yeniden deneyeceğim‍♡

Cok sükür simdi iyi hissediyorum :)
sevindim :) geçmiş olsunn
Sporun yine çok iyi Evet yarın detoks var Taze zencefil bulabildin mi? Ben de yok. Eğer bulabildiğin bi market varsa ben de oradan sorayım yarın yoksa kuru zencefil koyacağım. Şimdi gelelim hesap kitaba:

Günün özeti:
  • 2,5 sürahi su
  • 1 bardak yeşilçay
-45 dk yürüyüş
-1 leslie videosu
-30 karın çıtırdamak
-30 mekik
-20 sağ, 20 de sol kola dumbell
-30 sn prank
-Bir de gögüs için bir video izledim. Ama gögsümün çalıştıgını hissetmedim. Daha çok kollar ve karnıma etki etti. Adlarını bilmiyorum hareketlerin. İki farklı sette gögüs çalışmaya çalıştım bir de.

Tesekkurler
Malesef sormayi unutmus. Bende toz zencefil koyacam. Yesil elma aldi. Yemyesil

Tesekkurler
Malesef sormayi unutmus. Bende toz zencefil koyacam. Yesil elma aldi. Yemyesil
:) Şimdi o videonun altındaki yorumları okuyordum da başka bulamayan var mı diye. Biri yazmış ki migrosta her mevsim taze zencefil oluyor. Zencefilin rolü büyük yarın migrosa gidip bi sorayım bakalım inş vardır

Senin sporun benimkinden daha iyi.
Tebrik ederim.
Bu arada benim yaptiğim bisiklette cok yoruyor bacaklarimi ileri dogru uzatarak yapiyorum karnimin altini ve ust ön bacak kaslarimi òyle bir calistiriyor ki anlatamam

Ama geceden suyu hazirlicaz. Vardir migrosta.
Bu arada sabah kilonu ogren unutma. :)

aa geceden mi diyor. Malzemerli daha önce yazmııştım bi yere, sana direkt linkini attım o yüzden tekrar izlemedim ben videoyu.
Tamam, tartılırım :)

Ve şu an gözlerim kapanıyor benim....... Onun hazırlaması kaynaması etmesi hayatta bekleyemem Zaten geçen zencefilsiz yaptım içime sinmedi. Malzemeler tam olsun etkisini net bileyim. Şu an videoyu açamıyorum kardeşim uyuyor yanımda. Yarın zencefil alır duruma göre bakarım. Bekletmeden yapsak olmaz di mi ya pff

aa geceden mi diyor. Malzemerli daha önce yazmııştım bi yere, sana direkt linkini attım o yüzden tekrar izlemedim ben videoyu.
Tamam, tartılırım :)
Evet canim geceden kaynatacaksin sanirim 10 dakikaydi. Hatta limonlarda kaynayacakmis..
Ben o zaman dikkatli dinlemistim. Sabah ac karna icmeye baslarsin. Heyecanliyim. 83 82 arasi kaldim 81 leri gorecegim bu hafta bitmeden inşaAllah inaniyorum

Tüh aynı gün yapacaktik oysa neyse. Ben tek yaparim napalim. Simdide yatmadan bir yesilcay icesim geldi yaaww sonra da bir bardak su sonrada yatis

Tüh aynı gün yapacaktik oysa neyse. Ben tek yaparim napalim. Simdide yatmadan bir yesilcay icesim geldi yaaww sonra da bir bardak su sonrada yatis
Tamam canım, kusura bakma ya tekrar dinlemediğimden unutmuşum o detayı. Neyse sen bugün yap bakalım neler yazacaksın :) Bende sabah gittim mikrostan zencefil aldım, yarın yapacağım inşalllah

Evet canim geceden kaynatacaksin sanirim 10 dakikaydi. Hatta limonlarda kaynayacakmis..
Ben o zaman dikkatli dinlemistim. Sabah ac karna icmeye baslarsin. Heyecanliyim. 83 82 arasi kaldim 81 leri gorecegim bu hafta bitmeden inşaAllah inaniyorum
Umarım 2-3 kilo verirler ama yağdan verececkleri için 5-6 kilo gitmiş görüntüsü elde ederler diyor. 3 kilo versek var yaaa Sen hafta bir kez mi yapmayı düşünüyorsun iki mi?

Tamam canım, kusura bakma ya tekrar dinlemediğimden unutmuşum o detayı. Neyse sen bugün yap bakalım neler yazacaksın :) Bende sabah gittim mikrostan zencefil aldım, yarın yapacağım inşalllah
Kusur yok canim :)
Pek bisey olacaga benzemiyor. Sabah 83.300 çıkti kilom
1 saat önce yine aynı.
Açlıktan çaysızlıktan başım ağrıyor..81.900 görürsem pişman olmam

Umarım 2-3 kilo verirler ama yağdan verececkleri için 5-6 kilo gitmiş görüntüsü elde ederler diyor. 3 kilo versek var yaaa Sen hafta bir kez mi yapmayı düşünüyorsun iki mi?
Keşkeeeeee. Sabah sonuca bakayim. 81.900 olursam haftada 2 kez .
Aksi halde 1 belki de hic. Daha once yazdim mi unuttum basim agriyo atesim var usuyorum

Malesef bozdum. Daha da yapmam canim.
Mahvoldum evdekilere yemekte yapamadim
Basimin agrisi neyse kac saattir basimda bir suru sanci geziniyor gozlerimin icine kadar gozlerimi kısık aciyorum.ac karna ilacta icemedim. Simdi ictim. Yemegide disardan soyledik.

Ay inanmıyorumm Beni de baya halsiz düşürmüştü ama seni baya kötü etkilemiş. Zaten dayanması baya zor bişey. Şaşırdım ve üzüldüm ya. Bakalım bana nasıl yarın etki yapacak. Çok geçmiş olsun..

Günün özeti:
  • 2 sürahi su
  • 1 bardak yeşilçay
Bugün spor günüm değildi. Bu yüzden:

- 45 dk yürüyüş
-30 mekik+30 karın çıtırdamak

Keşkeeeeee. Sabah sonuca bakayim. 81.900 olursam haftada 2 kez .
Aksi halde 1 belki de hic. Daha once yazdim mi unuttum basim agriyo atesim var usuyorum
Bu şok diyetler hiç sana göre değil anlaşıldı. Zaten kimseye göre değil de işte insan hızlı zayıflamayı duyunca denemeden edemiyor.. Neyse ders oldu. Tekrar çok geçmiş olsunn

Ben şeker ve caya alısığım ondan daha cok etkiledi..ama oruç tuttuğum zaman bas agrim olmuyor. Ilk gun bile. :/
Sagol canim. Aclik zor degil agrinin siddeti cok kotuydu
Hatta tam gecmedi basim hala hafiften agriyo. Agrimasaydi bununla biraz odem atip motive olacaktim

Bu şok diyetler hiç sana göre değil anlaşıldı. Zaten kimseye göre değil de işte insan hızlı zayıflamayı duyunca denemeden edemiyor.. Neyse ders oldu. Tekrar çok geçmiş olsunn
Bencede. Bu yag yakar ama asla 1 kilo iki kilo yakmaz. Hele ki 1 gunde. Bunun esprisi daha cok ödem attırmak

Sadece 1 paket jelibon şekerini eritmeniz için bir futbol sahası kadar alanı yürümeniz gerekir. Bir dahaki sefere elinizi bir şeker tabağına daldırmadan önce bunu hatırlamalısınız. Çünkü etkili kilo vermek ve zayıflamak için yürüyüşün yanında yediklerinizi ve kalori kontrolünü de sağlamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…