- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 103
- 42
Maddi anlamda sıkıntı yoksa doğurabilirsiniz.Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
canım bu durumu bende yaşadım 3 aylık iğneyle korunuyordum hamile olduğumu öğrendim kısmetse oluyor işteİnş sağlıkla kucağına alırsın onları da. 5 çocuklu bi ev hareketli, maceralı günler sizi bekliyor.. :)
asıl merak ettiğim konu, "korunarak ve o kadar da dikkat ederek" nasıl hamile kaliniyor?
sizin şahsınızda sormuş gibi oldum ama genel olarak bunu merak ediyorum. korunmaktan kastiniz geri çekilme falan değil, di mi?..
Biz sadece kondom kullanıyorduk ama spiralle ve doğum kont. hapıyla kalan bike varmışcanım bu durumu bende yaşadım 3 aylık iğneyle korunuyordum hamile olduğumu öğrendim kısmetse oluyor işte
Evet haklısınız. düşünüyorduk da nereden bilelim böyle bir sürprizle karşılaiacağımızıBide bu doğumdan sonra tüplerinizi bağlatabilirsiniz. Bu kadar dikkat etmenize rağmen hamile kaldıysanız bide ikiz riskiniz varsa tekrar şansa bırakmayın..
Bu arada hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
valla yeni üyesin eger gercekse bence milli piyango sana cıkmıs allah herkeze 2 kere ikiz vermez imtihanın cok güzellHerkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Ben de ondan korkuyorum. eşim yardımcı oluyor ama hangi biriyle ilgileneceğiz böyle oluncaBen Allahın izniyle aksini dusunmedigim icin elbette dogururum.. Yeter ki, inş sağlıklı olsunlar.
Ama su da bi gerçek kı, benim diyen kadın 5 çocukla başa çıkamaz.. En büyüğü bile 4 yaşında. Aslında hepsi anne kuzusu, hepisine ayrı ayrı anne lazım.. Yaş arası kucuk kardeşlerde malesef yeni gelen bebekle büyük çocuğun anne payı azaliyor. O da küçük olduğu halde, kendinden daha küçükler var diye büyük gibi davranması birden büyümesi bekleniyor. Karmaşık ve guc bi konu, anneye iyi bi yardımcı lazım. Baba da anneye maksimum yardımcı olmalı ama yine de yorucu olacak.
Allah 1 değil 2 tane vermiş hemde korunurken, ben olsam aldırmazdım, çok güzel bişey ikiz , maddi durumunuzda iyiymiş sakın kıymayın o canlaraHerkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Tabiki kolay değil ama o canlara da kıymak için hak vermez, Allah kolaylık verir elbet, benim 4 çocuğum var en küçüğü 45 günlük, Allah yardım ediyor bi şekildeBen de ondan korkuyorum. eşim yardımcı oluyor ama hangi biriyle ilgileneceğiz böyle oluncabüyüklerim kreşe gidiyor ama yine de düşünemiyorum hangibirine zaman ayıracağım nasıl yeteceğim
Teşekkür ederizAy ben bile şaşırdım. Maşallah ne üretken çiftmişsiniz
Maddi imkan çok önemli!!
Durumunuzu bilmiyorum ama, ilk olarak sizin enerjiniz ardından maddi durumunuz yeterli olmalı diye düşünüyorum
Amin canım darısı başınızaNe güzel bir lütuftur YaradandanAllah önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sonra da bahtlarını güzelleştirsin
Bi de darısı başıma olsun böyle peşpeşe çifter çifter hayırlı sağlıklı inşallah:)
Eşime söyleyemedim daha nasıl söylenir ki3.hamileliğiniz ikiz değil de tekil olsaydı olabilirdi ama 5 çocuk ciddi anlamda çelik gibi sinirler gerektirir. ben doğur yada aldır diyemeyeceğim. bu seninle eşinin vermesi gereken bir karar. yine de kalabalık aile kulağa çok şeker geliyor:) hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?