yeniden deneyeceğim‍♡

Off Allah'im yardım etsin hepimize bende 168 e 63 um. 50 ye düşücem isallah. Pat. Diyetine başladım. Allah mubarek etsin.
1.68 e 63 ü hemen burayı terkediyosun! Şaka bi yana; harika. Daha harikası senin durum çok ilerlemeden duruma müdahele etmen. Benim mesela en büyük pişmanlığım bu. Keşke keşke 5-10 kilo fazlam varken ipleri elime alsaymışım sıkı sıkı. Şu an vermem gereken 25 kilo var ve bu süreç çok uzun. Motivasyonu uzun süre korumak çok zor. Bu yüzden şimdiden ciddiyetle başlamanı tavsiye ederim ki sen de ona niyet etmişsin ne güzel. Amiinn, sen de istediğin kiloya ulaşırsın inşallah

Kara haberlerle geldim..... Yediklerimizi yazmıyoruz evet yine yazmayacgım ama hayvana bağladım. Tatlı ve çikolata yedim. Çikolata küçüktü ama tatlı iki dilimdi. Çok modum düştü instagramdan zayıflama sayfalarına falan bakarak biraz normale getirmeye çalıştım kendimi. Bir de yeni bi haftaya girdik. İzin gününü kullanmış oldun artık pazara kadar abur-bubur veya tatlı yeme hakkım kalmadı falan diye teselli etmeye çalıştım kendimi. Zaten haftada bi gün izinliydim istediğimi yiyebilirdim. Biraz erken izne çıktım ama neyse...

O değil tatlı efsaneydi ama bilsem o kadar kalori olduğunu yemin ederim bi dilim yerdim. Resmen yarım kilo almışım. Hemen yüyürüşe çıktım. Spora izin yok. İnşallah hiç bırakmayacağım yürüyüşü hedefe ulaşana kadar. Bugün bile modum düşük kendimden nefret ediyordum falan kalktım yürüdüm. Başka çarem yok. Düşe kalka bu yol. Kaçamak yaptım diye dağılmamaya çalışıyorum. Nereden toparlarsam kar.

Bir de viks aldım bugün. Artık yürüyüşe çıkmadan önce sürüp streçle saracağım. Bakalım işe yarayacak mı. Neyse gelelim günün özetine:

• 2,5 sürahi su
  • bi bardak yeşil çay

• yarım saat tempolu yürüyüş
  • 1 leslie videosu
  • ek olarak bir de zumba yapayım dedim 3 dk dayanabildim yahu o nasıl bişey öyle
  • 45 karın çıtırdamak (Etkisini hissettim karnımın acısından. Düzenli yapıldığında baya işe yarayacak gibi)
  • 20 kol döndürme
  • 10 sandalye dip triceps
  • 10 sn sağ kol üstüne 10 sn de sol kol üstüne side plank
  • 30 saniye de klasik prank

Istedigin zaman yazabilirsin :)
Böyle kucuk seylere takilma evet zararli ve kalorili ama nadiren olabilir. Nefsin istedi madem.
Hergun yap iyi gözlemle ölcünü al almadiysan.
Ben simdilik kullanamicam. Cunku tca pleeng yapmistim tüm karnima sabah aksam nemlendiriyrm daha sonra denerim diger uygulamayi. Cildim soyulup kendine gelsinde.

Sporda beni solladin iyi gidiyorsun bunlar sana arti arti donmeye baslicak
Ben bugun spor yapmadim su bile icmedim bugun moralim bozuktu cunku

Merhaba kızlar sizi takip ediyorum ne zmandır bende böyle böyle kendimi gaza getirmeye çalışıyorum . Benim hedefim 55 ama daha yolum uzun gibi :) başarılar diliyorum size umarım kalıcı olarak gider bu kilolar ve bir daha geri gelmez

Merhaba aramiza katilabilirsin istersen.
Takip edildigimizi biliyorum bu iyi hissettiriyor aciklayanlar oldukca
Kac kilodasin 55 e ne kadar yolun merak ettim.
Aynrn canim umarim hedeflerimize ulasiriz

Dün ikimiz için de pek parlak değilmiş anlaşılan :) Spor ve su yapmamışsın ama en azından moralim bozuk diye kaçamak yapmamışsın. Bu da iyi bişey bu aşamada. Gün içinde ne yaşayacağımızı bilemiyoruz. Canımız sıkkın olup spor gözümüzde büyüyebiliyor diye ben sporu akşama bırakmamaya çalışıyorum bu yüzden. Olsun ya dün dünde kaldı. Bi gün izinler olabilir. İzin ve kaçamak sadece o günde kaldığı sürece, diğer gün yeniden başlayabildiğimiz sürece arada bi olur. Yol uzun çünkü.

Ve benim daha senn spor sayılarına ulaşmaya baya yolum var, daha bi mekik bile çekemiyorum Ama dün karın çıtırdatmak beni baya zorladı. Bi hafta falan onu yapsam mekik de çekebileceğimi düşünüyorum inş.

Akşama güzel şeyler yazalım buraya, hadi bakalım, bugün yeni bir gün!

Merhaba, hoş geldinn :)Bizim yolumuz da uzun yahu hatta sen 72 lerdeysen senden de uzun Vauvv ve 92 den 72 ye düşmüşsün Tebrikler , bu kadar yol katetiysen devamını da getirir ve bitirirsin bu işi inş

Evet neyseki yapmadim :)
Genelde hareket kabiliyetim azaliyor moralim bozulunca ondan spor yandi.
Bugun tekrar grip oldum bas agrisi var ama moralsiz degilim bu mesajdan sonra yuruyus bandina cikicam yarim saat yururum insaAllah cunku orda zaman gecmiyo. Aksam adim sayimida yazarim.
Evet yol uzun dediklerine katiliyor kontrol elimizde bi sefer
Ama bende karin citirdatmayi yapmiyorum leslie yapmiyorum. Bence aramizda fark yok gibi artik
Aksam umarim mekigi 3 set halinde toplam 90 tane cekerim. Aksama gorusuruz

Ben leslie yapıyorum ama 15 dk lık videolarını. İlk gün çok memnun kalmıştım ikinci gün ve sonrası pek etki yappmadı. Sadece spor öncesi ısındırıyor o kadar. Yarın 45 dk lık olanı yapmayı düşünüyorum. Bence o zaman etkisini hissederim

Bu
2.5 değil 2 sürahi su olması lazım

Dün çok kaçırdığım için bugün baya az yedim ve bi saat yürüdüm. Dünü telafi ettim bence. Çünkü şu an baya aç ve yorgunum :)

Günün Özeti:
  • 2 sürahi su
  • 1 bardak yeşil çay

> bir saat yürüyüş

> 1 leslie videosu

> (15x3) 45 karın çıtırdamak

> 10 sandalye dip trices

> 10 sn sol, 10 sn de sağ kol side prank

> 30 saniye klasik prank

Merhaba aramiza katilabilirsin istersen.
Takip edildigimizi biliyorum bu iyi hissettiriyor aciklayanlar oldukca
Kac kilodasin 55 e ne kadar yolun merak ettim.
Aynrn canim umarim hedeflerimize ulasiriz

Aranıza katılmak isterim valla ben 92 den 60 kiloya düşmüştüm sonra dikkat etmeyince 15 kiloya yakın geri almıştım. Şuan 73 kiloyum Rabbim 55 kilo olmayı nasip eder inşallah.
Siz menü paylaşmıyorsunuz değil mi ?

Merhaba, hoş geldinn :)Bizim yolumuz da uzun yahu hatta sen 72 lerdeysen senden de uzun Vauvv ve 92 den 72 ye düşmüşsün Tebrikler , bu kadar yol katetiysen devamını da getirir ve bitirirsin bu işi inş

Teşekkğr ederim canım aslında 30 kilodan faxla vermiştim ama malesef geri aldım. Gerçekten isteyince ağzını tutunca gidiyor bu lanet kilolar ama azimli kararlı olmak gerekiyor. Ve bıraktığında da deli gibi yemeklere saldırmamak gerekiyo kendim için konuşuyorum yanii ben öyleydim

Sporun çok güzel valla canım ben sabahtan akşama kadar masa başında oturduğum için spor falan yok ama akşam eve gittiğimde mekik plank squat’ ile başlarım yarın .
Karın çıtırdamak ne canım

Günün özeti

1 buçuk litre su

1- 90 mekik 30 sayı arttı
2- 60 bisiklet
3
- 25 şer bacak hareketi 5 sayı arttı
4- 35 saniye plank ilk defa bu kadar yaptim. Plank yaparken yüreğim tükeniyor.
5- 40 ar kol hareketi
6
- 20 köprü hareketi
7
- 10 ar yanlara eğilme
8
- 10 er diz üstünde bacakları yanlara açma
40 dakika yürüdüm 6886 adım

* cildim nemlensin kendini rahat toplasin diye solgarın hyaluronic tabletini aldim. Icerden tum vucudumu nemlendircek. Bu arada karnimada peeling yaptigim icin b vitaminleri e vitamini ve bepantholle sabah aksam bakim yapiyorum.

Karin sarkmasina faydasi olmasada cildime azicik etki eder belki.
Karnim Sarkacak mi diye bu kadar endise edecegimi tahmin etmezdim.

Son düzenleme:
Ben leslie yapmak istedim ama o hevesi kendimde yakalayamadim vazgectim. Belki ilerde denerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…