Yeniden hamileymişim...

kürtaj kadınların kendi bedenlerine ve doğurganlıklarına karar verme hakkıdır. feministler sayesinde getirilmiştir ve kadına özgürlük veren bir haktır.

kendi düşüncenizi belirtebilir kendi kararlarınızı uygulayabilirsiniz ama insanları suçlamaya hakkınız yok bu konuda.

Siz hiç sokaktaki çocukların halini görüyormusunuz? Bu neyin mantığı ? Doğur doğur sal ortaya.Bu mudur????

Yazık bu çocuklara.5 çocuk bir anne nasıl bakacak onlara?.Ben 2 çocuğun peşinde telef oldum yıllardır.

Hakkıyla yedirmek sevmek takip etmek ihtiyacı olduğunda yanında olabilmek lazım.

Yoksa doğur dur ne var? Kürtaj zamanında yapılırsa makasla falan kesilmez.Vakumla bütün olarak çekilir.

İflah olmaya gelince. Siz herkesin kürtajlarını bildiğinizi mi sanıyorsunuz?:))

Ne kadar yardimci olsada çok zor bi süreç ama aldırmak taraftarı değilim çok şirin ikiz olmasıbide ne kadar sanslisiniz sşimdi zor olur belki ama ileride o kadar güzel olur ki onlar büyüdüğünde Ayy düşüncesi bile bi hoş severim kalabalik aile olmayı

Hanımlar,
kürtaja karşı olabilirsiniz, bende kürtaja sağlık sorunları vb hariç sıcak bakmıyorum ama rica ediyorum insanlara kürtaj oldular diye vicdansız, katil gibi yakıştırmalar yapmayınız ve kürtajla alınan bebeklerden bahsederken sağlık sorunları, düşük vb benzeri sebeplerle yavrusunu aldırmak zorunda kalan kadınları ne kadar üzdüğünüzü fark edin lütfen.

Son düzenleme:
Ne alaka simdi tıp dünyasıyla bunun senden daha iyi biliyorum tıp dünyasıyla hipokratları o yüzden asaletli duruşum sokak agzı degilim,vicdan,merhamet,annelik,... vs sand uzak duygular zorlama beynini

Öncelikle Allah bağışlasın evlatlarınızı. Aslında ben yerinizde olsam herşeye rağmen doğururdum herhalde yani insan yaşamadan tabi bilemez ama empati yapmaya çalışıyorum. Allahın verdiği bir cana kıyamazdım sanırım. Maddi durumunuzda iyi yardımcınızda varmış. Takmayın kafanıza. Allah kolaylığını sabrını rızkını verir merak etmeyin. Herşeyde vardır bir hayır hiçbirşry sebebsiz olmuyor bu hayatta

Aa takvimde eklemişsiniz :)
Hayırlı olsun o zaman tekrardan.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)​

Sağlık sorunlarından dolayı aldırmak zorunda kalan insanları neyle suçladığınızın farkında mısınız? Kaldı ki birçok sebepten ötürü insanlar kürtaj olabilir. Siz olmuyorsanız olmaz, 10 tane doğurursunuz ama kendince sebepleri olan veyahut sağlık sorunları olan insanlara katil damgası yapıştıramazsınız. Kendinize gelin lütfen!

Konu sahibesi tüm yavrularınız ve sizin için hayırlısı neyse o olsun, affınıza sığınarak konunuzu kapatıyorum çünkü maalesef karşı görüşlere asla saygı olmuyor, yine en bilen, en vicdanlı, en anaç kavgasına tutuşulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…