üniversite okumamış olmasını önemsemeyebilirim ama hiç araştırmayan kitap okumayan birisiKendini yetistirmis olmak farkli mezun olma durumu farklı. Herkes üniversite okuyor sonuç ne ?
Yani bunu kısa sürede anlayamazsınız. En az bi 6 ay gerekliüniversite okumamış olmasını önemsemeyebilirim ama hiç araştırmayan kitap okumayan birisi
asla küçük görmem ama ben eşim olucak insandan da bişeyler öğrenmek isterim.Sonradan küçük görecekseniz hiç bulaşmayın.. şayet insan çok severse konumunun ne olduğunu önemsemiyor. Insan olsun yeter..
şuan kitap okumuyor ticari zekası var evet ama bilmiyorum kafam baya karıştı.Yani bunu kısa sürede anlayamazsınız. En az bi 6 ay gerekli
yani gezmiş tozmuş ama pek fazla bilgisi yok gibi. araştırma kitap okuma kurs vs. şeylere merakı yok gibi.Kendini yetiştirememiş derken nasıl mesela?
Olmaz. Çok sorun yaşarsınız.üniversite okumamış olmasını önemsemeyebilirim ama hiç araştırmayan kitap okumayan birisi
Benim için de sorduğum sorulara cevap verebilmesi, ondan yeni bir şeyler öğrenmem önemli. Ben karşımdaki erkeğin benden daha bilgili, kültürlü olmasını isterim mesela. Bu yönden içine sinmiyorsa hiç devam ettirme bence.yani gezmiş tozmuş ama pek fazla bilgisi yok gibi. araştırma kitap okuma kurs vs. şeylere merakı yok gibi.
küçümsemiyorum dediğim gibi önemsemem böyle şeyleri ama biraz okuyup araştıran bi yapısı olmasını isterdim. ben 4 bitirdim.Siz ne mezunusunuz
2 bölum mezunu olarak evde cocuk bakma bu devirme okumak esittir issiz kalma atanmak mucizeKendini yetistirmis olmak farkli mezun olma durumu farklı. Herkes üniversite okuyor sonuç ne ?
Illaki senden farklı bildiği şeyler oluyor. Beraber öğrenebilecegin bi insansa hele çok daha güzelasla küçük görmem ama ben eşim olucak insandan da bişeyler öğrenmek isterim.
evet canım aynen dediğin gibi. hatta fazla çekingen içine kapanık biri. birlikte vakit güzel geçiyor ama tam da sinmedi içime. üzmek de istemiyorum. daha bilgili daha kültürlü birileri de oldu karşıma çıktı ama karakter meselesi tabii onlar da kadını küçük gören kimselerdi bitirdim.Benim için de sorduğum sorulara cevap verebilmesi, ondan yeni bir şeyler öğrenmem önemli. Ben karşımdaki erkeğin benden daha bilgili, kültürlü olmasını isterim mesela. Bu yönden içine sinmiyorsa hiç devam ettirme bence.
evet canım ya okumak hiç bi işe yaramıyor cidden benden fazla kazandığı bi gerçek.2 bölum mezunu olarak evde cocuk bakma bu devirme okumak esittir issiz kalma atanmak mucize
4 bitiripte noluyo yani tıp mı okudunuz sanki hoş o da 6 yil ya neyse. Muhtemelen okumaj icin rastgele issiz kalınan bir bölümü okudunuz onun havası bu. Ben öğretmenlik mezunuyim atanip atanamayacağım belli değil bir baskası meslek lisesi okumus 4 senedir isinde gücünde calısıyor bence o kendini daha cok geliştirmişküçümsemiyorum dediğim gibi önemsemem böyle şeyleri ama biraz okuyup araştıran bi yapısı olmasını isterdim. ben 4 bitirdim.
evet aslında acık fıkırlere falan hatta bana kitap önerir misin bile dedi ama benim için yapmasını istemem ki.Illaki senden farklı bildiği şeyler oluyor. Beraber öğrenebilecegin bi insansa hele çok daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?