Yeniden hamileymişim...

G gezgin_35 takma kafana arkadaşım. Böyle art niyetli insanlar her zaman olacak. Senin söylediğin kötü ya da nisbet edici tek bir sözün yok. İçin rahat olsun.

Ben senin yerinde ve imkanlarında olsaydım kesinlikle doğurmak isterdim. Hatta hep 5 çocuğum olsun isterdim:) Ama bir tanede kalacağım sanırım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin. Rabbim evlatlarından yana yüzünü güldürsün inşAllah.

Allah sağlık versin çocuklarınıza, ve tüm çocuklara. Çok zor, her açıdan zor. Ülkemizin durumu malum. Nasıl bir hayat bizi bekliyor belli değil. Ama yine ben olsam doğururdum sanırım. Ben de istiyorum ama maddi konulardan çok zor şu anda. Allah bana da ve isteyen herkese de nasip etsin. Kalabalık ailelere özeniyorum. Umarım herşey yolunda gider, sağlıkla alırsınız kucağınıza.

oyyy çok tatlı ..
evet çocuk büyütmek çok zor hele ikiz daha da zor. ama maddiyat var, sevgi zaten var. kıymayın doğurun bence.
kayınvalidemin bir komşusu var onun da ikiz kızları var. kızlar 2 yaşındayken hamile kaldı o da ikiz kız ya şansa bak Rabbim verdikçe veriyor. kesinlikle şükür sebebiler.

bir an kendimi düşündüm oyy ev kreş gibi

burada doğurayım mı ya da tam tersi soruları doğru bulmuyorum çünkü çok farklı eğitim seviyesi ve kültürden gelen kadınların yer aldığı bir platformda en tehlikeli sorular bunlar bence

kimi kürtajı cinayet olarak görür kimi hak olarak.

maddi durumun iyi olmasıyla bitmiyor ki herşey. çocuk bakmak ona en kaliteli puseti almak, vitaminini şusunu busunu eksik etmemek demek değil. manevi olarak bütün çocuklarınıza yetebilecek misiniz o önemli. bakıcı vs bir yere kadar, anne baba sevgisinin yerini hiçbir şey alamaz. eğer en başından büyük korkularım varsa kendimden emin değilsem ben olsam şu aşamada aldırırdım.

Maddi olarak bir sıkıntınız yokmuş,psikolojik yönden kendinizi alıştırırsanız bir sorun kalmaz. Sağlığınızı tehdit edecek bir durum yoksa tabi ki doğurun derim. Kalabalık aile güzeldir ama bakabilene,çünkü insan yetiştirmek büyük bir sorumluluk.

ay 8 çocuk hayali ile büyüyüp evlenme konusunu hep öteleyince 4 de olsa yeter diyen sonra 1 i bile bulamayan biri olarak bana süper bir haber gibi geldi. bonus üstüne bonus kazanmışsınız (ikiz hamilelikler bonus gibi gelir de bana hep )

ben olsam kesinlikle doğururdum; eşimi seviyorsam, evliliğim yolunda gidiyorsa, yardımcı alacak imkanım varsa, sağlık problemi yaşamıyorsam..

ama tabiki 5 çocuk yorucu olacaktır ,yardımcı olsa da.. Allah şimdiden güç kuvvet sabır versin size. sağlıkla büyütün çocuklarınızı inşallah

ben olsam aldırıdım.

kim kimin acısına saygı duymadan konuşuyormuş ? bu konu sizin çocuğunuzun olmamasıyla ilgili değil hanımefendi. Hadi desek ki konu sahibi ilk kez hamile kalmış ama buraya konu açıyor acaba doğursam mı diye o zaman ben de derdim olamayan insanları düşünün! bakın tekrar söylüyorum 5 çocuk sahibi olmaya karar vermek herkesin harcı değildir, üstelik ikiz olacakmış ne kadar maddi durum iyi olursa olsun zor işte kabul edin bunu. Umarım en kısa zamanda sizin de evladınız olur ama sapla sapanı karıştıran çok bu forumda malesef.

Ben kesinlikle aksini düşünmez doğururdum. Kötü yanlarını değil iyi yanlarına odaklanın ve düşünün derim. Düşünsenize kalabalık bir masada akşam yemeğini :) 5 ayrı karakteri ve 5 ayrı sevgiyi çok güzel bence. Her zaman kalabalık bir ailem olsun istemişimdir. Yaş farkı çok olmadığından emin olun hepsi birbirine oyun arkadaşı olacak ve ileride de dost. Maddi sıkıntınızda yokmuş ne güzel yardımcınızla ve eşinizin desteğiyle sağlıkla büyütürsünüz inşallah. Zaten bir 5 yıl sonrasında onlar oyun için kendi kendine yetecek okullarıyla birlikte rahatlayacaksınız

G gezgin_35 eee eşine söyledin mi , söylediysen ne tepki verdi. Sen nasılsın ne hissediyorsun son durumun psikolejin nasıl, hamileliğin nasıl geçiyor. Ayyy çok soru var aklımda

G gezgin_35 eee eşine söyledin mi , söylediysen ne tepki verdi. Sen nasılsın ne hissediyorsun son durumun psikolejin nasıl, hamileliğin nasıl geçiyor. Ayyy çok soru var aklımda

Biz 5 kardesiz. Iyikide hepimizi dogurmus annem. En cok kavga ettigim kisiler kardeslerimdir, ama onlarsizda yapamam.
Hatta abimin karisi bize ozeniyor, ne guzel abla abi 5 kisisiniz diye( onun 1 tane erkek kardesi var sadece)
Evet zor olabilir sizin icin.
Ama bi tandgiminda 5 tane ardi ardina dogdu. 2 tane vardi ardindan ucuz dogurdu( hatta dorduz olcakmis ama birisi anne karninda olmus).
Kadinin buyutme tarzi herkese tas cikarir.
Taktikleri var bunlarin, mesela ucuzleri yarim saat arayla emzirirdi saat tutardi. Hic biri daha onceden acikip hep beraber cigligi basmazlardi.
Kadin 7 yasindaki cocuga uyuyan ucuzleri emanet edip yarim saatlik/40 dklik yola misafirlige giderdi. Telefonu bas ucuna koyardi 7 yasindaki cocgun bisey olursa ararsin diye.
Baktin yetisemiyosun, maddi durumun iyiymis bi bakici tutarsin.
Ve ben tabi bundan snrasi hamile kalmami sifirlandiracak bi yontem arardim ilk adim olrak.

sizin durumunuzda olsam doğururdum. çalışmasam, yardımcım olsa, para yetecek mi borçları kim ödeyecek korkusu taşımasam düşünmezdim. hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayyyy çok güzel ama ya
Elbette doğururdum
Allah size lütfetmiş
Şahane birşey bu
Durumunuz uygun yardımcınız var
Ben kesinlikle doğurun derim
Nolur kürtaj falan düşünmeyin
Allah yardım edecek size
Cinayet işlemeyin nolur

Aldırırdım. Herşey bir yana varolan çocuklarada zor.Herkes için çok zor.Maddi yetiştiniz diyelim manevi olarak

yetişmeniz çok zor hatta bana göre mümkün değil.

Deli çıkarsınız
Kardeşim
Böyle bir günahı Nasıl tavsiye ediyorsunuz
Aldırmak =cinayet
Kendi evladını öldürebilir mi insan
Öldürdüğü vakit hadi diğer evlatlarına da birşey oldu
İflah olur mu insan
Hiç kürtaj videosu izlediniz mi?
Kolu bacağı makasla kesilerek parçalara ayrılarak alınıyor o Bebek
Ve dahası kaçıyor anne karnında kuytuya saklanmaya çalışıyor
Bir defa izleyin derim
Konu sahibinin durumu müsait Allah vermiş niçin öldürsün
Biraz vicdan lütfen

kolu bacağı makasla mı kesiliyormuş nerden bulursunuz böyle yalan bilgileri. Yasal sürede yapılan kürtajda fetüs daha kan damlası halindedir.sizin dediğiniz bebek gelişmişken gizli kürtaj olanlar ve o durum gerçekten çok yanlış. bir kadının kürtaj olmaya hakkı vardır. sizin görüşünüz farklı olabilir fakat insanları cinayet işlemekle suçlayarak psikoljik baskı yapmaya hakkınız yok.

Ben yorumumun arkasındayım
Kürtaj bir hak değildir
Öldürme yaşamı sonlandırma bir hak olabilir mi kendinize gelin
O zaman gelip sizi öldürebilir miyim?
Öldüremem siz kendinizi savunursunuz
O savunamıyor diye mi onu öldürmek benim hakkım
Kusura bakmayın
Kimsenin kürtaj Hakkı yoktur!
Ama korunma Hakkı vardır!
İğne yaptırırsın ilaç tutarsın alet taktırırsın kondom kullanırsın vs vs
Ama bir canlıyı sırf sana karşı gelemez diye öldüremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…