Yeniden hamileymişim...

Rızık Allah'tan arkadaşım.Çocuk rızkı ile gelir. Keşke üniversite okumasını düşünene kadar bir de çocuk aldırmanın günahından cana kıymanın günahından bahsetse idin..

Maddi durumunuz yeterliymiş. Yardımcınız da varmış ne güzel , yani zor ama ne bileyim çok güzel olur bence beraber büyürler:) ben doğururdum

3 çocuk doğurmuşsunuz , anladığım kadarıyla düşünmüyordunuz da birdaha neden tüplerinizi bağlatmadınız?

Eşin nerde ki söyleyemedin bence

+

Tarzı bi emoji ile mesaj at..
Normalde kanada'da yaşıyoruz, eşimin annesi orada. çocuklarla ailemi ziyarete geldik türkiye'ye o yüzden göremedim daha öğrendiğimden beri.
Ya çok tatlı bir fikir :) ama yüzyüze daha iyi olur hem tepkisini görürüm direkt diye düşündüm

Düşünmüştüm ama korunuruz dedik böyle bir ihtimal aklımın ucundan bile geçmedi
Nasibinizde varsa gerçi hiçbirşey önüne geçemez.
Ömürleri boyunca bir evlat sahibi olabilmek için doktor kapılarında yatan insanları düşünün derim.

Ay cok tatliii :)) ben olsam dogururum. Maddi durumunuz iyiymis yardimciniz varmis. Ha 3 cocuk ha 5 cocuk :))) ayy cok iyi yaa

Rızık Allah'tan arkadaşım.Çocuk rızkı ile gelir. Keşke üniversite okumasını düşünene kadar bir de çocuk aldırmanın günahından cana kıymanın günahından bahsetse idin..

Mantıkla yaklaştım fark ettiyseniz. Rızkını verir mantığı bana göre değil, her şeyin mantıklı ve garanti olması gerekiyor özellikle çocuklar söz konusu olduğunda. Günahsa ona günah, eşit ilgi gösterememek, okutamamak, eşit davranmamak, 5 çocuğu büyütürken sinirleri kaldırmadığında bağırıp çağırma ihtimali de günah ona bakarsanız. Neyse. Benim düşüncem bu.

Nasibinizde varsa gerçi hiçbirşey önüne geçemez.
Ömürleri boyunca bir evlat sahibi olabilmek için doktor kapılarında yatan insanları düşünün derim.
Haklısınız. eşimle uzun seneler birlikte yaşadık. ne zaman çocuk yapmaya karar verdik hem evlenelim hem de annesinin yakınına taşınalım çocuklar daha iyi bir çevrede büyür dedik. zaten korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. kv'nin yakınında olunca bizim hormonlar coştu herhalde

Ne kadar kolay söylüyorsunuz 1 değil 2 cana kıyılır mı?

Evet kolay söylüyorum.Ortada maddi ya da manevi bakılamayan özen gösterilmeyen o kadar çocuk varki.

Toplumda sorun ailede sorun en kötüsü de kendi mutsuz çocuklar.3 tane küçük çocuk 1 anne onlar gelince etti 5.

Aynı yaşlarda hepsi birden genç olacak hepsi ergen olacak.Karın doyurmakla cebine para koymakla iş bitmiyor.

Hadi kendine acımadın razı geldin.Çocuklara yazık.Sorun Allah rızkını verir olayı değil.

Sıkıntı hakkıyla insan yetiştirmekte.

Onun içindir ki kolay söylüyorum.Çünkü aileden çok çocuklara acıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…