- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canimGeldim kuzum![]()
Gorusmeye hic gittin miBenim için demeyebileceğim yek yer Diyarbakır memorial .Birde burda şansımı deneyim diyorum
Tam olarak nereye karar verdin kararsız bacimBiz memorialdeki doktorla görüştük ama 2-3 dk fırsat olmadı .Çok aşırı yoğundu açıkçası pek ilgilenmedi .Bu durum beni biraz rahatsız etti ama bilemedim .Alanında çok iyi bir doktormuş o yüzden hastası çok .Hatta Bülent tıraş da bu doktoru öneriyormuş .Başka bir tüp bebek doktoru daha var hastanede ama bilemedim birde onunla mı ön görüşme yapsam diye
Hala birşeye karar veremedim canımTam olarak nereye karar verdin kararsız bacim![]()
Insallah canim...Canım aygül hoca çok sicak kanlı onu çok seçeceğine eminim. Orda tüp denemedim ama bi çok kez muayene oldum. Sana iyi gelir de poztif haberini alırız insaallahh
Yap canim öncelikle yakin olanda daha rahat olursun..bak mesela bahcecide genelde aynı prosedür uygulanıyor memorial de öyledir benceBiz memorialdeki doktorla görüştük ama 2-3 dk fırsat olmadı .Çok aşırı yoğundu açıkçası pek ilgilenmedi .Bu durum beni biraz rahatsız etti ama bilemedim .Alanında çok iyi bir doktormuş o yüzden hastası çok .Hatta Bülent tıraş da bu doktoru öneriyormuş .Başka bir tüp bebek doktoru daha var hastanede ama bilemedim birde onunla mı ön görüşme yapsam diye
Bir deneyim canım .Gerçekten evine yakın olunca daha rahat oluyor insan .Aralık veya ocakta başlamayı düşünüyorum .Doktor nasıl karar verirse artık .İnşallah bu sefer 5.güne embriyolarım giderYap canim öncelikle yakin olanda daha rahat olursun..bak mesela bahcecide genelde aynı prosedür uygulanıyor memorial de öyledir bence