- 13 Ağustos 2014
- 224
- 158
- 53
- Konu Sahibi gazozagaci
-
evet mmalesef o kalabalikdan saglama çikma orani dusuk ama suda varYanimda annem olacak sagolsun, ama yine de dediginiz gibi o kadar kisinin oldugu kapali bi alan bebegim icin saglikli olmayacagini düşünüyorum ben de
20 günlükbebekle otobüs yolculuğu çok riskli. 7 saat havasız ortam Allah korusun çocuk mikrop kapar. Otobüsün kliması çarpar. İllaki dönmem gerek diyorsan uçak yolcuğunu tercih et.bileti şimdiden alırsan uygun olurMerhaba hanımlar,
15 gün sonra doğum yapicam Allah nasip ederse, bartinda yasiyorum fakat dogumum ıstanbulda olacak, dogumdan kisa bi sure sonra (20gun kadar) bartina donucem, 20 gunluk bebegin 7saat otobus yolculuğu yapmasi normal mi?
Internette bakindim ama bi bilgi bulamadım, yardimci olursaniz cok sevinirim :)
+1+1
Bebekler aglaya aglaya helak oluyor. Hem kendileri paralaniyor, hem milleti rahatsiz ediyor.
malesef bartinda havaalani yok, araba sansimiz da yok, arabasi olan birine rica etsem goturse az yol da degil napacagimi sasirdim
cerrahpasada tedavim devam ediyor, sezeryan gunu verdiler onu bekliyorum, bartini hic bilmiyorum esimin tayini yeni cikti oraya, hatta ben surekli yattigim icin evi falan tek basina kurdu, oyle zorlu bi döneme denk geldi yani herseyİstanbulda doğum yapmak zorunda mısınız? O kısım değişse her şey daha kolay olacak sanki.
Ya da araba kiralamak bir çözüm olabilir.
al benden de o kadar, otobusle gitmek zorunda kalirsam gunduz giderim, en azindan bebek aglarsa uyuyan insanlara rahatsizlik olmaz+1
Kimse kusura bakmasin ama her uzun yola cikacagimda dua ediyorum otobuste bebek olmasin diye hatta aklimdan keske 'cocuksuz sefer saati' koysalar diye geciyor, en azindan İst-Ankara gibi yogun guzergahlara...
Oyle canim yaa, anneye de cok zor, yolculara da, koridorda carsafla bebek sallayanlar falan, Rabbim hepimize hayirli kazasiz belasiz araçlar nasip etsin. He yazdiklarimdan cocuk sevmedigim de anlasilmasin, hem severim hem oynarim, oyalarim da =)al benden de o kadar, otobusle gitmek zorunda kalirsam gunduz giderim, en azindan bebek aglarsa uyuyan insanlara rahatsizlik olmaz
eşiniz bi araç kiralasın bartından
sizi onla gelip alsın
Ben bayılıyorum o kokuya :) Şaka bi yana tanıdık ya da yabancı hiçbir bebeğin kakasından tiksinmiyorum. Kokusundan da :)O el kadar bebeğin kakası nasıl kokuyor , puff :)
Uyuyan çocuk anneleri çok şanslı.
Ben bayılıyorum o kokuya :) Şaka bi yana tanıdık ya da yabancı hiçbir bebeğin kakasından tiksinmiyorum. Kokusundan da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?