Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
ben olsam aldırıdım.Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
Yalnız arkadaşım , konu sahibi maddi sıkıntım yok demiş. Düşüncesi tamamen manevi yönden ! Haliyle ben ve benim gibiler de aslında onun ne kdr şanslı olduğunu kendisine hatırlatmak istiyoruz.
İnsanların acısına, hasretine saygı duymadan bıt bıt konuşmakta çok kolay...
KardeşimAldırırdım. Herşey bir yana varolan çocuklarada zor.Herkes için çok zor.Maddi yetiştiniz diyelim manevi olarak
yetişmeniz çok zor hatta bana göre mümkün değil.
Deli çıkarsınız
Kardeşim
Böyle bir günahı Nasıl tavsiye ediyorsunuz
Aldırmak =cinayet
Kendi evladını öldürebilir mi insan
Öldürdüğü vakit hadi diğer evlatlarına da birşey oldu
İflah olur mu insan
Hiç kürtaj videosu izlediniz mi?
Kolu bacağı makasla kesilerek parçalara ayrılarak alınıyor o Bebek
Ve dahası kaçıyor anne karnında kuytuya saklanmaya çalışıyor
Bir defa izleyin derim
Konu sahibinin durumu müsait Allah vermiş niçin öldürsün
Biraz vicdan lütfen
Ben yorumumun arkasındayımkolu bacağı makasla mı kesiliyormuş nerden bulursunuz böyle yalan bilgileri. Yasal sürede yapılan kürtajda fetüs daha kan damlası halindedir.sizin dediğiniz bebek gelişmişken gizli kürtaj olanlar ve o durum gerçekten çok yanlış. bir kadının kürtaj olmaya hakkı vardır. sizin görüşünüz farklı olabilir fakat insanları cinayet işlemekle suçlayarak psikoljik baskı yapmaya hakkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?