Yer Gök Aşk Fox Tv

Teyze her ne kadar fettan bir kadın olsa da rolünün hakkını veriyor çok işveli bir kadın yav.

yeni bölüm fragmanı çıkmış kızlar yokmu ekleyen.çok güzel bir bölüm olacakk ama nöbetçiyimmm ((((((((((((

Havva bence yusufun amcaoğluyla evlensin.. İkiside Güzel planlar yapıyolar tencere kapak gibi
Gerçek hayatta zaten yusufla havva beraberler çok yakışıyolar bence..

Aaaaa öyle miymiş çok yakışıyorlar gerçekten.

toprak diye bir secenek yok, o sadece havva ile yusuf askının siddetini artıracak bir figüran.. ablasının eski sevgilisiyle düşüp kalkacak kadar midesiz ve bencil biri.. asla engelleyemez o aşkı, sadece gecikmesine sebep olacak.

sürekli yusufla yalnız kalmaya calısıyor, adam uyurken, ofisteyken, hastanedeyken.. üstelik bunu havva kadar dürüstce itiraf edemeyecek kadar sinsi..

Toprağa gıcığım , mıy mıy konuşması beni sinir ediyor
Zaten yakışmıyorlarda Yusufla
Ama Havva öylemi , hatunun ses tonuna bile hayranım
Yusuf Havvayla evlensin
Hem zaten ablasının sevdiğiyle evlenecekte değil toprak
İki kardeşi birbirine düşürmesinler

yeni bölümde yusuf havvaya evlenme teklif ediyo zaten çok heyecanlı olcak belli.....toprağada üzülüyorum ben ama yaa oda aşık artık.saf aşık ama aşık.

havvayı duydunuz mu kızlar? kardeşim için aradan çekilirim dedi. yusufu bırakacak ya..

olur mu böyle ya? az biraz daha izleseydik şu aşkı, doymadım ki ben. ekranlarda doğru dürüst bir aşk filmi kalmadı, bi bu vardı. bu da mıymıy topraga kurban mı gidecek?!

hala havvaya sataşanlar olacak mı? sevdiğinden vazgeciyor kardeşi için!.. evli olup, daha kocasını boşamadan başka adamlara heves eden kardeşi için. o kardeşine hiç bişeyi çok görmezken, biz burda bekar bir kızın adam tavlamasını eleştirir olduk. önce eleştirecek başkaları var bence..

ben bu mıymıyı daha fazla izleyemem, havva yoksa ben de yokum! alla alla ya!!!

ayrıca bu toprak neden birkez olsun sormaz, peki ablacım sen nasılsın diye? ne yasıyorsun ne hissediyorsun diye? ne haldesin diye!?

hadi kardeşini merak etmez! yusufa cok düşkün bu hatun? ablasına sormaz mı, yusuf bey habire seni soruyor, yalnız seni!? seni yanına cagırıp duruyor kac seferdir, siz ne konusuyorsunuz diye?

kızgınım evet!

Dün apartmanın uydusu bozulmuştu.Karınca sülalesi eşliğinde de olsa izledim yine de.Evlilik teklifini kaçırmak olmazdı. Filmde evlenme teklif ederken edecekti o da çok güzeldi yaa...
Uzza sana katılıyorum.Ben de bunu düşündüm,Havva Toprak için her şeyi yapıyor,onun her şeyini düşünüyor ama Toprak hanım bunu ablasına yapmıyor.
Havva aşkından sırf bu yüzden vazgeçerse yazık olcak.Tadı tuzu kalmaz artık.
İkinci bir Yaprak Dökümü faciası mı izliycez yoksa?

ya kızlar ben ızleyemedım dun lutfen kısa ozet gecın bana nasıl yanı toprak asıgım mı dedı,havva teklıfe ne dedı ufff yaaa

ayy çok güzeldi akşamki bölüm...
toprak nasıl aldı resimleri hemde yusufu tek olduğu resmi bile aldı..
havvacık vazgeçicek heralde,öyle gözüküyo,zaten cüneytte onun başına bela yazık olcak yusufla olan aşklarına :(
yusufun sinemada yüzük arayışı nasıldı ama :) garibim belli etmeden nasılda arandı durdu :))

Son düzenleme:

teyzesi yine der;gardaş gardaşı bıçaklar doner gerı gucaklaarr:))

ya kızlar ben ızleyemedım dun lutfen kısa ozet gecın bana nasıl yanı toprak asıgım mı dedı,havva teklıfe ne dedı ufff yaaa

Toprak nişan resimleri arasından Yusuf'un resimlerini aldı, Havva da Toprağın yastığının altında o resimleri buldu, yani Toprak'ın Yusuf'a olan ilgisini anladı ve üzüldü..
Akşam da Havva Yusuf'tan evlilik teklifi aldı ama cevap vermeden bitti dizi.

Resmi gördükten sonra sormadı Havva, geçen haftaki bölümde "Yusuf beye aşık mısın Toprak" diye sormuştu ya, işte onu inkar etti Toprak, ama aşık :86:

evet süperdi.. hepsi birbirinden güzeldi sahnelerin.. içim gitti valla..

çok üzgünüm çok!!! :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…