Yenidogan bebekle otobüs yolculuğu

Yanimda annem olacak sagolsun, ama yine de dediginiz gibi o kadar kisinin oldugu kapali bi alan bebegim icin saglikli olmayacagini düşünüyorum ben de

Eşiniz araba kullanmayı bilşyorsa , bartından araba kiralayıp gelipsizi alsın. Mola vere vere gidersiniz. Otobüs çk zor , bebeği geçtim siz lohusa lohusa 7 saat nasıl oturacaksınız?

40 günlük olmadan evden dışarı kafasını bile çıkartılmazken, 20 günlük bebeğin 7 saatlik yolculuğa çıkması ne kadar doğru olabilir ki? Bir de lohusa halinizle. Bartında havaalanı yok ama Zonguldak'ta var. Bence bileti Zonguldak'a alın, Bartınla arası fazla yok zaten.

Yanimda annem olacak sagolsun, ama yine de dediginiz gibi o kadar kisinin oldugu kapali bi alan bebegim icin saglikli olmayacagini düşünüyorum ben de
evet mmalesef o kalabalikdan saglama çikma orani dusuk ama suda var
yaz gunune pek kasta olan olmaz ( grip nezle gibi biseyi bahsediyorum bulasabilecek
gidersenizde mutlaka araba koltugu olsun, arabaniz olmadan onu temin etmek bilmem nasil olur ama o koltuk olmadan gitmeyin lutfen ..
uzerinden tulbent ortrtersiniz temas azalmis olur bi nevi

20 günlükbebekle otobüs yolculuğu çok riskli. 7 saat havasız ortam Allah korusun çocuk mikrop kapar. Otobüsün kliması çarpar. İllaki dönmem gerek diyorsan uçak yolcuğunu tercih et.bileti şimdiden alırsan uygun olur

+1
Bebekler aglaya aglaya helak oluyor. Hem kendileri paralaniyor, hem milleti rahatsiz ediyor.
+1
Kimse kusura bakmasin ama her uzun yola cikacagimda dua ediyorum otobuste bebek olmasin diye hatta aklimdan keske 'cocuksuz sefer saati' koysalar diye geciyor, en azindan İst-Ankara gibi yogun guzergahlara...

İstanbulda doğum yapmak zorunda mısınız? O kısım değişse her şey daha kolay olacak sanki.

Ya da araba kiralamak bir çözüm olabilir.
cerrahpasada tedavim devam ediyor, sezeryan gunu verdiler onu bekliyorum, bartini hic bilmiyorum esimin tayini yeni cikti oraya, hatta ben surekli yattigim icin evi falan tek basina kurdu, oyle zorlu bi döneme denk geldi yani hersey

+1
Kimse kusura bakmasin ama her uzun yola cikacagimda dua ediyorum otobuste bebek olmasin diye hatta aklimdan keske 'cocuksuz sefer saati' koysalar diye geciyor, en azindan İst-Ankara gibi yogun guzergahlara...
al benden de o kadar, otobusle gitmek zorunda kalirsam gunduz giderim, en azindan bebek aglarsa uyuyan insanlara rahatsizlik olmaz

al benden de o kadar, otobusle gitmek zorunda kalirsam gunduz giderim, en azindan bebek aglarsa uyuyan insanlara rahatsizlik olmaz
Oyle canim yaa, anneye de cok zor, yolculara da, koridorda carsafla bebek sallayanlar falan, Rabbim hepimize hayirli kazasiz belasiz araçlar nasip etsin. He yazdiklarimdan cocuk sevmedigim de anlasilmasin, hem severim hem oynarim, oyalarim da =)

20 günlük bebekle çok zor sürekli ağlayan olirsa belli olmaz hem siz hem yolcular rahatsız olursunuz.Sürekli altına yapacak o kadar günlük bebegin Kakasi kokmaz yetişkinlerinki gibi ama otobüsde hiç rahat olacağınızi düşünmüyorum .

Araba bile bebeğe zarar
Uçakla zonguldak oradan arabayla bartın en mantıklısı
Yaklaşabildiğiniz kadar yaklaşın uçakla
Hem bebeğe hem otobüstekilere yazık. Size de eziyet olur

Ama uçağa binmeden de doktora sormak gerek
Malum basınç
Bazen ben bile çıldıracak gibi oluyorum
Bebek etkilenirsse allah korusun kulakları zarar görebilir
En mantıklısı doğumdan önce gitmek

O el kadar bebeğin kakası nasıl kokuyor , puff :)

Uyuyan çocuk anneleri çok şanslı.
Ben bayılıyorum o kokuya :) Şaka bi yana tanıdık ya da yabancı hiçbir bebeğin kakasından tiksinmiyorum. Kokusundan da :)

Herkes uçak demiş, yeni doğan bebeğe uçak zararlı olabiliyor. Daha çok ağlıyorlar.

20 gunlukken niye donmek zorundasiniz ki e sizede bebegede yazik lohusa halinizle... bi bekleyin 40 i ciksin verilen fikirlere bi sey yazmamissiniz... bence de bekleyin 40 i ciksin sonra yaklasabildiginiz kadamr ucakla yaklasin sonra karadan devam edin... ya da esiniz araba kiralasin... hic mi bi akrabaniz esinizin ailesi yok... kimse de araba yok mu yani amca dayi...ne otobus ne ucak en mantiklisi sahsi arabanizla gitmek... ister mola verirsiniz ister altini degistirirsiniz... milletin offlama pufflamasini da cekmek zorunda kalmazsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…