Yeniden hamileymişim...

gezgin_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
31
36
3
39
Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.

Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin

maddi durumumuz yeterli diyorsun.
eğer psikolojik ve fiziksel anlamda da kendini yeterli hissediyorsan neden olmasın.
ne yalan söyleyim ben ikinci çocuğa ne fiziksel ne de psikolojik açıdan hazır olmadığım için düşünemiyorum, hayal bile kuramıyorum
Allah size güç kuvvet ve sabır versin

5 çocuk çok şanslısınız ben üç kez kaybettim yıkıldım 4. De kızım doğdu daha isterdim ama artık imkansız sağlığımı kaybettim lütfen vazgeçmeyin Allah bi kolaylığını verir ilerde çok faydaları olur evlatlar cennetten hediyedir lütfen vazgeçmeyin

Yardimci tutun sabahtan aksama kadar calisan birini tutun. ne guzel beraber buyurler iste.

Bence çok şeker bi aile olabilirsiniz :) Benim ailemin de maddi durumu iyi çok sükür ve biz de 5+ kardeşiz. Ben çok seviyorum bu kalabalığı. Annem de tabii yardim aldi, sizin de yardimciniz varmis. Eger psikolojik olarak hazirsaniz hayırlı olsun :)

Aldırırdım. Herşey bir yana varolan çocuklarada zor.Herkes için çok zor.Maddi yetiştiniz diyelim manevi olarak

yetişmeniz çok zor hatta bana göre mümkün değil.

Deli çıkarsınız
Ne kadar kolay söylüyorsunuz 1 değil 2 cana kıyılır mı?

Yakınımda var bu örnek. 2 kızları varken 3. Defa kaldı ve onlarda üçüzdü :) 5 kardeşler dışardan güzel ama elbet zordur.
Yardımcım var,kızımın bakıcısı var,anlayışlı ve yardımcı bi eşim var yinede 2. Defa hamilelikten korkuyorum. Anladım ki sorun bende :)

İnş sağlıkla kucağına alırsın onları da. 5 çocuklu bi ev hareketli, maceralı günler sizi bekliyor.. :)

asıl merak ettiğim konu, "korunarak ve o kadar da dikkat ederek" nasıl hamile kaliniyor?

sizin şahsınızda sormuş gibi oldum ama genel olarak bunu merak ediyorum. korunmaktan kastiniz geri çekilme falan değil, di mi?..

Cok yorucu ama cok tatli olur bence :)
Benim merak ettigimse nasil korunurken hamile kaliniyor ya :)

Aldirmayi mi dusunuyorsunuz?
Onermem asla.
Bir cana degil, iki cana kiymak olur bu ve ha yaninizdaki ha karninizdaki hic farki yok bence.
Emin olun bilsem nasıl kalınıyor kalmamaya çalışırdım daha eşime söyleyemedim. aldırma konusunu bilmiyorum. istemiyorum aldırmak ama nasıl bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…