yeniden deneyeceğim‍♡

Oyyycanimm bunu duyduğuma cok sevindim inan bana ilac gibi geliyor. Evde ki adamda bana her zaman sen yapamazsin diyerek yillarimizi gecirdi her konuda. Olumsuz elestirici kraliyla evliyimde huy edinmis...robot gibi görevini yapiyor sürekli
sbeden canım 70leri de görüceksin 60ları da. Ben inanıyorum

Iste o kötü bobreklerini yorarsin bir anda yuklenme. 2 saatte 4 litre su icen kadin öldü diye bir haber okudum. Bir benzeri daha var
.sen 4 litre icmesende akşam suya biraz yüklendin mutlaka zarari olmuştur bi daha yapma canim.
kahvaltida fazla kalori alirsan ziyan edersin. Abartma haa

İngiltere’de migren hastası Sarah Smith (42) doktoru ve diyetisyenin tavsiyesi ile kahve ve alkolü kesti, 4 hafta boyunca günde 3 litre su tüketti.

Smith bu süre zarfında günlük alışkanlıklarını değiştirmedi, sadece su kaybına yol açan kahve ve alkol tüketmeyi terk etti.

Değişimini takip etmek için her gün yüzünün fotoğrafını çeken Smith’in teni düzelmeye, kırışıklıklar ve benler yok olmaya başladı.

İngiliz kadın ikinci hafta sonunda baş ağrısı sıklığının azaldığını ve yataktan daha enerji dolu kalktığını fark etti.

İkinci hafta sonunda gözlerinin çevresindeki koyu halkalar yok olmaya başladı.

Smith üçüncü hafta sonunda konsantrasyonunun arttığını ve kendini zinde hissettiğini söyledi.

Oyyycanimm bunu duyduğuma cok sevindim inan bana ilac gibi geliyor. Evde ki adamda bana her zaman sen yapamazsin diyerek yillarimizi gecirdi her konuda. Olumsuz elestirici kraliyla evliyimde huy edinmis...robot gibi görevini yapiyor sürekli

Ay öylesi çok zor. Ne burcu

Ben su içerek gitmez ya en fazla yüzünde leke varsa rengi açılır lekelerin. Biraz abartmışlar ama kırışıklık kısmı doğru olabilir. Gençlik ve zindelik de sağlamıştır. E daha ne olsun zaten :)

Artık çok geç yüklendim kahvaltıya ama sen asıl bomba habere gel!

Dün sabah aç karnına tartıldıgımda 80.9 dum. Detokstan sonra, bugün sabah tartıldım ve 79.6 geldim İnanamadım annemi falan çagırıp tartırttım tartı falan mı bozuk diye. Artık ödem mi gitti ne gitti bilmiyorum ama 1.3 kg eksik çıktım. Tabi bu sabah kahvaltıya öyle yüklendim ki 80.3 olmuşum kahvaltı sonrası. Neyse bugün spor günü yakarım inş da ben bu detoksu bir kez daha yapmaya karar verdim. Zaten haftada 2 ye niyetlenmiştim ama dünden sonra kararsızdım. Bugün tartıdan sonra cumartesi günü detoks günüm olacak inş.

Ve sen o gün dedin ya hani aç karnına sabah 83 küsürdüm bi saat önce yine tartıldım aynısı hiç gitmemiş diye. Dün tüm gün ben de öyleydim. Tartı gram eksik göstermedi. 80.9 civarlarında çıktım hep. Bugün sabah belli oldu. Zaten aynı gün belli etmesi pek mantıklı da değil. Gece boyu da yakmışsa demek ki bilmiyorum ama sabah sonuç böyleydi işte

Normalde suyu az iciyorsa buyuk fark olur. Derimiz soluyor resmen .

Disarida 10 bin adim yurudum öldüm cook yorgunum

Kötü bi gündü dikkat etme açısından. Baya cozuttum. Detoks boşa gitti gibi. Şu an o kadar tokum ki iki gün yemek yemesem acıkmam gibi hissediyorum. Neyse..

Günün özeti:
-2 sürahi su
-1 küçük su bardağı yeşilçay
  • 45 dk yürüyüş
  • 1 leslie videosu
  • 10 tane gögüs için egzersiz
  • 20 sağ, 20 de sol kola dumbell (arka kol)
  • 10 tane de ön kollar için dumbell egzersizi
  • 30 karın çıtırdamak + 45 mekik
  • 30 sn prank

I
Ilk defa böyle yaptin
Hemen unutuyorsun dusunup moralini bozma daima ileri bak
2 surahi su waww

Yuruyus yine super
45 mekik

Aa
Aaaaa az kaldi yakinda kalici olarak 79 olur 80 lere elveda dersin
80 psikolojisinden kurtulursun
Ben hem yag yaktigina hem odem attirdigina inaniyorum. Ama en çok ödem attirir tabi

Ay inşallah Umarım kalıcı olur yakın zamanda. Arada sırada kaçamaklar olsa da gayet iyi gidiyoruz. Spor falan da aynı şekilde. Şaka maka ocağı yarıladık çok şükür. Yarın da yapacağım inş. Artık nereden gittiyse bu seferlik öyle oldu. Sık yapılacak bişey değil. Ayda bir falan yaparım belki :)

Bu sabah 84 gordum uzulmuyorum asla motivem azalmiyor ama buz gibi donakaliyrm. Saskinim sadece. Dun 10 bin adim attim. Bugun de 15 bin adim attim. Bugun sadece 1 ögun yedim firsat yoktu. Aksam yine 84 tü kilom. Ve yuruyuste ilk zamanlar ödem yapiyor. Yuzum fazlaca şişti. Canina okuyacam bu yaginda ödeminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…