- 4 Kasım 2016
- 118
- 100
- 103
sevindim :) geçmiş olsunnCok sükür simdi iyi hissediyorum :)
Sporun yine çok iyiGünün özeti
75 mekik
150 bacaklari ayni anda aç kapa yaptım. Yerde sirt üstü uzanir vaziyette. Ic bacak kaslarimı yaktı. Büyük kaslardan birini çaliştırmakla kaloriler ucuyo.
30 yerde yanlamasına yatip yukari bacak kaldırip
indirme
60 yerde bisiklet. Alt karin kaslarımı ve ön bacak kaslarımı yaktı kavurdu yine
42 saniye plank. Bu benim rekorum . Karnim bacaklarim daha güçlüydü. Hissettim resmen yaptigim egzersizler beni güclendirdi mutlu hissettim. aslinda 50 saniye yapabilirdim ama abartmiyim onuda yarin yaparim
10 squat yeni başladım.
40 ar kol hareketi
Yarın detoks günümüz
Tesekkurlersevindim :) geçmiş olsunn
Sporun yine çok iyiEvet yarın detoks var Taze zencefil bulabildin mi? Ben de yok. Eğer bulabildiğin bi market varsa ben de oradan sorayım yarın yoksa kuru zencefil koyacağım. Şimdi gelelim hesap kitaba:
Günün özeti:
-45 dk yürüyüş
- 2,5 sürahi su
- 1 bardak yeşilçay
-1 leslie videosu
-30 karın çıtırdamak
-30 mekik
-20 sağ, 20 de sol kola dumbell
-30 sn prank
-Bir de gögüs için bir video izledim. Ama gögsümün çalıştıgını hissetmedim. Daha çok kollar ve karnıma etki etti. Adlarını bilmiyorum hareketlerin. İki farklı sette gögüs çalışmaya çalıştım bir de.
:) Şimdi o videonun altındaki yorumları okuyordum da başka bulamayan var mı diye. Biri yazmış ki migrosta her mevsim taze zencefil oluyor. Zencefilin rolü büyük yarın migrosa gidip bi sorayım bakalım inş vardırTesekkurler
Malesef sormayi unutmus. Bende toz zencefil koyacam. Yesil elma aldi. Yemyesil
Senin sporun benimkinden daha iyi.sevindim :) geçmiş olsunn
Sporun yine çok iyiEvet yarın detoks var Taze zencefil bulabildin mi? Ben de yok. Eğer bulabildiğin bi market varsa ben de oradan sorayım yarın yoksa kuru zencefil koyacağım. Şimdi gelelim hesap kitaba:
Günün özeti:
-45 dk yürüyüş
- 2,5 sürahi su
- 1 bardak yeşilçay
-1 leslie videosu
-30 karın çıtırdamak
-30 mekik
-20 sağ, 20 de sol kola dumbell
-30 sn prank
-Bir de gögüs için bir video izledim. Ama gögsümün çalıştıgını hissetmedim. Daha çok kollar ve karnıma etki etti. Adlarını bilmiyorum hareketlerin. İki farklı sette gögüs çalışmaya çalıştım bir de.
Ama geceden suyu hazirlicaz. Vardir migrosta.:) Şimdi o videonun altındaki yorumları okuyordum da başka bulamayan var mı diye. Biri yazmış ki migrosta her mevsim taze zencefil oluyor. Zencefilin rolü büyük yarın migrosa gidip bi sorayım bakalım inş vardır
aa geceden mi diyor. Malzemerli daha önce yazmııştım bi yere, sana direkt linkini attım o yüzden tekrar izlemedim ben videoyu.Ama geceden suyu hazirlicaz. Vardir migrosta.
Bu arada sabah kilonu ogren unutma. :)
Ve şu an gözlerim kapanıyor benim....... Onun hazırlaması kaynaması etmesi hayatta bekleyememAma geceden suyu hazirlicaz. Vardir migrosta.
Bu arada sabah kilonu ogren unutma. :)
Evet canim geceden kaynatacaksin sanirim 10 dakikaydi. Hatta limonlarda kaynayacakmis..aa geceden mi diyor. Malzemerli daha önce yazmııştım bi yere, sana direkt linkini attım o yüzden tekrar izlemedim ben videoyu.
Tamam, tartılırım :)
Tüh aynı gün yapacaktik oysa neyse. Ben tek yaparim napalim. Simdide yatmadan bir yesilcay icesim geldi yaawwVe şu an gözlerim kapanıyor benim....... Onun hazırlaması kaynaması etmesi hayatta bekleyememZaten geçen zencefilsiz yaptım içime sinmedi. Malzemeler tam olsun etkisini net bileyim. Şu an videoyu açamıyorum kardeşim uyuyor yanımda. Yarın zencefil alır duruma göre bakarım. Bekletmeden yapsak olmaz di mi ya pff
Tamam canım, kusura bakma ya tekrar dinlemediğimden unutmuşum o detayı. Neyse sen bugün yap bakalım neler yazacaksın :) Bende sabah gittim mikrostan zencefil aldım, yarın yapacağım inşalllahTüh aynı gün yapacaktik oysa neyse. Ben tek yaparim napalim. Simdide yatmadan bir yesilcay icesim geldi yaawwsonra da bir bardak su sonrada yatis
UmarımEvet canim geceden kaynatacaksin sanirim 10 dakikaydi. Hatta limonlarda kaynayacakmis..
Ben o zaman dikkatli dinlemistim. Sabah ac karna icmeye baslarsin. Heyecanliyim. 83 82 arasi kaldim 81 leri gorecegim bu hafta bitmeden inşaAllah inaniyorum
Kusur yok canim :)Tamam canım, kusura bakma ya tekrar dinlemediğimden unutmuşum o detayı. Neyse sen bugün yap bakalım neler yazacaksın :) Bende sabah gittim mikrostan zencefil aldım, yarın yapacağım inşalllah
Keşkeeeeee. Sabah sonuca bakayim. 81.900 olursam haftada 2 kez .Umarım2-3 kilo verirler ama yağdan verececkleri için 5-6 kilo gitmiş görüntüsü elde ederler diyor. 3 kilo versek var yaaa Sen hafta bir kez mi yapmayı düşünüyorsun iki mi?
Ay inanmıyorummMalesef bozdum. Daha da yapmam canim.
Mahvoldum evdekilere yemekte yapamadim
Basimin agrisi neyse kac saattir basimda bir suru sanci geziniyor gozlerimin icine kadar gozlerimi kısık aciyorum.ac karna ilacta icemedim. Simdi ictim. Yemegide disardan soyledik.
Bu şok diyetler hiç sana göre değil anlaşıldı. Zaten kimseye göre değil de işte insan hızlı zayıflamayı duyunca denemeden edemiyor.. Neyse ders oldu. Tekrar çok geçmiş olsunnKeşkeeeeee. Sabah sonuca bakayim. 81.900 olursam haftada 2 kez .
Aksi halde 1 belki de hic. Daha once yazdim mi unuttum basim agriyo atesim var usuyorum
Ben şeker ve caya alısığım ondan daha cok etkiledi..ama oruç tuttuğum zaman bas agrim olmuyor. Ilk gun bile. :/Ay inanmıyorummBeni de baya halsiz düşürmüştü ama seni baya kötü etkilemiş. Zaten dayanması baya zor bişey. Şaşırdım ve üzüldüm ya. Bakalım bana nasıl yarın etki yapacak. Çok geçmiş olsun..
Bencede. Bu yag yakar ama asla 1 kilo iki kilo yakmaz. Hele ki 1 gunde. Bunun esprisi daha cok ödem attırmakBu şok diyetler hiç sana göre değil anlaşıldı. Zaten kimseye göre değil de işte insan hızlı zayıflamayı duyunca denemeden edemiyor.. Neyse ders oldu. Tekrar çok geçmiş olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?