Güzeelllllll yuruyusGünün özeti:
Bugün spor günüm değildi. Bu yüzden:
- 2 sürahi su
- 1 bardak yeşilçay
- 45 dk yürüyüş
-30 mekik+30 karın çıtırdamak
Güzeelllllll yuruyus
Disarida yuruyus yurume bandindan daha sağlıklı diyorlar. Bende yarin disarida biraz yurucem.Bu hafta detokstan dolayı 5 gün ama normalde haftanın 6 günü yürümeye çalışacağım inş. Yürüme bandında yürümediğim için hızını kendim ayarlıyorum her zaman aynı tempoda olmasa da yine de hafif de olsa tempolu yürümeye gayret ediyorum.
Bu arada bende geçen spor yaptıktan sonra nete yazdım sporda sonra ne yapılmalı falan diye. Mümkünse ilk yarım saat içinde bişeyler yemek gerekiyormuş. Antremandan sonraki ilk yarım saatte yediğin şeyler yağ yakımını arttırıp kas yıkımını mı önlüyormuş ne. Bi sürü sayfada hep aynı şey yazıyordu. Senn de aklında bulunsun asıl spor sonrası çk etkili deniyor yağ yıkımında. Tabi ne yediğin de önemli. Bak o sayfalardan birinin linkini atayım sen de göz atmak istersen:
https://www.fitekran.com/egzersiz-sonrasi-beslenme-rehberi/
Allah Allah ne yapacagız biz yahu. Benim okuduklarımda da tam tersini söylüyr. Ama bildiğimiz yemek yemeyi kastetmiyor. Atıyorum bi muz falan yiyin diyor. Harcadığınız enerjinin bilmem kaçta kaçını geri almamız gerekiyormuş yoksa vücud kastan mı şeyapıyomuş ya herneyse öyle bişeyler işte. Ben bi muz yerim en orta yol :)Disarida yuruyus yurume bandindan daha sağlıklı diyorlar. Bende yarin disarida biraz yurucem.
Benim gittigim spor merkezinde aksini soylüyorlardi. Spor yapiyorsunuz spordan sonra da yag yakiminiz devam ediyor. 1 saat kadar birsey yemeyin diyorlardi
.cunku eger yersek vucudumuzde yaglar degil yediklerimiz harcanmaya baslarmis. Bu daha mantikli gorunuyor
Cunku yemekten sonra kan sekeri filan hep artiyor.
Evet muz ve süt tüketebilirsin bunu onlarda söylemislerdi. . En iyisi muz bence kaslar içinde mükemmel muz.a
Allah Allah ne yapacagız biz yahu. Benim okuduklarımda da tam tersini söylüyr. Ama bildiğimiz yemek yemeyi kastetmiyor. Atıyorum bi muz falan yiyin diyor. Harcadığınız enerjinin bilmem kaçta kaçını geri almamız gerekiyormuş yoksa vücud kastan mı şeyapıyomuş ya herneyse öyle bişeyler işte. Ben bi muz yerim en orta yol :)
O değil şu detokstta yağdan mı ödemden mi nerden verdirtiyorsa verdirtir inşallah. Bu kadar aç kalmama ve şu lanet içeçeği içmeme değer umarımm
Basin agriyor mu dicem ama daha erken insaAllah ağrimaz..a
Allah Allah ne yapacagız biz yahu. Benim okuduklarımda da tam tersini söylüyr. Ama bildiğimiz yemek yemeyi kastetmiyor. Atıyorum bi muz falan yiyin diyor. Harcadığınız enerjinin bilmem kaçta kaçını geri almamız gerekiyormuş yoksa vücud kastan mı şeyapıyomuş ya herneyse öyle bişeyler işte. Ben bi muz yerim en orta yol :)
O değil şu detokstta yağdan mı ödemden mi nerden verdirtiyorsa verdirtir inşallah. Bu kadar aç kalmama ve şu lanet içeçeği içmeme değer umarımm
Sen bu yoldan geri dönmediğin sürece 70 leri de göreceksin 60 ları da. Yeter ki vazgeçme ve sabret. Netten motivasyon yazıları oku bi tazele kendini. Ben de bulursam buraya atarım. Takılma kilona, hızlı değil kalıcı vermek önemli zaten biliyorsun. Pır pır dökülecek hepsi sendenBugün 83.400 kilom
Sabir konusunda kararliyim. Yanliz 80 ustu kiloda yüzüm çirkin oluyor ya ödemli sis enteresan bir goruntu cikiyor. 77 lerde biraz guzellesiyorum
70 de ne olurum bilmem daha mi güzel olur çöker mi bilmem bi goreydik
Yok ağrımıyor. Bana ikindiden sonra vuruyor zaten :) Baş ağrısından ziyade keyifsiz ve çok halsiz oluyorum. Ama şu an şu titreyerek içtiğim nefissssss lezzetli içecek dışında iyiyim :)Basin agriyor mu dicem ama daha erken insaAllah ağrimaz..
Gercekten sasirtici sekilde motivasyonum yüksekSen bu yoldan geri dönmediğin sürece 70 leri de göreceksin 60 ları da. Yeter ki vazgeçme ve sabret. Netten motivasyon yazıları oku bi tazele kendini. Ben de bulursam buraya atarım. Takılma kilona, hızlı değil kalıcı vermek önemli zaten biliyorsun. Pır pır dökülecek hepsi senden
Çok nefis cooooookYok ağrımıyor. Bana ikindiden sonra vuruyor zaten :) Baş ağrısından ziyade keyifsiz ve çok halsiz oluyorum. Ama şu an şu titreyerek içtiğim nefissssss lezzetli içecek dışında iyiyim :)
Çok sevindim, harikasın! İnşallah öyle olacak zatenGercekten sasirtici sekilde motivasyonum yüksek
.pes etmeye hiç niyetim yok. ALLAH korusun :)
Kesinlikle inaniyorum zayiflayip bu kiloda kalmayacagima Allah ömür firsat verirse
hahahah açabilirsem haber ederimmÇok nefis cooooook
Aksam haber et durumunu acarsan pc
Çok sevindim, harikasın! İnşallah öyle olacak zaten
hahahah açabilirsem haber ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?