yeniden deneyeceğim‍♡

Rumuz degismis bende baskasi saniyorum
yok yahu benim, ouououou :) sabahtan beri rumuzla uğraşıyorum hepsi kapılmış. bi türlü de beğenemiyorum. büyük ihtimal ve son kez bunu da değiştireceğim yazarım buraya son halini

yok yahu benim, ouououou :) sabahtan beri rumuzla uğraşıyorum hepsi kapılmış. bi türlü de beğenemiyorum. büyük ihtimal ve son kez bunu da değiştireceğim yazarım buraya son halini
Tamam canim benim rumuzum güzel ama

Son düzenleme:
Günün özeti

1 bucuk litre su
1 bardak yeşilçay

Hayatima eklenme sirasîna göre
1- 30 mekik
2- 40 yerde bisiklet
3- 20 şer bacak hareketi
4- 27 saniye plank
5- 40 ar kol hareketi
6- 15 yerde köprü hareketi

Eklentiler

• 8bbc06f74ea703fb1a29ac2b8477a139.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 189
Ve bu hareketede başladım.
Karın kası geliştirme egzersizleri arasında olan Yana Eğilme Hareketi, karın kaslarınızın yanlarında bulunan oblik kaslarını çalıştırır. Sadece belden eğildiğinize, kalçalarınızı veya dizlerinizi bükmediğinize emin olun.

Eklentiler

• yan-karin-kasi-temelsafinaz-1024x831.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 176
Bugün baslayacaktın ve yazacaktın ama göremedim.

HEYYYYYYYYY
Zayıflarken bedendeki sarkmayı minimuma indirmek için

Spor şart zaten. Kaslarin yerini bilmek bilinçli çalışmak lazim. Kol için mesela günde bir set yapip birakilmamali. Günde bir kaç kez tekrar setler yapilmali. Ben daha basindayim rayina oturmakta ve sporu cesitlendirmekteyim.
Hızlı kilo vermekten kaçınılmalı
Yeterince su mutlaka içilmeli
Derinin kendini daha iyi toplamasi icin protein alimina ve miktarina özen gosterilmeli
Gereksiz şeyler yenilmemeli. Abur cuburlar, asitli yiyecekler, basit karbonhidratlar vs.
Cünkü bunlar bize sadece kilo aldirmakta kalmaz deri sağlığımıza kadar olumsuz etki ederler. Düşünsenize sigara içenlerde bile ameliyat izleri daha kötü oluyor. Yani deri sagligi diye birşeyde varmis. Daha önce nem ihtiyaci dısında deriyi düsünmemistim. Bugun bir video izledim. Zayiflarken sarkmaya meydan okuyan bir bayandi. Bu bayanin instagramini bulup takibe aldim. Motive edici bilgilendirici paylasimlari var. Ama henuz detaylica incelemedim. Inceleyecegim..

Detaylar önemli su protein miktari vs iyice bi arastiriym yazik olmasin gül gibi bedenime güzel savaş vereyim

Allonsy

Bugün baslayacaktın ve yazacaktın ama göremedim.
O sondaki ifadeler hiç hoşuma gitmedi biliyorum gırgır falan ama Dün evde tatlı vardı onu yediğim için( bi dilim) izin günü ilan edeyim dedim kendime. İzin günü olduğu için spor da yapmadım ama izin günü olmasına ragmen kaçırdıgım söylenemez. Bi dilim tatlı dışında başka bişey yemedim. Önceden olsa alır yürürdüm. Nasıl olsa izin diye yardırırdım. Ama öyle yapmadım bu sefer. Suyumu da iki sürahi içtim. Dün gelip yazacaktım ama hayli yorgun ve keyifsiz bir akşamdı bastım uyudum yazamadım bu yüzden.

Bugün ise mekik ve kol hareketleri bir de leslie yapacağım. Bacak hareketlerini sonra dahil ederim bi ay sonra falan. Yalnız 40 mekik falan nasıl çekiyorsun maşallah,ben hayatta o kadar yapamam ama yine de elimden geleni yapacağım bugün. Motivasyonum dayüksek akşama güzel şeyler yacağıma eminim!

ben bu leslie yi baya hafife almışım anlaşılan. İlk başta beğenmemiştim kolay görünüyordu ama nefes nefese kaldım . hiç yoktan iyidir, ev içi ideal

Sevgili günlüğüm saat sınırlamam yoktu. Artık saat 6 dan sonra birşey yememeye karar verebildim çok şükür. Umarim 5 buçuğa çekerim zamanla

Caaanimm motivem güçleniyor.

Sevgili günlüğüm saat sınırlamam yoktu. Artık saat 6 dan sonra birşey yememeye karar verebildim çok şükür. Umarim 5 buçuğa çekerim zamanla

Çok acıktım. Az kaldı biseyler yicektim . Gelip bu son mesajimi tekrar okudum. Ve yemekten vazgectim. Ilk günler boyle zorlar ya sabir

günün özeti:

-Bir sürahi su içtim ve ikincisi de yatana kadar biter. Çalışmaya başlayacağım için belki laptopu açamam tekrar diye şimdi yazayım dedim
-1 bardak yeşil çay

leslie1
10x3 mekik
tahmini 20 sn prank
basit bir set de kol hareketlerine başladım. Yarın dumbell alabilirsem daha sıkı kol hareketleri yapacağım.

Bunu sürekli korumak zor olmaz mı? Bi kere bozunca moral bozukluğu yaşayıp başa dönebilirsin. Ben de çok denedim bi süre sonra koruması zor oluyor. Öyle bişey yaşayıp da motivasyonun bozulmasın diye söylüyorum. Bence yine bi saatten sonra yeme ama çok sıkı illa yemeyeceğim altıdan sonra diye karar alma. Ama yine yemezsin, dikkat edersin. "tamamen yasak" olunca bişeyler zor olabilir uzun vadede. Yine de sen bilirsin tabii

10 kilo vermistim saat 4 ten sonra yemeyerek. Zaten problemim bunu oturtmak. Baktim ki zayiflamaya dogru gidiyorum yasagi cignemeyi istemez hale geliyorum. Suan ilk gün stres aclik ellerim hafiften titriyor. Eger basarirsam varya boyle gider zayiflarim

Kronometre tutuyorum ben plank icin. Ilk gun 25 saniye zor yaptim. Kaslarimiz kuvvetlenecek 1 dakikayi asacaz belki 2 dakikayi

insan kendini daha iyi bilir tabii. Umarım işe yarar. Zorlanınca o dolaptaki kıyafetlerine çıkar bak. Onların içine girebildiğin anı düşün. Bu yolun sonu o inş :) O an bu çektiğin sıkıntıların hepsine değer

Kronometre tutuyorum ben plank icin. Ilk gun 25 saniye zor yaptim. Kaslarimiz kuvvetlenecek 1 dakikayi asacaz belki 2 dakikayi
ya yarın ben de öyle yapayım bari Kendim içimden saydım 20 ye kadar sonra hızlı oldu diye bi 10 sn daha yaptım. o yüzden tahmini diyorum :) aynen canım, inşallah gelecek o günler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…