Merhaba 10 tl takım halinde canım.kargo ücreti ptt kargoyla oldukça uygun olur,düşünüyorsanız haberleşelimmerhabalar no:2 olarak yazdığınız 8 yaş takım ne kadar? kargo ücreti ile beraber kaça gelir? uygunsa ve hala duruyorsa almak isterim. İyi günler...
Merhaba 10 tl takım halinde canım.kargo ücreti ptt kargoyla oldukça uygun olur,düşünüyorsanız haberleşelim
tamam o zaman hesap numaranızı gönderirseniz ben havale yapayım... ben özelden msj gönderemiyorum o yüzden burdan yazıyorum bilginize... Siz özelden tel. numaranızı yada mail adresinizi yazarsanız ordan iletişime geçip adres bilgilerimi paylaşırım...Merhaba 10 tl takım halinde canım.kargo ücreti ptt kargoyla oldukça uygun olur,düşünüyorsanız haberleşelim
Merhabalar sifir nike tk kac tl olur ensonYeniler ekleniyor
Canım aldıgım fiyat 189 tl.oda gecen yılki fiyat ,yarı fiyatına satmayı düşünüyorum çünkü bende oğluma kspsonlusunu alacam,son oluru 85tl olabilirMerhabalar sifir nike tk kac tl olur enson
Ürününüz kargolandı,takip no gönderdim.iyi günlerde kullanıntamam o zaman hesap numaranızı gönderirseniz ben havale yapayım... ben özelden msj gönderemiyorum o yüzden burdan yazıyorum bilginize... Siz özelden tel. numaranızı yada mail adresinizi yazarsanız ordan iletişime geçip adres bilgilerimi paylaşırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?