yeniden deneyeceğim‍♡

Evet bunu yapmak icin sabirsizlaniyorum da malesef kollari bile tam girmiyo
Zaten gec saatte yenenlerin kilo aldirici etkisi cok daha fazla harcanamayarak depoya gidiyor

ya yarın ben de öyle yapayım bari Kendim içimden saydım 20 ye kadar sonra hızlı oldu diye bi 10 sn daha yaptım. o yüzden tahmini diyorum :) aynen canım, inşallah gelecek o günler de
inşaAllah bende de bazi hareketler var dün indirdim. burda paylasmak belki sıkınti olur. Sahibinden izin istedim henuz mesaji okumadi

Evet bunu yapmak icin sabirsizlaniyorum da malesef kollari bile tam girmiyo
Zaten gec saatte yenenlerin kilo aldirici etkisi cok daha fazla harcanamayarak depoya gidiyor
Birden olmaz ki, zamanla. belki bakarsın o kıyafetler bol bilee gelir :) tamam uçmayalım içine girsek yeter şu aşamada ama başlangıçlar hep zordur. bikaç hafta geçince çok daha kolaylaşacak işler. çünkü verdiğimiz kiloları somut olarak da görünce insan otomatik motive oluyor zaten

Gelir gelir :) bol gelebileceklerde var. M bedenden basliyor salaslarda mevcut . 79 goreyim cok sevinicem zaten fazla fark yok yakinda gorurum

Gelir gelir :) bol gelebileceklerde var. M bedenden basliyor salaslarda mevcut . 79 goreyim cok sevinicem zaten fazla fark yok yakinda gorurum
aynı kafa :) ben de bu pazar 79 u göreym istiyorum. şu 70 lere bi gelseydim modundayım. şu 8 lerden bi kurtulak artık ki zaten bişey kalmadı

aynı kafa :) ben de bu pazar 79 u göreym istiyorum. şu 70 lere bi gelseydim modundayım. şu 8 lerden bi kurtulak artık ki zaten bişey kalmadı
Sen 1 haftayi gecirme. Benim 2 haftayi bulur belki
.zaten 8 lerden kurtuldugumuzda psikolojikmen degisecegiz ve belki 7 ler daha kolay olacak

Günün özeti

1 bucuk litre su
1 bardak yeşilçay

Hayatima eklenme sirasîna göre
1- 30 mekik
2- 40 yerde bisiklet
3- 20 şer bacak hareketi
4- 27 saniye plank
5- 40 ar kol hareketi
6- 15 yerde köprü hareketi
Günün özeti

1 buçuk litre su
1 bardak yeşilçay

Hayatima eklenme sırasına göre

1- 40 mekik 10 sayı arttı
2- 50 yerde bisiklet 10 sayı arttı zorlandım
3- 20 şer bacak hareketi
4- 30 saniye plank düne göre 3 saniye arttı. Geberdim
5- 40 ar kol hareketi
6- 20 köprü hareketi mesela bunu daha sonra 30 ar tane 3 set yapicam. Şimdi kaslarim o kadar güçlü değil. 5 sayı arttı
7- 10 ar yanlara eğilme
8- 15 er köpek pozisyonunda bacakları yanlara açma. Hedef iç bacaklar.

Bugünde vicdanen rahatım.. 6 dan sonra da lokma yemedim. Bu zaten bugünün en güzel davranışıydı..kendimi tebrik ediyorum böyle devam edersem hedefe ulaşacagımi hatirlatip iyi geceler diliyorum

çok iyi, tebrikler senin sayıları gördükçe benim de daha çok yapasım geliyor :)

Saat 6
1 dakika önce 1 kase yayla çorbası bitirdim bugün kapandı

Günün özeti

1 buçuk litre su

1- 60 mekik
2- 60 bisiklet
3- 20 şer bacak hareketi
4- 16 saniye plank
5- 40 ar kol hareketi
6- 20 köprü hareketi
7- 10 ar yanlara eğilme
8- 15 er bacakları yanlara açma. Hedef iç bacaklar.

Tesekkurler Boyle madde madde yaz yapinca. Bende seni takip edeyim. Ne aşamadasın diye
yazarım tabii. zaten buraya yazacagımı düşünmek harekete geçmemde etkili oluyor :) Her şey iyi hoş da ben mekik çekemiyorum. bi tane bile kalkamıyorum. yarım kalkabildim anca. ama yine de zorluyorum. dün mekik diye yazdıgım hareketin adı karın çıtırdamakmış. bugün indirdiğim uygulamada öyle yazıyordu

günün özeti:

2 sürahi su
1 bardak yeşil çay

*1 tane leslie videosu
*yarım saat yürüyüş

-bir de bugün indirdiğim 30 day fit uygulamasındaki ilk gün egzersizlerini yaptım. Mekikleri zorladım ama yarım yarım kalktım hep o yüzden onu saymıyorum, onun dışında:

*6 tane bacak kaldırma
*8 tane karın çıtırdamak
*5 tane sandalye dip trices
*5 tane şınav
*10 tane dağ tırmanıcı
*30 saniye plank

30 saniye plank hemde ilk denemede
Bende artik 1. Sirada plank yapacam. Kol calismasindan sonra yaparsam gücüm kalmiyor. Hareketlerim ciddi kas yoruyor suan bile yorgunum

Bende artik 1. Sirada plank yapacam. Kol calismasindan sonra yaparsam gücüm kalmiyor. Hareketlerim ciddi kas yoruyor suan bile yorgunum
ilk denemem değil benim ben bi ara plank yaptım bi süre. yine 30 u yapana kadar canım çıktı ama yapabildim

Bunlar tatli yorgunluklar canim inceldigini gorunce mutlu olucaksin.

Bunlar tatli yorgunluklar canim inceldigini gorunce mutlu olucaksin.
InsaAllah canim
Bugün sana bakindim kilo bildirimi yaptin mi diger topikte diye ama goremedim . Cuma gunu mu yapiyorsunuz yoksa. 75 aklimda seni takip etmekten keyf alicam..
Çünkü senin icinde kocaman enerji var ama benim gibi takildin 2 senedir ortalama ayni sayilr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…