- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
- 643
- Konu Sahibi kelebek1978
-
canım istersen bu forumun içindede araştır..
daha bugün okudum bi arkadaşın daha bebeğinde varmış..
başka birinin daha..
egzersizleri yaparak geçmiş..kaldıki sen çok çook erken faretmişsin..
merak etme bişeyi kalmaz inşallah..
inşallah canım atlatırız bu hastalığı.üzülmemek için çok uğraşıyorum ama elimde değil. maalesef izmirdeyim araştırma hastanesinde çocuk cerrahı buldum.o egzersizle geçer merak etme ne hastalar vardedi ama insan evladına konduramıyor işte.sizede çok geçmiş olsun.RABBİM yaşatmaz tekrar inşallah.Canım geçmiş olsun. Benim oğluşumunda tortikollisi vardı. Şu an 17 aylık ve son bir kontrolümüz var ama çok şükür atlattık sanırım. Biliyorum ilk başta çok kötü bir durum gibi düşünüyorsun ama unutma çaresi var. Egzersizlerle geçiyor. Bizim doktorumuz "biz neler görüyoruz, bunlar akide şekeri" demişti. Ama mutlaka bir fizyoterapiste git. Çünkü uyurken, kucağında taşırken, mama yerken bile yapabileceğin ve onu üzmeden halledebileceğin egzersizler var. İstanbul'daysan doktorumu mutlaka tavsiye ederim. Çok samimi söylüyorum, kendini üzme, nete inanma, erken anlamışsın, erkenden atlacaksınız inşallah.
teşekkür ederim bakarım canım.hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.sanırım ekim annelrindeydi canım..
canım geçmş olsun.evet bebekken keşfetmem büyük şans senin peki boynunda eğrilik olmadımı.
saol canım sabrediyorum zaten dediğin gibi geçer inşallahCanım üzme kendini, sabret. Zamanla geçiyor. Allahım hepimizin yavrusuna şifalar versin. Hoşçakal
serapsenem benim bebeğimde 3,5 aylık ve hep tek tarafa yatıyor.tabi ben diğer tarafa yatırmaya çalışıyorum sürekli ama biraz durduktan sonra tekrar çeviriyor kafasını. sanki yüzünün bir tarafıda küçük gibi doğduğu andan beri öyle. geçen ay doktora söyledim sürekli tek tarafa yattığını. boynunu kontrol etti birşey yok dedi.ama içime şimdi şüphe düştü. o farketmemiş olabilir mi? senin bebeğin başını diğer tarafa çevirebiliyor muydu?
canım benim bebeğim prematüre doğdu..
boynunda şişlik yoktu ama eğrilik vardı..
sürekli sağdaydı 3 aydan sonra doktor 2 hareket gösterdi (egzersiz)
3 gün yaptım geçti..
egzersiz çok önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?