yeniden deneyeceğim‍♡

Yapacağınız yürüyüşünüzün her dakikası hayatınıza ortalama 1.5-2 dakika ekler. Buda sizin bir taşla iki kuş vurabileceğiniz anlamına gelir.

Yürüyüş yapmanın yararları

. Kalp ve akciğerlerin çalışma verimi arttırır.

. Fazla yağların yakılmasına yardımcı olur.

. Dinlenirken bile kilo vermeyi sağlayacak şekilde metabolizma hızınızı arttırır.

. Yaşlanmayı geciktirir.

. Kandaki kolesterol seviyesini azaltır.

. Yüksek tansiyonu düşürür.

. Şeker hastalığını kontrol etmeye ve önlemeye yardımcı olur.

. Kalp krizi ve Felç gibi rahatsızlıklar için yardımcı rehabilitasyonu sağlar.

. Bağırsakların çalışmasını düzenler.

. Uyku düzenine yardımcı olur.

. Bacak ve kalça bölgesindeki kasların güçlenmesine yardımcı olur.

. Kemik güçlenmesini sağladığı gibi yaşlı kadınların kaderi gibi gözüken kemik erimesi riskini azaltır.

. Hareketsizliğe ya da kireçlenmeye bağlı olarak ortaya çıkan eklem sertliğini azaltır.

Güzeelllllll yuruyus

Bu hafta detokstan dolayı 5 gün ama normalde haftanın 6 günü yürümeye çalışacağım inş. Yürüme bandında yürümediğim için hızını kendim ayarlıyorum her zaman aynı tempoda olmasa da yine de hafif de olsa tempolu yürümeye gayret ediyorum.

Bu arada bende geçen spor yaptıktan sonra nete yazdım sporda sonra ne yapılmalı falan diye. Mümkünse ilk yarım saat içinde bişeyler yemek gerekiyormuş. Antremandan sonraki ilk yarım saatte yediğin şeyler yağ yakımını arttırıp kas yıkımını mı önlüyormuş ne. Bi sürü sayfada hep aynı şey yazıyordu. Senn de aklında bulunsun asıl spor sonrası çk etkili deniyor yağ yıkımında. Tabi ne yediğin de önemli. Bak o sayfalardan birinin linkini atayım sen de göz atmak istersen:

https://www.fitekran.com/egzersiz-sonrasi-beslenme-rehberi/

Bugün 83.400 kilom
Sabir konusunda kararliyim. Yanliz 80 ustu kiloda yüzüm çirkin oluyor ya ödemli sis enteresan bir goruntu cikiyor. 77 lerde biraz guzellesiyorum
70 de ne olurum bilmem daha mi güzel olur çöker mi bilmem bi goreydik

Disarida yuruyus yurume bandindan daha sağlıklı diyorlar. Bende yarin disarida biraz yurucem.

Benim gittigim spor merkezinde aksini soylüyorlardi. Spor yapiyorsunuz spordan sonra da yag yakiminiz devam ediyor. 1 saat kadar birsey yemeyin diyorlardi
.cunku eger yersek vucudumuzde yaglar degil yediklerimiz harcanmaya baslarmis. Bu daha mantikli gorunuyor
Cunku yemekten sonra kan sekeri filan hep artiyor.

a
Allah Allah ne yapacagız biz yahu. Benim okuduklarımda da tam tersini söylüyr. Ama bildiğimiz yemek yemeyi kastetmiyor. Atıyorum bi muz falan yiyin diyor. Harcadığınız enerjinin bilmem kaçta kaçını geri almamız gerekiyormuş yoksa vücud kastan mı şeyapıyomuş ya herneyse öyle bişeyler işte. Ben bi muz yerim en orta yol :)

O değil şu detokstta yağdan mı ödemden mi nerden verdirtiyorsa verdirtir inşallah. Bu kadar aç kalmama ve şu lanet içeçeği içmeme değer umarımm

Evet muz ve süt tüketebilirsin bunu onlarda söylemislerdi. . En iyisi muz bence kaslar içinde mükemmel muz.

Basin agriyor mu dicem ama daha erken insaAllah ağrimaz..

Sen bu yoldan geri dönmediğin sürece 70 leri de göreceksin 60 ları da. Yeter ki vazgeçme ve sabret. Netten motivasyon yazıları oku bi tazele kendini. Ben de bulursam buraya atarım. Takılma kilona, hızlı değil kalıcı vermek önemli zaten biliyorsun. Pır pır dökülecek hepsi senden

Basin agriyor mu dicem ama daha erken insaAllah ağrimaz..
Yok ağrımıyor. Bana ikindiden sonra vuruyor zaten :) Baş ağrısından ziyade keyifsiz ve çok halsiz oluyorum. Ama şu an şu titreyerek içtiğim nefissssss lezzetli içecek dışında iyiyim :)

Gercekten sasirtici sekilde motivasyonum yüksek
.pes etmeye hiç niyetim yok. ALLAH korusun :)
Kesinlikle inaniyorum zayiflayip bu kiloda kalmayacagima Allah ömür firsat verirse

Gercekten sasirtici sekilde motivasyonum yüksek
.pes etmeye hiç niyetim yok. ALLAH korusun :)
Kesinlikle inaniyorum zayiflayip bu kiloda kalmayacagima Allah ömür firsat verirse
Çok sevindim, harikasın! İnşallah öyle olacak zaten

Çok nefis cooooook
Aksam haber et durumunu acarsan pc
hahahah açabilirsem haber ederimm

Açım. Gün içinde su içmede gevşek davrandgm için akşam sürahi ve detoks içeceği bitsin diye çok yüklendim. Son iki saattir sürekli bişeyler içiyorum. İnşallah bağırsaklarıma bişey olmamıştır. Yoruldu valla organlarım. Hayırlısıyla biran önce yarın olsun ve ben kahvaltıya gömüleyim istiyorum. Anneme saat 7 de yapalım kahvaltıyı dedim sen düşün

Kizlar yazmissiniz bende bildirim bekliyorum neden mesaj yok acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…