yeniden deneyeceğim‍♡

1 saat yuruyus sabir istiyor bu nedenle tebrigi daha cok hakediyor. Eskiden 4 bazen 5 saat yururdum o gunler geldi aklima yol yetmez bana sehrin bir ucundan bir ucuna giderdimde adim sayisi tatmin etmezdi..mesafeler korkunctu ama tlf.na yansiyan

O zaman aramiza hosgeldin
Sadece spor egzersiz artik ne hareket varsa onu paylasiyoruz.. su yesilcay kahve onlarida yazabilirsin. InşaAllah diledigin gibi 5 olursun canim.
Gercekten guzel kilolar vermissin. Uzulme 73 asilmayacak bir kilo olmaz senin icin.
Benim merak ettigim 90 dan inince ic bacaklarda karninda ve kollarinla biraz sarkma oldu mu?
Ve onca kiloyu hizli mi verdin? Sporsuz ve değil? :)

Sporla verdiğim için fazla sarkma olmadı canım sadece kollarda vardı biraz. Ve de 6-7 ayda verdiğin için göğsüm de küçüldü ona çok üzüldüm önce leslie ile başladım sonra Jillian yaptım o bittiğinde yürüyüş zumba vs. Karışık spor yaptım.

Bugün akşam eve gidince squat ve mekik çekmeye başlıcam acayip etkisini görmüştüm .

Yediklerime şuana kadar dikkat ettim 2 lt su içtim bile. Akşama kadar 3 lt den fazla olur :)

Kollar normal spora devam et ve asla birakma..
Sükretki dogum yapmadin bekarsin. Ben dogum yaptim 105 le ve sonucta karnim ne kadar sarkacak bilmiyorum. Benimde gogusler gecen yaz 73 e indigimde söndü ve sarkti biraz istedigim kiloya ulasinca diklestirme ve silikon dusunuyorum. Problem degil. Keske karnim ic bacaklarim sarkmasa kollariminda sarkacagina inanmiyorum cunku izin vermicem. Ve zaten tehtirkar durmuyorlar.
Evet bolgesel calismalar yap. Hem daha cabuk sonuc alirsin . Bizim yaptigimiz gibi. Hatta benimki az bile bir suru kas var . Zamanla arttircam. Dun sporumu yine gec yaptim oyle yorduki hemen uyumak istedim cayimda kaldi icemeden . 3 litre suyu gecme. Maksimum 3 litre olsun. Normal yasama ters bu heleki bu mevsimde. Tuvaletten cikamiyorsundur. Canan karatayda abartili su icmeyi uygun gormuyor. Mineral kaybediyorsun her tuvalet ihtiyacnda.

Aynen öyle. O yüzden ben şimdi yemeklerde aşırı sıkmamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü ömür boyu bi kibrit kutusu kadar peynir üç zeytin falan yapamam ki. Kalıcı ve sarkmadan vermek en büyük hedefim. Belli kısıtlamalar getirdim hayatım boyunca uygulayacagım. Çaya şeker atmamak kahvaltı dışında ekmek yememek gibi. Tabi şu aşamada yemek porsiyonlarını küçülttüm biraz. Pazar tartılacağım için

Sporun çok güzel valla canım ben sabahtan akşama kadar masa başında oturduğum için spor falan yok ama akşam eve gittiğimde mekik plank squat’ ile başlarım yarın .
Karın çıtırdamak ne canım
Ve teşekkür ederim ama her gün bi saat yürümüyorum maalesef. O, o günlüktü. Yarım saat falan yürüyorum normalde. Ama ilerleyen dönemde bi saat falan yaparım belki bakalım :)

Karın çıtırdatmayı nasıl anlatsaamm Aynı mekik çekecek gibi yere uzanıyosun ama mekikten farkı kolları başının altında değil de öne doğru uzatıyorsun. Kollar öne doğru uzanmış şekilde kalkıp iniyosun mekik gibi. Ama tabii mekikten daha kolay bi hareket. Sayısını az tutmadığın sürede etkili de baya yakıyor bnm karnımı mesela. Ben henüz bi tane bile mekik çekemiyorum da Alternatifi olarak karın çıtırdatmak hareketini yapıyorum. Ama bunu düzenli yaparsam mekik de çekebileceğim inş. Sen de benim gibiysen tavsiye ederim yani :)

30 day fit diye bi uygulama var. O uygulamanın karın antremanı kategorisinde gördüm ben de karın çıtırdatma egzersizini. O uygulamada görsellerle anlatıyor egzersizleri. İstersen o uygulamayı indirip oradan da bakabilirsin buna :)

vauvv, resmen şov! :)

1 saat yuruyus sabir istiyor bu nedenle tebrigi daha cok hakediyor. Eskiden 4 bazen 5 saat yururdum o gunler geldi aklima yol yetmez bana sehrin bir ucundan bir ucuna giderdimde adim sayisi tatmin etmezdi..mesafeler korkunctu ama tlf.na yansiyan
aynen ya yoruldum ama değdi :) Yine yürünür o yollar ya. Vücudundan ağırlıkları arttıkça; ruhen, zihnen, bedenen çok daha iyi hissedeceiğin için hayli hayli yürürsünn

Şu detayı unutmuşum; yere uzandığında dümdüz uzatmıyorsun ayakları, dizlerini de bükmen gerekiyor

Yemeklerde bende asiri sıkmiyorum. Elimden geldigince dikkat diyorum aksi halde strese giriyorum. Bi 10 vermis olsaydim simdi bu kadar cabuk strese girmem ama suan psikoljim kaldirmiyo

aynen ya yoruldum ama değdi :) Yine yürünür o yollar ya. Vücudundan ağırlıkları arttıkça; ruhen, zihnen, bedenen çok daha iyi hissedeceiğin için hayli hayli yürürsünn
Evet ama vaktim olmaz eskisi gibi bende bantta yuruyrm simdilik havada soguk

Kilom yerinde sayiyor 3 gündür ama sabrediyorum
ya sorma sabrettim dün bugün çıkmadım. Bugün akşam bi çıkayım dedim daha düşük bekliyodum resmen çok az fark var görünüyor. Canım sıkıldı biraz neden böyle oldu ki. Acaba diyet kafasına girdiğim için mi.. Çünkü bunu istemesem de her yediğimde kalori düşünmeye başladım. Bu yüzden vereceği yere alan da var. Kafanın rahat olması lazım ama çok zor işte ister istemez düşünüyosun kalorisini falan

Günün Özeti:
  • 2 sürahi su
  • 1 bardak yeşilçay (İçmesem daha iyiydi belki de; suyu tam kaynamadan aldım, yeşilçayı da az demlendirdim. Gönülsüz iş yapınca işte :d)

+
yarım saat yürüyüş
+ 1 leslie videosu
+ 45 karın çıtırdamak
+ 20 sağ, 20 de sol kola dumbell (evet, bugün dumbell aldım sonunda :)
+ 10 sandalye dip triceps
+ 30 saniye prank

Kilom yerinde sayiyor 3 gündür ama sabrediyorum
Şuan çok saçma bi mantık yürüteceğim bu duruma; ama acaba kas kütlesi arttığı için mi böyle oldu. Hayır hadi sennki bu sebepten diyelim, ben o kadar kas yaptıracak spor da yapmıyorum zaten yeni de başladım. Benim neden çok az gidiyor. Valla eğer bu ihtimal varsa sporu ilk bi ay yapmam gerekirse. Yediklerime dikkat ederek kiloların kendi gitsin gideceği kadar ben bi 7 lere düşeyim patır patır, 1 ay sonrada sarkmamak için spor ilavesi yaparım. Valla bilemedim şimdi şeytan dürtmüyor değil böyle düşününce

Belki kaslarimiz biraz su tutuyordur yeni basladikya spora. resmen benim suratim sisti. Yememede cok dikkat edemiyorum. Sadece 6 dan sonra yemiyorum ama gunduz kaciyor bu aralar. istahim her zaman bu kadar acik olmaz. Su gunlerde onu idare ediyorum..sende bozma moralini. Ben kalori dusunmuyorum. Dayanamam artik o psikoljiye yarinda vucudum nemli kalsin diye ilaci kullanmaya baslicam oda bir miktar suyu derimde tutacak. Bu ara sıkıntı yapmicam sporumu aksatmiyimda. Bugunde 40 dakika yurudum. Cok yoruluyrm aliskin degilkm bayadir hareketsizdim.. ama devam edicem

:)
Suyu kaynat altini kapat ve 3 dakika bekle.. 3 dakikadan sonra yesilcayini demle. 6 dakika sonra süz..bunun suresi böyle.
Bu bir mucize cay antioksidan vs. Gunde. 2 fincan zayif sisman herkes icmeli bence. Keyfle yap
Kendine ne kadar iyi davrandigini hissederek.. bu bilincle yapmaya özen goster. Bende de dambil olsa iyi olurdu ya. Aslinda bende plates lastigi var. Onunla kol calismalarinin bazilarini hatirliyorum.
Yarin senden 1 tanede olsa mekik istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…