Yeniden hamileymişim...

Maddi anlamda sıkıntı yoksa doğurabilirsiniz.

Bide bu doğumdan sonra tüplerinizi bağlatabilirsiniz. Bu kadar dikkat etmenize rağmen hamile kaldıysanız bide ikiz riskiniz varsa tekrar şansa bırakmayın..

Bu arada hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

canım bu durumu bende yaşadım 3 aylık iğneyle korunuyordum hamile olduğumu öğrendim kısmetse oluyor işte

canım bu durumu bende yaşadım 3 aylık iğneyle korunuyordum hamile olduğumu öğrendim kısmetse oluyor işte
Biz sadece kondom kullanıyorduk ama spiralle ve doğum kont. hapıyla kalan bike varmış
Evet haklısınız. düşünüyorduk da nereden bilelim böyle bir sürprizle karşılaiacağımızı teşekkür ederim

Ben Allahın izniyle aksini dusunmedigim icin elbette dogururum.. Yeter ki, inş sağlıklı olsunlar.

Ama su da bi gerçek kı, benim diyen kadın 5 çocukla başa çıkamaz.. En büyüğü bile 4 yaşında. Aslında hepsi anne kuzusu, hepisine ayrı ayrı anne lazım.. Yaş arası kucuk kardeşlerde malesef yeni gelen bebekle büyük çocuğun anne payı azaliyor. O da küçük olduğu halde, kendinden daha küçükler var diye büyük gibi davranması birden büyümesi bekleniyor. Karmaşık ve guc bi konu, anneye iyi bi yardımcı lazım. Baba da anneye maksimum yardımcı olmalı ama yine de yorucu olacak.

Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin hepsini.
Benimde ikizlerim ve onlardan 13 ay küçük bir kızım var. Ikizlerim 3,5 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu :)) Ha tekrar ikiz hamile kalsam hiç düşünmeden doğururdum..

valla yeni üyesin eger gercekse bence milli piyango sana cıkmıs allah herkeze 2 kere ikiz vermez imtihanın cok güzell

Ay ben bile şaşırdım. Maşallah ne üretken çiftmişsiniz

Maddi imkan çok önemli!!
Durumunuzu bilmiyorum ama, ilk olarak sizin enerjiniz ardından maddi durumunuz yeterli olmalı diye düşünüyorum

Sormanız hata bence Rabbim size en güzel nimetini hediyesini siz tedbirinizi almanıza rağmen nasip etti ise vardır bir bildiği. Elbette zor olur ama ne olursa olsun mükemmel bir şey.. Kendinizi kötü değil şanslı hissedin bence.

Ben de ondan korkuyorum. eşim yardımcı oluyor ama hangi biriyle ilgileneceğiz böyle olunca büyüklerim kreşe gidiyor ama yine de düşünemiyorum hangibirine zaman ayıracağım nasıl yeteceğim

Allah 1 değil 2 tane vermiş hemde korunurken, ben olsam aldırmazdım, çok güzel bişey ikiz , maddi durumunuzda iyiymiş sakın kıymayın o canlara

Ben de ondan korkuyorum. eşim yardımcı oluyor ama hangi biriyle ilgileneceğiz böyle olunca büyüklerim kreşe gidiyor ama yine de düşünemiyorum hangibirine zaman ayıracağım nasıl yeteceğim
Tabiki kolay değil ama o canlara da kıymak için hak vermez, Allah kolaylık verir elbet, benim 4 çocuğum var en küçüğü 45 günlük, Allah yardım ediyor bi şekilde

3.hamileliğiniz ikiz değil de tekil olsaydı olabilirdi ama 5 çocuk ciddi anlamda çelik gibi sinirler gerektirir. ben doğur yada aldır diyemeyeceğim. bu seninle eşinin vermesi gereken bir karar. yine de kalabalık aile kulağa çok şeker geliyor:) hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşime söyleyemedim daha nasıl söylenir ki evet benim de hep hayalimdi ama hayalken daha az korkutucuydu tabi :)

Maddi imkanlarınız iyi derken ne kadar iyi önemli olan bu, 5 çocuğu okutabilecek misiniz? Üniversite paralarını ayarlayabilecek misiniz? Aynı anda üniversiteye gidecek ayrı ayrı ikişer çocuk olacak. 5 çocuğunu büyütecek psikolojik gücünüz var mı? Hepsine eşit derecede sevgi ve ilgi gösterebilecek misiniz? Bunlar çok önemli. Ben dayanamazdım, ileride iki çocuktan fazla yapmayı bile düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…