YENİDEN..

sacriface

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
255
161
53
Slm canlar. yine yeni bir flört ve yeni sorular. anlatacağım kişi beni seneler önce defalarca görmüş konuşmak istemiş fakat cesaret edememiş. ortak arkadaş bulamamış. bazı sosyal medya hesaplarından eklemiş fakat ben cevap vermemişim. neyse sonra gitmiş başkasıyla devam etmiş ve nişanlanmış. anlaşamamışlar ve ayrılmışlar. bende bu süreçte nişanlandım. ara ara bakmış takip etmiş nişanlandığımı falan görmüş. aradan zaman geçmiş tek profili görünce tekrar cesaretlenmiş. ortak bi arkadaşımız var şuan onun aracılığıyla konuşmak istedi kabul ettim. 4 defa falan görüştük. bana karşı net. ama kafamı karıştıran olay şu ki eski nişanlımı tanımasa da onun arkadaşlarını tanıyor. bir de ayrıldıktan sonra büyük konuştum sanırsam. eski nişanlım iki yıllık üni mezunuydu ama sanayide çalıştığı için hiç kendini geliştirmiş bi insan değildi. şimdi hayatıma biri girerse buna çok dikkat edicem demiştim. malesef ki şuan karşımdaki kişi de (asla küçük görmüyorum) lise mezunu işinde gücünde tanımaya çalışıyorum ama ne yazık ki kendini yetişitirmiş biri değil. ısındım da. ne yapıcam bilmiyorum. :-/

yani gezmiş tozmuş ama pek fazla bilgisi yok gibi. araştırma kitap okuma kurs vs. şeylere merakı yok gibi.
Benim için de sorduğum sorulara cevap verebilmesi, ondan yeni bir şeyler öğrenmem önemli. Ben karşımdaki erkeğin benden daha bilgili, kültürlü olmasını isterim mesela. Bu yönden içine sinmiyorsa hiç devam ettirme bence.

Basta ne hissettiysen oyle gider. Aklini karistirmis bu durum ve bence evlilik cok onemli pisman olursun ilerde

evet canım aynen dediğin gibi. hatta fazla çekingen içine kapanık biri. birlikte vakit güzel geçiyor ama tam da sinmedi içime. üzmek de istemiyorum. daha bilgili daha kültürlü birileri de oldu karşıma çıktı ama karakter meselesi tabii onlar da kadını küçük gören kimselerdi bitirdim.

küçümsemiyorum dediğim gibi önemsemem böyle şeyleri ama biraz okuyup araştıran bi yapısı olmasını isterdim. ben 4 bitirdim.
4 bitiripte noluyo yani tıp mı okudunuz sanki hoş o da 6 yil ya neyse. Muhtemelen okumaj icin rastgele issiz kalınan bir bölümü okudunuz onun havası bu. Ben öğretmenlik mezunuyim atanip atanamayacağım belli değil bir baskası meslek lisesi okumus 4 senedir isinde gücünde calısıyor bence o kendini daha cok geliştirmiş

Illaki senden farklı bildiği şeyler oluyor. Beraber öğrenebilecegin bi insansa hele çok daha güzel
evet aslında acık fıkırlere falan hatta bana kitap önerir misin bile dedi ama benim için yapmasını istemem ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…