Evet bende sirf motive olsun diye yaziyorum. Aktif olmak konuyla alakali biseyleri aklimizda canli tutmak lazim.yazarım tabii. zaten buraya yazacagımı düşünmek harekete geçmemde etkili oluyor :) Her şey iyi hoş da ben mekik çekemiyorum. bi tane bile kalkamıyorum. yarım kalkabildim anca. ama yine de zorluyorum. dün mekik diye yazdıgım hareketin adı karın çıtırdamakmış. bugün indirdiğim uygulamada öyle yazıyordu
Aynen enerji istek var ama bi ileri iki geri nolcak bizim bu halimiz...InsaAllah canim
Bugün sana bakindim kilo bildirimi yaptin mi diger topikte diye ama goremedim . Cuma gunu mu yapiyorsunuz yoksa. 75 aklimda seni takip etmekten keyf alicam..
Çünkü senin icinde kocaman enerji var ama benim gibi takildin 2 senedir ortalama ayni sayilr.
Anladim canim. Malesef bir ileri bir geri yaptik ki biz kilo verebilen insanlariz aslinda. Bu sefer basaralim inşaAllah. Halimiz böyle kalmasin..yoksa pişmanliklar can yakar.. Kendi adima sunu soyleyebilirim belirli bir saatten sonra yememek cok ise yariyor.Aynen enerji istek var ama bi ileri iki geri nolcak bizim bu halimiz...
Cuma ve pazartesi leri takimda kilo bildirimi yapiyoruz canim o yuzden gunlugume yazmadim 1 ay dolunca gunlugume de yazicam aylik olcu sonuclarini ve kilo bildirimini.
tebrikleer! :)Bu hafta 1.100 kilo verdim. Hedefime ulaştım.
-1100
yürüyüş yapman iyi olur , güzel karar. ben de her gün yarım saat en kötü 20 dk yürümeyi hedefliyorum. dün ilk gündü. ocak ayı boyunca aralıksız yapacağım inşallah.Evet bende sirf motive olsun diye yaziyorum. Aktif olmak konuyla alakali biseyleri aklimizda canli tutmak lazim.
Sende bazen biseyler kopyalayip yapistirabilirsin buraya. Mesela yarin plankin muthis faydalari filan
Icimizdeki atesi söndürmeyelim .
O daha zor bir hareket. Ben onu yapmam simdi belimi agritabilir. Yarin sabah yuruyus yapicam :)
Yok yok olmazyürüyüş yapman iyi olur , güzel karar. ben de her gün yarım saat en kötü 20 dk yürümeyi hedefliyorum. dün ilk gündü. ocak ayı boyunca aralıksız yapacağım inşallah.
Dün yaptığım spor hareketleri beni tatmin etmedi. Hiç bi yerimde agrı falan hissetmedim. O yüzden bugün daha yüksek yapacağım. bi yerlerim agrısın ki işe yaradığını hissedeyim.
haftada bir tartılacağım dedim ama tutamayıp çıkıyorum arada tartıya. bu pazar 79 u görmem çok zor göründü. 80 yapayım diye düşündüm. Sonra dedim ki 79 çok uçarı bi hedef değil. Biraz sıkı bi hafta geçir biraz daha sık dişini pazar tartıda o sayıyı gör dedim kendime. Bakalım.
sen geçen paylaşımda buradan paylaşmak ıkıntı olur gibi bişey dedin ya ondan geri durdum ben. Bi sayfanın linkini paylaşsam direkt sıkıntı olmaz değil mi? Ben de bugün sana mesajda attığım sayfadaki plankları yapacağım. İçlerinde yarım plank da vardı zaten. bakalım nasıl olacak :)
Sen yeterki hergün bir iki sayi arttirarak devam et agriryürüyüş yapman iyi olur , güzel karar. ben de her gün yarım saat en kötü 20 dk yürümeyi hedefliyorum. dün ilk gündü. ocak ayı boyunca aralıksız yapacağım inşallah.
Dün yaptığım spor hareketleri beni tatmin etmedi. Hiç bi yerimde agrı falan hissetmedim. O yüzden bugün daha yüksek yapacağım. bi yerlerim agrısın ki işe yaradığını hissedeyim.
haftada bir tartılacağım dedim ama tutamayıp çıkıyorum arada tartıya. bu pazar 79 u görmem çok zor göründü. 80 yapayım diye düşündüm. Sonra dedim ki 79 çok uçarı bi hedef değil. Biraz sıkı bi hafta geçir biraz daha sık dişini pazar tartıda o sayıyı gör dedim kendime. Bakalım.
sen geçen paylaşımda buradan paylaşmak ıkıntı olur gibi bişey dedin ya ondan geri durdum ben. Bi sayfanın linkini paylaşsam direkt sıkıntı olmaz değil mi? Ben de bugün sana mesajda attığım sayfadaki plankları yapacağım. İçlerinde yarım plank da vardı zaten. bakalım nasıl olacak :)
aynen o da iyi fikir hiç yoktan iyidir. Ne yapsak kar :) tamam arada o tarz paylaşımlar yaparım ben deYok yok olmaz
Ben onu sunun icin dedim. Kadin kisa animasyonlari kendi olusturmus sandim belki telife girer dedim. Yazilari filan kopyala yapistir hic sıkınti yok. linkte atabilirsin nasil istersen. Bazen motive edici resim olur..
Malesef bu sabah yuruyemedim. Bas agrisi geldi hala devam ediyor. Telefonda samsung health var. Orada dunya geneli aylik yarislar var. Parkur uzerinde. Bende en azindan gunluk yarim saat yuruyup adimlarimi buraya kaydedeyim
Tamam sevinirim :)aynen o da iyi fikir hiç yoktan iyidir. Ne yapsak kar :) tamam arada o tarz paylaşımlar yaparım ben de
ben bugüün çarşıya çıktığımda senn tavsiyen üzerine vicks krem almayı düşünüyordum. Spor öncesi sürüp streçle sararsam daha etkili olurmuş. Şurada da tarifi var :Sen yeterki hergün bir iki sayi arttirarak devam et agrir
Ben dun cok yoruldum o hareketlerden sonra. Artik agir gelmeye basladi
Ama mekigi 90 a cikarcam bu hafta ..30 30 3 set yaparim.
Sarkmaktan cok korktugum icin haftada 1 kilodan fazla vermek istemiyorum
700-1000 arasi bana yeter. Karnimada sıkılastirici krem alayim diyorum
bugün sabah çıkmadım ama dün akşam 82.5 geldi. Akşam üzeri tok karnına da 81.5 gelmiştim oysa. Sanırım çok sudan öyle çıktı akşam. şimdi pazar gününe kadar sadece bir kez tartılacağım gidişatı görmek için. Pazarı iple çekiyorum yani :)Tamam sevinirim :)
Bugün kac kiloydun mesela
Aaa ben viksi unuttumben bugüün çarşıya çıktığımda senn tavsiyen üzerine vicks krem almayı düşünüyordum. Spor öncesi sürüp streçle sararsam daha etkili olurmuş. Şurada da tarifi var :
http://kadindayasam.com/2017/06/21/yagyakma.html
Ama şimdi sıkılaştırıcı krem deyince onu mu alsam diye düşündüm. O nasıl kullanılıyor, etkili miymiş
Kesinlikle sudandir. Aramizda cok az fark var. Berabere gotururuz insaAllahbugün sabah çıkmadım ama dün akşam 82.5 geldi. Akşam üzeri tok karnına da 81.5 gelmiştim oysa. Sanırım çok sudan öyle çıktı akşam. şimdi pazar gününe kadar sadece bir kez tartılacağım gidişatı görmek için. Pazarı iple çekiyorum yani :)
etkisini görmek için tek birini kullanmalıyız bence. çünkü ikisini bir kullanır da sıkılaşırsak viksin mi kremin mi işe yaradığını anlayamayız. Bu yüzden ben bi vikse başlayım diyorum. Bikaç hafta kullanır bakarım. Baktım etkili değil kreme geçerim.Aaa ben viksi unuttum
Bunun kapagi yesil aynisini almaya calis sanki farkli turleride var yanlis hatirlamiyrsam
.yarin sabah yuruyuse cikarsam yolumun ustunde eczane.. ben sporla beslenmeyle yaglari yakarim zaman cok ama ben derimin derdine düştüm aman sarkmasin aman büzük büzük kalmasin zayiflayinca. Sonucta dogum yaptim cok fazla gerilmisti.
Sıkilastiriciyi sabah viksi aksam kullanabiliriz..
Zaten sikılastirici gunde bir kere kullaniliyor illa 2 kere degil. Once bi uygun fiyatli marka arastiralim.
Senin sarkmaz benim kadar korkma cunku dogum yapmadin çoook kiloluda olmadin hic.. sporunu beslenmeni yap kremlerdende faydalan belkide cok orjinal bir karna kavusursun. Bende yarin karar veririm kreme. Eczaneye sorayim bietkisini görmek için tek birini kullanmalıyız bence. çünkü ikisini bir kullanır da sıkılaşırsak viksin mi kremin mi işe yaradığını anlayamayız. Bu yüzden ben bi vikse başlayım diyorum. Bikaç hafta kullanır bakarım. Baktım etkili değil kreme geçerim.
Benim de en çok korktuğum şey sarkmalarbunun olmaması birden çok kilo vermemeli, protein ağırlıklı beslenmeli, spor falan olmalı. bir de kremlerle desteklersek umarım ki umarım bu sorunu yaşamayız.
MERHABA,TAKİP EDECEĞİM SİZİ YEDİKLERİNİZİ KİLONUZU ONA GÖRE
Haklisin canim evet aksam en gec 7 de yemek yemegi kesdigim zaman olumlu sonuclar aliyorum bende.Anladim canim. Malesef bir ileri bir geri yaptik ki biz kilo verebilen insanlariz aslinda. Bu sefer basaralim inşaAllah. Halimiz böyle kalmasin..yoksa pişmanliklar can yakar.. Kendi adima sunu soyleyebilirim belirli bir saatten sonra yememek cok ise yariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?