Ohh cok sukur özlettin kendini sen yokken dagildimda birazcikdöndüüümm. yarından itibaren tekrardan başlıyor tempo..
ben de dağıldım vallahi sensiz olmuyorOhh cok sukur özlettin kendini sen yokken dagildimda birazcik
Tamamdirben de dağıldım vallahi sensiz olmuyorDevam edelim kaldıgımız yerden inş
InsaAllahyarın geliyorum vallahi de billahi de ya inş :)) yazdım özel mesajda gerekçeleri....
Tarih Kilo 26 aralık 83.100 <--başlangıç kilom 2 ocak 82.000 24 ocak 85.600 25 ocak 85.500 26 ocak 85.200
Strese girdim.yemem normaldi. Simdi duramiyorum gunde 3 ögün ve tika basaCanım kilon neden gittikçe yükseliyor? Yemenden kesmiyor musun?
şu stresli zamanlardaki yemeler zaten bitiriyor bizi. kalorisi çok düşük, hafif atıştırmalıklar bulundurmak gerek el altında... bi de sana özelden bir videoda attım bu konu ile ilgili. bi vakit ayırıp izle lütfenStrese girdim.yemem normaldi. Simdi duramiyorum gunde 3 ögün ve tika basa
Elimden geleni yapacam
Bu hafta 83 gorsem ucundan keske.
Izleyecem gun icinde.
InşaAllah canim. Ne güzel bir kalbin var. Ilgilndigin icin tesekkur ederim.İnş görürsün canım. Acıkınca bir yumurtayı haşla, onu ye. Protein oldugu için hem kilo aldırmaz hem de tok tutar. Bir de kahvaltının üzerine bir yemek kaşıgı keten tohumu serp. Normal yemeklerin de kuru yemekler oldugunda serpebilirsin. Stres mahfediyor bünyeyi, ha gayret olucak inş.
InşaAllah canim. Ne güzel bir kalbin var. Ilgilndigin icin tesekkur ederim.
Yumurtayi sabah mecburiyetten yiyorum genelde protein ve tok tutmasi sebebiyle. Ama istahli yiyemedigimden aksama dogru yogurt yiyorum.
Keten tohumunu alirim umarim.
Stresi atmak icin balkona ciktim yagmurlu havada sessiz kafa dinledim
Tamam canim. Bu hafta carsiya cikinca acik urunler satan yerden tazesini iyisini alirim
Keten tohumu hem tok tutup hem zayıflatıyo canım. Mutlaka al. Googledan bi araştır.
Ah Be kuzum neden kendine bunu yapıyorsun
Tarih Kilo 26 aralık 83.100 <--başlangıç kilom 2 ocak 82.000 24 ocak 85.600 25 ocak 85.500 26 ocak 85.200 27 ocak 84.700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?