- 4 Kasım 2016
- 118
- 100
- 103
15 bin adım mıBu sabah 84 gordum uzulmuyorum asla motivem azalmiyor ama buz gibi donakaliyrm. Saskinim sadece. Dun 10 bin adim attim. Bugun de 15 bin adim attim. Bugun sadece 1 ögun yedim firsat yoktu. Aksam yine 84 tü kilom. Ve yuruyuste ilk zamanlar ödem yapiyor. Yuzum fazlaca şişti. Canina okuyacam bu yaginda ödeminde
Daha da yuruyecektim. 25 bine yaklasirdi. Ama cocugu okuldan almak icin erken geldim. Biliyorsun isim vardida ciktim artik evdeyim yeter yoruldugum 2 gndur :)15 bin adım mıSüpeeerr Hem o kadar adım atıp hem tek ögün yiyip aynı geliyorsan üstelik yüzün gözün de şişse kesin ödem. Etkili ödem arttırıcılar dene bence. Zaten canını sıkma gerçek kilon olmadığı için moral bozacak bişey yok. Ama tabii tartıda eksildiğini görmek seni daha olumlu etkiler. Bu yüzden ödemlere veda vakti geldi çoktan! Güzel bi ödem arttıcı tarifle şu şişkinlik ve sudan kurtul vücudundaki ve bu hafta senn haftan olsun
GüzelSpor günü değildi. Bu yüzden:
-2,5 sürahi su
- 45 dk yürüyüş
- 45 mekik
-bi bardak yeşilçay
olur :)Güzel
Kilonuda yaz tartildikca
Daha da yuruyecektim. 25 bine yaklasirdi. Ama cocugu okuldan almak icin erken geldim. Biliyorsun isim vardida ciktim artik evdeyim yeter yoruldugum 2 gndur :)
Yoo elbet bir gün giderler. Sisirtsinler bakalim daha ne kadar sisirtceklerse
Tek ogun yedim aksam 4 bucukta. Ac gozlulukten abarttim ustune de midem kotu oldu tiksinme.l geldiyesilcayi birakmistim. Yarin tekrar basliyim.
Ne güzel yorumlamişsınolur :)
Aynen, yeşiilçay etkiliVe ne olursa olsun benm de bu sefer motivasyonum düşmüyor çok şüükür. Çok yediğimde kızsam da kendime onu o günde bırakıp diger güne tekrardan başlayabiliyorum. Bu bi yolculuk çünkü. Kimi zaman emeklersin kimi zaman yürür kimi zaman da koşarsın. Hangi dönemden geçersek geçelim bırakmak yok, yola devam edeceğiz
Maşallah dün iyi hareketli bi günmüş demek ki ne güzel. Bak bizi şimdi ocakta başladık say. Kıştan başladık çalışmalara. Nisan falan olduğunu düşünsene. O zamanlar geldiğinnde biz çok çok daha zayıf bir halde hatta hedefimize varmamıza çok çok az bi sayı kalmışken gayet fit bi vücutla buralarda olacağız. Geri dönmediğimiz sürece harika günler bizi bekliyor. Gemileri yaktık zaten. Geri dönmek yok. Pes etmek yok. Devam devam devam!Ne güzel yorumlamişsın
Böyle davranmak lazim. Pes etmenin motive dagitmanin ne geregi ne anlamı var zaten
Dün öyle yoruldum ki daha yeni uyandim
Daha da yuruyecektim. 25 bine yaklasirdi. Ama cocugu okuldan almak icin erken geldim. Biliyorsun isim vardida ciktim artik evdeyim yeter yoruldugum 2 gndur :)
Yoo elbet bir gün giderler. Sisirtsinler bakalim daha ne kadar sisirtceklerse
Tek ogun yedim aksam 4 bucukta. Ac gozlulukten abarttim ustune de midem kotu oldu tiksinme.l geldiyesilcayi birakmistim. Yarin tekrar basliyim.
Canim sagolasin benim problemim yok. Baktirmistim. Hatta sirf bu sene 3 kere tahlil yaptiridim.Bence senin tiroid problemin var canım. Bende de vardı. Geçti şükür. Tırnak kadar kilo veremiyodum ne yapsam. Selenyum kullan solgardan. Ve voonkanın 5 HTPsini kullan. Faydasını görürsün.
2 sürahi su çok degil mi detoksun yanindaDetoksta üç yumurta vardı. İki yumurta ve akşam da bikaç çig köfte yedim. Bir de tabi malum detoks suyu ve 2 sürahi su. Ne kadar etkili artık bilemiyorum ama şükür ki bitti. Yarın ola hayrola. Yarın spor günü ve misafirlerden dolayı spor zor olacak gibi. Bakalım. Halledeceğiz bi şekilde. Senin nasıl geçti gününsbeden
Detoks tarifinde kadın 2 mi 2,5 l,itre mi ne su da için yanında diyordu. Ödem atmayı kolaylaştırıyor galiba o yüzden.2 sürahi su çok degil mi detoksun yaninda
Ama böbrekler yorulur. Ve fazla mineral kaybedersin.Detoks tarifinde kadın 2 mi 2,5 l,itre mi ne su da için yanında diyordu. Ödem atmayı kolaylaştırıyor galiba o yüzden.
Sorma zaten tüm gün tuvaletten çıkamadım :)
Heyecanlandım okurken nisan zayıf fit filan derkenMaşallah dün iyi hareketli bi günmüş demek ki ne güzel. Bak bizi şimdi ocakta başladık say. Kıştan başladık çalışmalara. Nisan falan olduğunu düşünsene. O zamanlar geldiğinnde biz çok çok daha zayıf bir halde hatta hedefimize varmamıza çok çok az bi sayı kalmışken gayet fit bi vücutla buralarda olacağız. Geri dönmediğimiz sürece harika günler bizi bekliyor. Gemileri yaktık zaten. Geri dönmek yok. Pes etmek yok. Devam devam devam!
Evet haklıısın ama o günlük bişeydi. Her gün içtiğim iki sürahi su da 2.20 lt mi ne yapıyor gibi. Bu iyi değil mi, 3 lt falan değil sonuçta?Ama böbrekler yorulur. Ve fazla mineral kaybedersin.
3 litre çok canim iyi bişey oldugunu düşünmuyorumEvet haklıısın ama o günlük bişeydi. Her gün içtiğim iki sürahi su da 2.20 lt mi ne yapıyor gibi. Bu iyi değil mi, 3 lt falan değil sonuçta?
Spor yine çok iyi, 100 iç bacak nedirGünün özeti
90 mekik
25 er bacak hareketi
30 saniye plank
30 köprü
40 ar kol hareketi
Bisiklet 60 bu gercekten iyi bi egzersiz
10 ar yanlara eğilme
15 squat
100 ic bacak
Ben de sevindim vallahi :) Çok güzel bi gelişme, yüzün indiyse ödem gidiyor demektirrBu sabah kilom yine 84.100 dü
Akşama doğru farkettim yüzümün ödemi azalmış gözlerim daha büyük görünüyordu.
Sevindim. Umarim gerileme süreci başlamıştır
Heyecanlandım okurken nisan zayıf fit filan derkenvallaha kalbim pirpir oldu
Eveetttt gemileri yaktik pes aslaaaa yok
Aynen ya bence de. Ben de kimi zaman 2 kimi zaman da 1.5 sürah su yaparım olmadı3 litre çok canim iyi bişey oldugunu düşünmuyorum
O zaman tuvalete gitmek için yasamış oluruz
Anormal bir durum söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?