yeniden deneyeceğim‍♡

döndüüümm. yarından itibaren tekrardan başlıyor tempo..

yarın geliyorum vallahi de billahi de ya inş :)) yazdım özel mesajda gerekçeleri....

Tarih Kilo
26 aralık83.100<--başlangıç kilom
2 ocak82.000
24 ocak85.600
25 ocak85.500
26 ocak85.200

Strese girdim.yemem normaldi. Simdi duramiyorum gunde 3 ögün ve tika basa
şu stresli zamanlardaki yemeler zaten bitiriyor bizi. kalorisi çok düşük, hafif atıştırmalıklar bulundurmak gerek el altında... bi de sana özelden bir videoda attım bu konu ile ilgili. bi vakit ayırıp izle lütfen

Elimden geleni yapacam
Bu hafta 83 gorsem ucundan keske.
Izleyecem gun icinde.

İnş görürsün canım. Acıkınca bir yumurtayı haşla, onu ye. Protein oldugu için hem kilo aldırmaz hem de tok tutar. Bir de kahvaltının üzerine bir yemek kaşıgı keten tohumu serp. Normal yemeklerin de kuru yemekler oldugunda serpebilirsin. Stres mahfediyor bünyeyi, ha gayret olucak inş.

InşaAllah canim. Ne güzel bir kalbin var. Ilgilndigin icin tesekkur ederim.
Yumurtayi sabah mecburiyetten yiyorum genelde protein ve tok tutmasi sebebiyle. Ama istahli yiyemedigimden aksama dogru yogurt yiyorum.
Keten tohumunu alirim umarim.
Stresi atmak icin balkona ciktim yagmurlu havada sessiz kafa dinledim

Keten tohumu hem tok tutup hem zayıflatıyo canım. Mutlaka al. Googledan bi araştır.

Keten tohumu hem tok tutup hem zayıflatıyo canım. Mutlaka al. Googledan bi araştır.
Tamam canim. Bu hafta carsiya cikinca acik urunler satan yerden tazesini iyisini alirim
Ogutulmemis alayim faydali ucucu yaglari ucmasin sanirim hassas biseydi arastiririm yine.

Tarih Kilo
26 aralık83.100<--başlangıç kilom
2 ocak82.000
24 ocak85.600
25 ocak85.500
26 ocak85.200
27 ocak84.700

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…