- Konu Sahibi gazozagaci
-
bartın ın neresinde oturuyosunuz acaba merak ettimMerhaba hanımlar,
15 gün sonra doğum yapicam Allah nasip ederse, bartinda yasiyorum fakat dogumum ıstanbulda olacak, dogumdan kisa bi sure sonra (20gun kadar) bartina donucem, 20 gunluk bebegin 7saat otobus yolculuğu yapmasi normal mi?
Internette bakindim ama bi bilgi bulamadım, yardimci olursaniz cok sevinirim :)
ulus, bartinli misiniz?bartın ın neresinde oturuyosunuz acaba merak ettim
evetulus, bartinli misiniz?
Yenidoüan bebeğin kakası kokmazOtobüstekiler de kokudan bayılır. Bebek altı otobüste değiştirilmez.
Konu sahibi o kadar küçük bebekle otobüs yolculuğu çok zor. Uçak yada araba şansı yok mu?
Yenidoüan bebeğin kakası kokmaz
Merhaba hanımlar,
15 gün sonra doğum yapicam Allah nasip ederse, bartinda yasiyorum fakat dogumum ıstanbulda olacak, dogumdan kisa bi sure sonra (20gun kadar) bartina donucem, 20 gunluk bebegin 7saat otobus yolculuğu yapmasi normal mi?
Internette bakindim ama bi bilgi bulamadım, yardimci olursaniz cok sevinirim :)
:) ben değiştirmedim. Anne adayıyım. Ama ek gıdalara başlamadan herkesn burnunu tutup kaçacağı kadar kokmaz yenidoğan kakası. Bazen insanların da anlayışlı olması gerekir ayrıca. Kadın çaresiz bebeğiyle o yolculuğu yapmak zorunda ise ki kimse keyfi olarak 15 günlük bebe ile 7 saatlik yola çıkmaz. Ve benim bindiğim otobüse denk geldiyse altını kirlettiği için saatlerce ağlayan bir bebek yerine bir iki dakika o kokuya tahammül etmeyi yeğlerm.Hiç yeni doğan bebek altı değiştirmedik zaten. Annelere kokmuyor o kaka.
:) ben değiştirmedim. Anne adayıyım. Ama ek gıdalara başlamadan herkesn burnunu tutup kaçacağı kadar kokmaz yenidoğan kakası. Bazen insanların da anlayışlı olması gerekir ayrıca. Kadın çaresiz bebeğiyle o yolculuğu yapmak zorunda ise ki kimse keyfi olarak 15 günlük bebe ile 7 saatlik yola çıkmaz. Ve benim bindiğim otobüse denk geldiyse altını kirlettiği için saatlerce ağlayan bir bebek yerine bir iki dakika o kokuya tahammül etmeyi yeğlerm.
Emzirme onluğu alırsın bezini molada değişirsin molada emzirirsin yine aglarsa onlukle emzirirsin yanında biri varsa bezde otobüste değiştirilir yanındaki kalkar ortu serer değiştirirsin sorun olmaz bence
Emzirme onluğu alırsın bezini molada değişirsin molada emzirirsin yine aglarsa onlukle emzirirsin yanında biri varsa bezde otobüste değiştirilir yanındaki kalkar ortu serer değiştirirsin sorun olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?