- 4 Kasım 2016
- 118
- 100
- 103
tabii tabii içtiğim suyu sporu ben de her gece yazacağım inşallah. Sadece kiloyu haftada bir tartıldığımda yazacağımTamam ben günlük ictigim suyu ve sporuda gece yaziyorum
Rumuz degismis bende baskasi saniyorumtabii tabii içtiğim suyu sporu ben de her gece yazacağım inşallah. Sadece kiloyu haftada bir tartıldığımda yazacağım
yok yahu benim, ouououou :) sabahtan beri rumuzla uğraşıyorum hepsi kapılmış. bi türlü de beğenemiyorum. büyük ihtimal ve son kez bunu da değiştireceğimRumuz degismis bende baskasi saniyorum
Tamam canim benim rumuzum güzel amayok yahu benim, ouououou :) sabahtan beri rumuzla uğraşıyorum hepsi kapılmış. bi türlü de beğenemiyorum. büyük ihtimal ve son kez bunu da değiştireceğimyazarım buraya son halini
Bugün baslayacaktın ve yazacaktın ama göremedim.ilk gün:
ben de tek tek yediklerimi yazma taraftarı değilim. Sadece gayet ölçülü yedim. Bi de çaya şeker atmamaya başladım tekrar.
bir bardak yeşil çay
ve kaç lt ye tekabül ediyor bilmiyorum ama bir sürahi su içtim.
bugün sadece yürüyüş yaptım yarım saat falan. hareketlere yarın başlayacağım. hangi hareketleri yaptığımı yarın yazarım
O sondaki ifadeler hiç hoşuma gitmedi biliyorum gırgır falan amaBugün baslayacaktın ve yazacaktın ama göremedim.
tıkladım ama link açılmadı bendeVe bu hareketede başladım.
Karın kası geliştirme egzersizleri arasında olan Yana Eğilme Hareketi, karın kaslarınızın yanlarında bulunan oblik kaslarını çalıştırır. Sadece belden eğildiğinize, kalçalarınızı veya dizlerinizi bükmediğinize emin olun.
Çok acıktım. Az kaldı biseyler yicektim . Gelip bu son mesajimi tekrar okudum. Ve yemekten vazgectim. Ilk günler boyle zorlar ya sabirSevgili günlüğüm saat sınırlamam yoktu. Artık saat 6 dan sonra birşey yememeye karar verebildim çok şükür. Umarim 5 buçuğa çekerim zamanla
Caaanimm motivem güçleniyor.
Bunu sürekli korumak zor olmaz mı? Bi kere bozunca moral bozukluğu yaşayıp başa dönebilirsin. Ben de çok denedim bi süre sonra koruması zor oluyor. Öyle bişey yaşayıp da motivasyonun bozulmasın diye söylüyorum. Bence yine bi saatten sonra yeme ama çok sıkı illa yemeyeceğim altıdan sonra diye karar alma. Ama yine yemezsin, dikkat edersin. "tamamen yasak" olunca bişeyler zor olabilir uzun vadede. Yine de sen bilirsin tabiiSevgili günlüğüm saat sınırlamam yoktu. Artık saat 6 dan sonra birşey yememeye karar verebildim çok şükür. Umarim 5 buçuğa çekerim zamanla
Caaanimm motivem güçleniyor.
10 kilo vermistim saat 4 ten sonra yemeyerek. Zaten problemim bunu oturtmak. Baktim ki zayiflamaya dogru gidiyorum yasagi cignemeyi istemez hale geliyorum. Suan ilk gün stres aclik ellerim hafiften titriyor. Eger basarirsam varya boyle gider zayiflarimBunu sürekli korumak zor olmaz mı? Bi kere bozunca moral bozukluğu yaşayıp başa dönebilirsin. Ben de çok denedim bi süre sonra koruması zor oluyor. Öyle bişey yaşayıp da motivasyonun bozulmasın diye söylüyorum. Bence yine bi saatten sonra yeme ama çok sıkı illa yemeyeceğim altıdan sonra diye karar alma. Ama yine yemezsin, dikkat edersin. "tamamen yasak" olunca bişeyler zor olabilir uzun vadede. Yine de sen bilirsin tabii
Kronometre tutuyorum ben plank icin. Ilk gun 25 saniye zor yaptim. Kaslarimiz kuvvetlenecek 1 dakikayi asacaz belki 2 dakikayigünün özeti:
-Bir sürahi su içtim ve ikincisi de yatana kadar biter. Çalışmaya başlayacağım için belki laptopu açamam tekrar diye şimdi yazayım dedim
-1 bardak yeşil çay
leslie1
10x3 mekik
tahmini 20 sn prank
basit bir set de kol hareketlerine başladım. Yarın dumbell alabilirsem daha sıkı kol hareketleri yapacağım.
insan kendini daha iyi bilir tabii. Umarım işe yarar. Zorlanınca o dolaptaki kıyafetlerine çıkar bak. Onların içine girebildiğin anı düşün. Bu yolun sonu o inş :) O an bu çektiğin sıkıntıların hepsine değer10 kilo vermistim saat 4 ten sonra yemeyerek. Zaten problemim bunu oturtmak. Baktim ki zayiflamaya dogru gidiyorum yasagi cignemeyi istemez hale geliyorum. Suan ilk gün stres aclik ellerim hafiften titriyor. Eger basarirsam varya boyle gider zayiflarim
ya yarın ben de öyle yapayım bariKronometre tutuyorum ben plank icin. Ilk gun 25 saniye zor yaptim. Kaslarimiz kuvvetlenecek 1 dakikayi asacaz belki 2 dakikayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?