- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Eşin nerde ki söyleyemedin benceEşime söyleyemedim daha nasıl söylenir kievet benim de hep hayalimdi ama hayalken daha az korkutucuydu tabi :)
Maddi imkanlarınız iyi derken ne kadar iyi önemli olan bu, 5 çocuğu okutabilecek misiniz? Üniversite paralarını ayarlayabilecek misiniz? Aynı anda üniversiteye gidecek ayrı ayrı ikişer çocuk olacak. 5 çocuğunu büyütecek psikolojik gücünüz var mı? Hepsine eşit derecede sevgi ve ilgi gösterebilecek misiniz? Bunlar çok önemli. Ben dayanamazdım, ileride iki çocuktan fazla yapmayı bile düşünmüyorum.
Normalde kanada'da yaşıyoruz, eşimin annesi orada. çocuklarla ailemi ziyarete geldik türkiye'ye o yüzden göremedim daha öğrendiğimden beri.Eşin nerde ki söyleyemedin bence
+
Tarzı bi emoji ile mesaj at..
Maddi durumunuz yeterliymiş. Yardımcınız da varmış ne güzel , yani zor ama ne bileyim çok güzel olur bence beraber büyürler:) ben doğururdum
Düşünmüştüm ama korunuruz dedik böyle bir ihtimal aklımın ucundan bile geçmedi3 çocuk doğurmuşsunuz , anladığım kadarıyla düşünmüyordunuz da birdaha neden tüplerinizi bağlatmadınız?
Düşünmek istemiyorumIyiki korunmussunuz.Bir de korunmasaydiniz neler olurmus :)
Nasibinizde varsa gerçi hiçbirşey önüne geçemez.Düşünmüştüm ama korunuruz dedik böyle bir ihtimal aklımın ucundan bile geçmedi
Ay cok tatliii :)) ben olsam dogururum. Maddi durumunuz iyiymis yardimciniz varmis. Ha 3 cocuk ha 5 cocuk :))) ayy cok iyi yaaHerkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
Rızık Allah'tan arkadaşım.Çocuk rızkı ile gelir. Keşke üniversite okumasını düşünene kadar bir de çocuk aldırmanın günahından cana kıymanın günahından bahsetse idin..
Haklısınız. eşimle uzun seneler birlikte yaşadık. ne zaman çocuk yapmaya karar verdik hem evlenelim hem de annesinin yakınına taşınalım çocuklar daha iyi bir çevrede büyür dedik. zaten korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. kv'nin yakınında olunca bizim hormonlar coştu herhaldeNasibinizde varsa gerçi hiçbirşey önüne geçemez.
Ömürleri boyunca bir evlat sahibi olabilmek için doktor kapılarında yatan insanları düşünün derim.
Ne kadar kolay söylüyorsunuz 1 değil 2 cana kıyılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?