Dün çok kaçırdığım için bugün baya az yedim ve bi saat yürüdüm. Dünü telafi ettim bence. Çünkü şu an baya aç ve yorgunum :)
Günün Özeti:
- 2 sürahi su
- 1 bardak yeşil çay
> bir saat yürüyüş
> 1 leslie videosu
> (15x3) 45 karın çıtırdamak
> 10 sandalye dip trices
> 10 sn sol, 10 sn de sağ kol side prank
> 30 saniye klasik prank
O zaman aramiza hosgeldinAranıza katılmak isterim valla ben 92 den 60 kiloya düşmüştüm sonra dikkat etmeyince 15 kiloya yakın geri almıştım. Şuan 73 kiloyum Rabbim 55 kilo olmayı nasip eder inşallah.
Siz menü paylaşmıyorsunuz değil mi ?
O zaman aramiza hosgeldin
Sadece spor egzersiz artik ne hareket varsa onu paylasiyoruz.. su yesilcay kahve onlarida yazabilirsin. InşaAllah diledigin gibi 5 olursun canim.
Gercekten guzel kilolar vermissin. Uzulme 73 asilmayacak bir kilo olmaz senin icin.
Benim merak ettigim 90 dan inince ic bacaklarda karninda ve kollarinla biraz sarkma oldu mu?
Ve onca kiloyu hizli mi verdin? Sporsuz ve değil? :)
Kollar normal spora devam et ve asla birakma..Sporla verdiğim için fazla sarkma olmadı canım sadece kollarda vardı biraz. Ve de 6-7 ayda verdiğin için göğsüm de küçüldü ona çok üzüldümönce leslie ile başladım sonra Jillian yaptım o bittiğinde yürüyüş zumba vs. Karışık spor yaptım.
Bugün akşam eve gidince squat ve mekik çekmeye başlıcam acayip etkisini görmüştüm .
Yediklerime şuana kadar dikkat ettim 2 lt su içtim bile. Akşama kadar 3 lt den fazla olur :)
Aynen öyle. O yüzden ben şimdi yemeklerde aşırı sıkmamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü ömür boyu bi kibrit kutusu kadar peynir üç zeytin falan yapamam ki. Kalıcı ve sarkmadan vermek en büyük hedefim. Belli kısıtlamalar getirdim hayatım boyunca uygulayacagım. Çaya şeker atmamak kahvaltı dışında ekmek yememek gibi. Tabi şu aşamada yemek porsiyonlarını küçülttüm biraz. Pazar tartılacağım içinTeşekkğr ederim canım aslında 30 kilodan faxla vermiştim ama malesef geri aldım. Gerçekten isteyince ağzını tutunca gidiyor bu lanet kilolar ama azimli kararlı olmak gerekiyor. Ve bıraktığında da deli gibi yemeklere saldırmamak gerekiyo kendim için konuşuyorum yanii ben öyleydim
Ve teşekkür ederim ama her gün bi saat yürümüyorum maalesef. O, o günlüktü. Yarım saat falan yürüyorum normalde. Ama ilerleyen dönemde bi saat falan yaparım belki bakalım :)Sporun çok güzel valla canım ben sabahtan akşama kadar masa başında oturduğum için spor falan yok ama akşam eve gittiğimde mekik plank squat’ ile başlarım yarın .
Karın çıtırdamak ne canım
vauvv, resmen şov! :)Günün özeti
1 buçuk litre su
1- 90 mekik 30 sayı arttı
2- 60 bisiklet
3- 25 şer bacak hareketi 5 sayı arttı
4- 35 saniye plank ilk defa bu kadar yaptim. Plank yaparken yüreğim tükeniyor.
5- 40 ar kol hareketi
6- 20 köprü hareketi
7- 10 ar yanlara eğilme
8- 10 er diz üstünde bacakları yanlara açma
40 dakika yürüdüm 6886 adım
* cildim nemlensin kendini rahat toplasin diye solgarın hyaluronic tabletini aldim. Icerden tum vucudumu nemlendircek. Bu arada karnimada peeling yaptigim icin b vitaminleri e vitamini ve bepantholle sabah aksam bakim yapiyorum.
Karin sarkmasina faydasi olmasada cildime azicik etki eder belki.
Karnim Sarkacak mi diye bu kadar endise edecegimi tahmin etmezdim.
1 saat yuruyus sabir istiyor bu nedenle tebrigi daha cok hakediyor. Eskiden 4 bazen 5 saat yururdum o gunler geldi aklima yol yetmez bana sehrin bir ucundan bir ucuna giderdimde adim sayisi tatmin etmezdi..mesafeler korkunctu ama tlf.na yansiyan
Ben ölçmedim valla hiç. Ölçsek iyi olur tabii.. Bakayım evde metre varsa ölçerim unutmazsamO overthinker
Bluedreamer02
Kizlar beden olculerinizi alip bir yere not ettiniz mi?
Benim ilk sayfafaki gibi
Aynen öyle. O yüzden ben şimdi yemeklerde aşırı sıkmamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü ömür boyu bi kibrit kutusu kadar peynir üç zeytin falan yapamam ki. Kalıcı ve sarkmadan vermek en büyük hedefim. Belli kısıtlamalar getirdim hayatım boyunca uygulayacagım. Çaya şeker atmamak kahvaltı dışında ekmek yememek gibi. Tabi şu aşamada yemek porsiyonlarını küçülttüm biraz. Pazar tartılacağım için
Ve teşekkür ederim ama her gün bi saat yürümüyorum maalesef. O, o günlüktü. Yarım saat falan yürüyorum normalde. Ama ilerleyen dönemde bi saat falan yaparım belki bakalım :)
Karın çıtırdatmayı nasıl anlatsaammAynı mekik çekecek gibi yere uzanıyosun ama mekikten farkı kolları başının altında değil de öne doğru uzatıyorsun. Kollar öne doğru uzanmış şekilde kalkıp iniyosun mekik gibi. Ama tabii mekikten daha kolay bi hareket. Sayısını az tutmadığın sürede etkili de baya yakıyor bnm karnımı mesela. Ben henüz bi tane bile mekik çekemiyorum da Alternatifi olarak karın çıtırdatmak hareketini yapıyorum. Ama bunu düzenli yaparsam mekik de çekebileceğim inş. Sen de benim gibiysen tavsiye ederim yani :)
30 day fit diye bi uygulama var. O uygulamanın karın antremanı kategorisinde gördüm ben de karın çıtırdatma egzersizini. O uygulamada görsellerle anlatıyor egzersizleri. İstersen o uygulamayı indirip oradan da bakabilirsin buna :)
Ben ölçmedim valla hiç. Ölçsek iyi olur tabii.. Bakayım evde metre varsa ölçerim unutmazsam
Kizlar unutmayin ilk firsatta mezurayla olculerinizi alin. Ben spor merkezine gittigimde 2 kilo filan verdim sadece ama mesela üst bacaklarim 4 santim incelmisti. Buna cok sevinmistimBende ölçmedim daha eve gidince mezura bulursam ölçerim
Yemeklerde bende asiri sıkmiyorum. Elimden geldigince dikkat diyorum aksi halde strese giriyorum. Bi 10 vermis olsaydim simdi bu kadar cabuk strese girmem ama suan psikoljim kaldirmiyoAynen öyle. O yüzden ben şimdi yemeklerde aşırı sıkmamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü ömür boyu bi kibrit kutusu kadar peynir üç zeytin falan yapamam ki. Kalıcı ve sarkmadan vermek en büyük hedefim. Belli kısıtlamalar getirdim hayatım boyunca uygulayacagım. Çaya şeker atmamak kahvaltı dışında ekmek yememek gibi. Tabi şu aşamada yemek porsiyonlarını küçülttüm biraz. Pazar tartılacağım için
Ve teşekkür ederim ama her gün bi saat yürümüyorum maalesef. O, o günlüktü. Yarım saat falan yürüyorum normalde. Ama ilerleyen dönemde bi saat falan yaparım belki bakalım :)
Karın çıtırdatmayı nasıl anlatsaammAynı mekik çekecek gibi yere uzanıyosun ama mekikten farkı kolları başının altında değil de öne doğru uzatıyorsun. Kollar öne doğru uzanmış şekilde kalkıp iniyosun mekik gibi. Ama tabii mekikten daha kolay bi hareket. Sayısını az tutmadığın sürede etkili de baya yakıyor bnm karnımı mesela. Ben henüz bi tane bile mekik çekemiyorum da Alternatifi olarak karın çıtırdatmak hareketini yapıyorum. Ama bunu düzenli yaparsam mekik de çekebileceğim inş. Sen de benim gibiysen tavsiye ederim yani :)
30 day fit diye bi uygulama var. O uygulamanın karın antremanı kategorisinde gördüm ben de karın çıtırdatma egzersizini. O uygulamada görsellerle anlatıyor egzersizleri. İstersen o uygulamayı indirip oradan da bakabilirsin buna :)
vauvv, resmen şov! :)
Evet ama vaktim olmaz eskisi gibi bende bantta yuruyrm simdilik havada sogukaynen ya yoruldum ama değdi :) Yine yürünür o yollar ya. Vücudundan ağırlıkları arttıkça; ruhen, zihnen, bedenen çok daha iyi hissedeceiğin için hayli hayli yürürsünn
ya sorma sabrettim dün bugün çıkmadım. Bugün akşam bi çıkayım dedim daha düşük bekliyodum resmen çok az fark var görünüyor. Canım sıkıldı biraz neden böyle oldu ki. Acaba diyet kafasına girdiğim için mi.. Çünkü bunu istemesem de her yediğimde kalori düşünmeye başladım. Bu yüzden vereceği yere alan da var. Kafanın rahat olması lazım ama çok zor işte ister istemez düşünüyosun kalorisini falan
Kilom yerinde sayiyor 3 gündür ama sabrediyorum
Şuan çok saçma bi mantık yürüteceğim bu duruma; ama acaba kas kütlesi arttığı için mi böyle oldu. Hayır hadi sennki bu sebepten diyelim, ben o kadar kas yaptıracak spor da yapmıyorum zaten yeni de başladım. Benim neden çok az gidiyor. Valla eğer bu ihtimal varsa sporu ilk bi ay yapmam gerekirse. Yediklerime dikkat ederek kiloların kendi gitsin gideceği kadar ben bi 7 lere düşeyim patır patır, 1 ay sonrada sarkmamak için spor ilavesi yaparım. Valla bilemedim şimdi şeytan dürtmüyor değil böyle düşününce
Kilom yerinde sayiyor 3 gündür ama sabrediyorum
Belki kaslarimiz biraz su tutuyordur yeni basladikya spora. resmen benim suratim sisti. Yememede cok dikkat edemiyorum. Sadece 6 dan sonra yemiyorum ama gunduz kaciyor bu aralar. istahim her zaman bu kadar acik olmaz. Su gunlerde onu idare ediyorum..sende bozma moralini. Ben kalori dusunmuyorum. Dayanamam artik o psikoljiye yarinda vucudum nemli kalsin diye ilaci kullanmaya baslicam oda bir miktar suyu derimde tutacak. Bu ara sıkıntı yapmicam sporumu aksatmiyimda. Bugunde 40 dakika yurudum. Cok yoruluyrm aliskin degilkm bayadir hareketsizdim.. ama devam edicemya sorma sabrettim dün bugün çıkmadım. Bugün akşam bi çıkayım dedim daha düşük bekliyodum resmen çok az fark var görünüyor. Canım sıkıldı biraz neden böyle oldu ki. Acaba diyet kafasına girdiğim için mi.. Çünkü bunu istemesem de her yediğimde kalori düşünmeye başladım. Bu yüzden vereceği yere alan da var. Kafanın rahat olması lazım ama çok zor işte ister istemez düşünüyosun kalorisini falan
:)Günün Özeti:
- 2 sürahi su
- 1 bardak yeşilçay (İçmesem daha iyiydi belki de; suyu tam kaynamadan aldım, yeşilçayı da az demlendirdim. Gönülsüz iş yapınca işte :d)
+ yarım saat yürüyüş
+ 1 leslie videosu
+ 45 karın çıtırdamak
+ 20 sağ, 20 de sol kola dumbell (evet, bugün dumbell aldım sonunda :)
+ 10 sandalye dip triceps
+ 30 saniye prank
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?