Yeniden umutla tüp bebek deneyecekler..Bu başlık bize şans getirsin:)

Bende geldim hatta ben ilk adetle başladım bile cumartesi ilk iğnemi olmuştum inşallah bu sefer ya bismillah
Aaaa canim masallah ne hizlisin hayırlı olsun tedavin bu kez cok guzel olcak insallah🙏

nerde başlamıştın bu tedavine kusura bakma kafam.kazan gibi bu ara ayni şeyi 20 kez soruyorum :KK45:

Aaaa canim masallah ne hizlisin hayırlı olsun tedavin bu kez cok guzel olcak insallah🙏

nerde başlamıştın bu tedavine kusura bakma kafam.kazan gibi bu ara ayni şeyi 20 kez soruyorum :KK45:
Hahaha inan bende aynı kişiye aynı soruları soruyorum :halay:
Bahçeci fulyada mustafa hocaya gittim ilk korona çıkınca lale hn ilgilendi negatif oldu ogün tekrar başlayalım dedik adetimde lale hn yoktu remzi abalıya muayene ettirdiler onda devam edicez bu sefer

Hahaha inan bende aynı kişiye aynı soruları soruyorum :halay:
Bahçeci fulyada mustafa hocaya gittim ilk korona çıkınca lale hn ilgilendi negatif oldu ogün tekrar başlayalım dedik adetimde lale hn yoktu remzi abalıya muayene ettirdiler onda devam edicez bu sefer
Cok sevindim hadi ilk guzel haberi senden Alican ozaman :KK36:
Kac yumurta gorundu ilk muayenede

Dondurulmuş kaldımı peki benim 2 tanesi 7. Güne gitti geriden geliyolardı tutmayacagı belliydi aslında ikisininde koydular başa döndük
Yok hic dondurulmuş kalmadi elimde sıfırdan baslayacwgim ben de...6 tane toplanmisti 3 dollendi 1 tanesini de 6.gune götürdüler o da transfer oldu iste..

Yeni merkezde baslayacwgim canim ankara.memorialde yani on görüşmeye gideceğim cumartesi günü...kizima İstanbul sisli memorialda kavuşmuştum simdi bahceciden memoriale geçiyorum insallah uğurlu gelir doğru yer dogru zamandir

Yeni merkezde baslayacwgim canim ankara.memorialde yani on görüşmeye gideceğim cumartesi günü...kizima İstanbul sisli memorialda kavuşmuştum simdi bahceciden memoriale geçiyorum insallah uğurlu gelir doğru yer dogru zamandir
İnşallah güzel sonuç alırsın bende negatif olunca memorial gideyim dedim randevu için aradım hatta Semra hn izine çıkmış o vardı aklımda sonra neyse dedim kendimizi sıfırdan atlatması var elinde Bülent erola gidiyor bahcecide anlayacagın aynı yerde kaldık

Hanımlar bugün adetin 21.gunu progesteron yaptırdım 5 çıktı yumurtlamiyormusum yani buna her ay baktırmak mi gerekli yoksa her zamanmi böyledir

Hanımlar bugün adetin 21.gunu progesteron yaptırdım 5 çıktı yumurtlamiyormusum yani buna her ay baktırmak mi gerekli yoksa her zamanmi böyledir
Canim inan hiç bir fikrim yoktu sen yazınca internetten baktım

Yumurtlama oldu ise 10-15 üzerinde olmalı diyor

Canim inan hiç bir fikrim yoktu sen yazınca internetten baktım

Yumurtlama oldu ise 10-15 üzerinde olmalı diyor
😢Bende demekki olmuyor tüpten başka çaremiz olmadığını bugün birdaha anladım

1 deneme Ankara Gurgan klinik negatif
2 deneme İstanbul Sisli memorial pozitif..1 kizim var
3.deneme dondurulmuş sisli kimyasal
4.deneme ankara bahceci negatif
5.deneme icin hazırlık içindeyim

Ankara memorial ile cumartesi on görüşmeye gideceğim sizler nerelerde ne yaptınız
Ankarada iyi sonuç aldığınız önerilen bir merkez lütfen kızlar yorum yazın lütfen

Ankarada iyi sonuç aldığınız önerilen bir merkez lütfen kızlar yorum yazın lütfen
En son bahceciye gittim onermem orayı..
Genart a iyi diyorlar
Ben wimdi memoriale gideceğim Aygül demirol instagramdan bir incele istersen cok guzel yorumlari var.. doktor da cok iyiymiş canim

En son bahceciye gittim onermem orayı..
Genart a iyi diyorlar
Ben wimdi memoriale gideceğim Aygül demirol instagramdan bir incele istersen cok guzel yorumlari var.. doktor da cok iyiymiş canim
bana tavsiye edilen dr.Batuhan özmen bey hiç yorum duyan var mı? Kaan bey de tedavi gördü eşim ama malesef halen bekliyoruz.
bahçeciye ön görüşmeye gitmiştik bizi eve gidin deneyin diye hiç bir işlem muayene yapmadan gömdermişti çok şaşırmıştım
kaan beyde tedavi sonuçları her ne kadar benim istediğim kadar çıköasada yeterli demişti demek ki oda yetmedi ne diyim şimdi artık tüp bebek zamanı diyorum ama neresi olmalı sömürülmeden insan gibi ilgilenilenebilecek bir yer

bana tavsiye edilen dr.Batuhan özmen bey hiç yorum duyan var mı? Kaan bey de tedavi gördü eşim ama malesef halen bekliyoruz.
bahçeciye ön görüşmeye gitmiştik bizi eve gidin deneyin diye hiç bir işlem muayene yapmadan gömdermişti çok şaşırmıştım
kaan beyde tedavi sonuçları her ne kadar benim istediğim kadar çıköasada yeterli demişti demek ki oda yetmedi ne diyim şimdi artık tüp bebek zamanı diyorum ama neresi olmalı sömürülmeden insan gibi ilgilenilenebilecek bir yer
Aslında iyi doktor cok canim en önemlisi laboratuvar cokxiyi arastirmali..mesela bahcecideki doktorum gercektrn mükemmel bir doktor ama laboratuvarlarında şüpheliyim..o yuzden wimdi hem iyi doktor hem iyi labratuvari olan bir yer arayisundwyim ben de.memorialle görüşeceğim iste cumartesi görüşlerimi yazarım..

Back
X