 3-4 dk dinlenme çok değil mi yahu Tamam o zaman ben de bugün senn attıgın o tabloya başlayayım ama sayısını çok az azaltarak. Seninle beraber o tabloyu uygulayacağım ama her gün orada yazan sayının 10 eksiği yapacağım

Tamam.
30 yapiyorum 2 dk dinleniyorum sonra bi 30 daha yapinca 2 dk dinlenmek yetmiyor. Cunku kas calisamaz hale geliyo sanki taş oluyo

Ve bugün tartıldımm Hayaller 79, hayatlar 81 10 günde 800 gram vermişim. 2 kilo falan kesin veririm diyordum. Daha önce sporsuz vermiştim çünkü bu sürede. Hayır bende ödem de yok hareket de ettim ama çok az gitmiş. Neyse, önümüzdeki tartılara bakacağız artıkın

Kas miktarin azcik artmistir..ve spora yeni baslayinca biraz ödem olabilir diye biliyorum . Bende böyle olmustu önceden.
Bende 83 üm moral bozmak yok..yapacagimiz detoksun iyi sonucunu gormek istiyorum

Kas miktarin azcik artmistir..ve spora yeni baslayinca biraz ödem olabilir diye biliyorum . Bende böyle olmustu önceden.
Bende 83 üm moral bozmak yok..yapacagimiz detoksun iyi sonucunu gormek istiyorum
öm dediğim gibi vücudun ödem toplamış ya spordan bu hafta geçer, normale dönersin takma. Gerçek kilon değil bu. Ve DETOKSSS inşallah inşallah yaa

Bu arada altı gün üst üste spor yaprığım için -hafif de olsa- bugün dinlenme günümdü, bişey yapmadım. İyi de oldu. Sabah bacaklarım agrıyordu mesela, geçti şimdi. Dinlendim

Hakettin artik vicdanin rahat dinlendin yarin marş marş

Günün özeti

30 mekik
150 bacaklari ayni anda aç kapa yaptım. Yerde sirt üstü uzanir vaziyette. Ic bacak kaslarimı yaktı. Büyük kaslardan birini çaliştırmakla kaloriler ucuyo.
30 yerde yanlamasına yatip yukari bacak kaldırip
indirme
60 yerde bisiklet. Alt karin kaslarımı ve ön bacak kaslarımı yaktı kavurdu yine

Bugün çok sıkkın hissediyorum bunalıma girmiş gibiyim. Bugun hiç birşey yiyemedim yiyebilecegimide sanmiyorum. Umarım kisa sürer bu halim

Hangimize sordun bilemedim canim ama cevapliym. 26 ocakta ölcülerimi alicam. Kilom biraz artti spor kaynakli . Senin durumun nasil

Sana sormuştum canım :) daha önce de yazmıştım hatırlıyorum. Ben de iyiyim napiyim aynı devam. 34-36 beden olma günlüğümde yazıyorum sürekli gelişmeleri. Ocak sonuna kadar tartılmıcam ben de. Geçen hafta tartıldım. Ölçülerimi de tekrar ocak sonunda alıcam kıyaslıcam inş gönlümüzce olur herşey

Günün özeti

75 mekik
150 bacaklari ayni anda aç kapa yaptım. Yerde sirt üstü uzanir vaziyette. Ic bacak kaslarimı yaktı. Büyük kaslardan birini çaliştırmakla kaloriler ucuyo.
30 yerde yanlamasına yatip yukari bacak kaldırip
indirme
60 yerde bisiklet. Alt karin kaslarımı ve ön bacak kaslarımı yaktı kavurdu yine
42 saniye plank. Bu benim rekorum . Karnim bacaklarim daha güçlüydü. Hissettim resmen yaptigim egzersizler beni güclendirdi mutlu hissettim. aslinda 50 saniye yapabilirdim ama abartmiyim onuda yarin yaparim
10 squat yeni başladım.
40 ar kol hareketi

Yarın detoks günümüz

Tabi canim seni bilmem mi
Ne mutlu sana bizden cok daha zayifsin. Bizde istiyoruz .
Olculerini aldigin iyi oldu tam 1 ay sonra tekrar al. Ölçulerini benimkiyle kiyaslarsak eminim ucurum vardir

Tabi canim seni bilmem mi
Ne mutlu sana bizden cok daha zayifsin. Bizde istiyoruz .
Olculerini aldigin iyi oldu tam 1 ay sonra tekrar al. Ölçulerini benimkiyle kiyaslarsak eminim ucurum vardir

Kullanıcı adın o kadar güzel ki inş en kısa sürede sağlıkla S beden olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…