Doğuma Hazırlık Yenidoğan hastaneden çıkarken oto kultuğuna nasıl konulur?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende en son böyle birşey düşündüm. Siz bu örnektekini nereden ve ne kadara aldınız acaba, paylaşırsanız sevinirim. Bende bir bakarım. Benimde bulduğum şöyle birşey var.
Ben internetten aldim. Tulum 189 tl idi. Maxi cosi tulum yazarsan cikar. Ancak benim aldigim sitede suan 310 tl olmus bence gereksiz pahali. Daha uygun markalar vardir sanirim.

astronot tulum bence en mantıklısı güzelce giydirim kemerini takar üzerine battaniyesini örtersiniz

Niye rahat edemez oto koltukta? Oto koltuk bebekler icin yapilmis sonucta ve cok önemlidir. En kücük kaza bile zarar verebilir.

Yasadigim ülkede cocuklar (yaninsadece bebekler degil) mecburen bir tip oto koltugunu kullanmak zorunda, emniyetleri icin.

Ha oto koltukta 2-3 saatten fazla birakilmaz o dogru, ama hic birakilmamasi cok yalnistir.

Tabiki canım arabada oto koltuğu ile taşıyacağız. Zaten aldım oto koltuğunu. Arabadan alıp bebek arabasına monte ediyorsun ya orada uzun zaman kalamaz çünkü rahat edemez diyorum. Onun için oto koltuğu + portbebe mi alsam diye düşünüyorum.

Aaa, yalnis anladim o zaman, kusuruma bakma, özür dilerim. Ben olsam sanirim portbebe alirdim. Uzun süre mesela yürüyüs, alis veris yapabilirsin ve misafirlikte gittiginde bir mini yatak gibi birsey olur.

Ben henüz anne degilim fakat böylesi bana mantikli geliyor.

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…