Yere yatiyorum.. dizlerimi kiriyorum bacaklarimi yanlara acip kapiyorum..ic bacak kaslarimin calistigini hissedecek sekilde. benim buna cok ihtiyacim var..Spor yine çok iyi, 100 iç bacak nedir
Ben de sevindim vallahi :) Çok güzel bi gelişme, yüzün indiyse ödem gidiyor demektirr
hahaha valla en büyük motivasyonum üç dört ay sonrasını düşünmekkHarika olacak harika
Aynen ya bence de. Ben de kimi zaman 2 kimi zaman da 1.5 sürah su yaparım olmadı
hahah yok yani 100 iç bacak nedir derken çok iyi bir sayı 100 tane iç bacak nedir maşallah anlamnda :) En iyisini yapıyosun ve sıkı bi şekilde yapıyosun, çok etkisini göreceğine eminimYere yatiyorum.. dizlerimi kiriyorum bacaklarimi yanlara acip kapiyorum..ic bacak kaslarimin calistigini hissedecek sekilde. benim buna cok ihtiyacim var..
Bende unuttum yesilcayi.Günün özeti:
Neredeyse iki sürahi su içtim ama yeşil çay içmedim bugün maalesef. Bugün misafirlerden dolayı spor biraz geçe kaldı. Onlar dışarı çıkar çıkmaz hemen sporumu yapayım dedim ama kafam da çok dalgındı. Hangisinden kaç set yaptım çok hatırlamıyorum şu an. Hatırladığım kadarıyla tahmini sayılar ise şöyle:
- 45 dk yürüyüş
- 1 leslie videosu
- 45 mekik+ 30 karın çıtırdamak
- 20 sağ 20 de sol kola dumbell (arka kol)
- 20 ön kol dumbella ve birkaç set de başka bir kol egzersizi
- 2 ya da üç set gögüs egzersizi
- 30 sn prank
hahah yok yani 100 iç bacak nedir derken çok iyi bir sayı 100 tane iç bacak nedir maşallah anlamnda :) En iyisini yapıyosun ve sıkı bi şekilde yapıyosun, çok etkisini göreceğine eminim
Benim de bacaklarım çok az inceldi. Galiba yürürüşten dolayı sıkılaştı biraz
Diğerleri kadar zor değil .
Karnim toplandi biraz ona seviniyorum egzersiz super ya
Bugün geçti artık, mesajını şimdi görüyorum :) Tartının olduğu odada misafirler var ve yarın sabah onlar uyurken çıkmam gerekiyor bi dışarı. Ama çarşamba sabahı aç karnına tartılır yazarımIyi geceler canim. Uykum geldi. Yarin tartilirsan yaz
Tamam canim. ben bugun mutluyum yaaBenim de bacaklarım çok az inceldi. Galiba yürürüşten dolayı sıkılaştı biraz
Bugün geçti artık, mesajını şimdi görüyorum :) Tartının olduğu odada misafirler var ve yarın sabah onlar uyurken çıkmam gerekiyor bi dışarı. Ama çarşamba sabahı aç karnına tartılır yazarım
İyi ne güzel, gözün aydın :) Ben yine haftanın ilk gününden izin günümü kullandımTamam canim. ben bugun mutluyum yaa
Yüzümün sisi gitti bide 83.900 oldum . Tekrar 84 görmedimya..ayyy nelere seviniyorum
Yarın sabah daha asağı cikacam inaniyorum
Bu çok iyii 80 yok artik senin icin.İş yarın sabaha kaldığı için bugün sabah tartılbildim. 79.8 göründü.
Ayy yesilcayi bende hep unutuyorum artikİyi ne güzel, gözün aydın :) Ben yine haftanın ilk gününden izin günümü kullandımYürüyüş ve yeşil çay da yok bugün. E hayırlısı
Günün özeti:
- 1 leslie videosu
- 45 karın çıtırdamak + 45 mekik
- 36 (12x3) gögüs egzersizi
- 36 (12x3) kol için bir egzersiz
- 36 (12x3) dumbell ile ön kol
- Dumbella 12+12+12 sağ kol, 12+10+8 sol kol çalışması (arka kol)
- 30 sn prank
Yok kız var :) Ne zaman çıksam 80.6 lardayım. Zaten de neredeyse 80 im kilo olarak. Neyse bu haftasınuna kemiksiz 79 hatta 78 olsam enfes olur. Senn ödem gidiyor yavaş yavaş baksana alımlar durdu ve ufaktan gerileme başladı. Ödem için bitki çayarını da içtikten sonra hemen gider zaten hepsiBu çok iyii 80 yok artik senin icin.
Bende 83.800
Icsem keske unutuyorumYok kız var :) Ne zaman çıksam 80.6 lardayım. Zaten de neredeyse 80 im kilo olarak. Neyse bu haftasınuna kemiksiz 79 hatta 78 olsam enfes olur. Senn ödem gidiyor yavaş yavaş baksana alımlar durdu ve ufaktan gerileme başladı. Ödem için bitki çayarını da içtikten sonra hemen gider zaten hepsi
yavaş gidiyorsa kesin yağdan işte ne güzel kalıcı olarak kurtuluyorsunn. ayrıca hep bu hızda olması mümkün değil, zamanla daha iyi olur merak etmeIcsem keske unutuyorum
Evet ama fazla yavas gidiyor.
Bugun sadece bir ogun yedim daha da yemicem..2 de yedim.. sadece
Haklisin canim. Sabirla devamyavaş gidiyorsa kesin yağdan işte ne güzel kalıcı olarak kurtuluyorsunn. ayrıca hep bu hızda olması mümkün değil, zamanla daha iyi olur merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?