Yer Gök Aşk Fox Tv

ayy su munevver de hic rol yapamiyor..
alik alik bakiyor anca..
annesi taki takiyor ne gerek vardi annecigimmm
diyor...bir onceki dizisinde daha iyi rol yapiyordu sanki:dilcikar:

bu bölümde havvayı çok aptal yerine koymuşlar .toprakda beni iyice baydı.mıy mıy.uygarda bayagı bir sır var.acaba sonu ne olacak

yyusufun amca oglu mehmet,münevverin nişanında havvaya odama gel diye kagıt gönderdi.ama kagıdın üzerinde isim yazmıyordu.havvada gitti.odada yusuf var sanıyordu mehmet çıktı.mehmet havvayı sıkıştırdı.kagıdın üzerinde yusuf yazmadım neden odaya geldin diye o sırada bitti

Havva çok güzel biri:ecrin_bebek:
Ben bu diziyi sırf onun için izliyorum , hayranlıkla hemdesempatiksalakcinni

kızlar merhaba ben de yer gök aşk izliyorum ben ce benim tahminim en sıonun da yusuf toprakla beraber olucak onda tüm aradığğı herşeyi bulacak ayyy yusuf çok karizma yaaa ama eşim kadar değil

bende bitiyorum bu diziye yaa,ilk bölümünden beri takipçisiyim,tiryakisi gibi bişey oldum yanii...benim favorimde yusufla havva tabiki....
ben o ikisini daha çok yakıştırıyorum,toprak biraz pasif kalıyo sanki...
gerçi son bölümde topraka bakışları bi değişikti umarım onada abayı yakmaz..
hele bide o teyze yokmu,her eve lazım valla....aklinialirimsmile
ama sinir oluyorum yeni bölüm fragmanını cumartesiden önce vermiyolar yaaa....keşke ömre bedelde olduğu gibi biter bitmez verilse.....(

nisanda en güzelleri teyzeydi bence. cok $ikti...
hele setine bayildim opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben de yer gök aşk izliyorum ben ce benim tahminim en sıonun da yusuf toprakla beraber olucak onda tüm aradığğı herşeyi bulacak ayyy yusuf çok karizma yaaa ama eşim kadar değil

bende sana katılıyorum çünkü yusuf saf temiz bir ilişki arıyor havvaada bu yok onun gözü yükseklerde parada pulda.bence sonunda dediğin gibi toprak ve yusuf evlenecek..

bende sana katılıyorum çünkü yusuf saf temiz bir ilişki arıyor havvaada bu yok onun gözü yükseklerde parada pulda.bence sonunda dediğin gibi toprak ve yusuf evlenecek..

evet çün kü bu son bölümde toprağa bakışı bile farklıydı ikisi arasında gidip geliyo ama havva şeytan o teyzesi yok mu o teyzesivalla çok tehlikeli sadamı karısından boşatır be valla

yusufun istanbullu sevgilisi betul noldu ki diziden ciktimi acep?

yusuf onu istemediğini söyledi betülde terk etti istanbula döndü iyiy oldu zaten ben o kızı hiç sevmemiştim kavak yellerinde de oynamıştı kara kedi gibi

kesin sonradan gelir yusufu kazanmaya karar verdim diyip yerlesir urgup'e
kavak yellerinde ayyy ne sinirdi..kara kedi ve sevimsizz

toprakmı ayyy asla çok banal olur yakışmazlarlarr.dizi sıradanlaşır.havvayla daha uygun olurlar.hareketlenirler.sıtkının topraga saldırmasında topragın hali neydi öyle.niye geliyosun demi eve tıpış tıpışş.bu arada yusufun halası asiye ne öyle ayol hapishane kaçkınları gibi o kıyafetler apaçi asomalo gibi:sm_cool:

Son düzenleme:
yeni bölümün özetini gördüm yine çok güzel bi bölüm izleyecez belliki..
amca oğlu mehmet havvanın başına dert olcak anlaşılan.
yusuf toprağamı yönelcek acaba dans falan ediyolardı özette.
münevver isyana gelmiş anasına yiğiti unutamadığını söylüyo bağırarak falan
sıtkı da toprağa bi zarar veriyo galibaa tam anlamadım napıyo ama ii bişey deil orası bellii,
pazartesi biran önce gelse barii.....

ben bu fragmani görmedim, nette varmis bi yerde?

Yusuf, nişandaki ilk dansı Toprakla yaparken Sıtkı jandarmayla konağın kapısına dayanır. Yusuf tan şikâyetçidir! Mehmet planı İçin, Havva'nın Yusuf'u elde etmesi konusunda Havva'yla işbirliği yapmaya hazırdır. Havva'nın güvenini kazanmak için ilk hamlesini yapar!

Münevver, Yiğit'in nişanı engellemek istediğinden habersizdir. Yeni bir hayata adım atar... Ancak hiç beklemediği bir anda Yiğit'le karşılaşırlar!

Yusuf, Havva'yla ilk randevularına gidemez. Geçerli bir nedeni vardır, ancak bunu Havva bilmediği için bozulur. Toprak, Yusuf'a şık olmaya başlar! Sultan, Toprak'ın yüreğindeki kıvılcımı büyük bir yalanla körükler...

Sıtkı, Toprak'la ilgili şoke edici bir dedikodu duyar. Toprak'tan intikam almaya ant içer. Toprak'ı kendi canına kıymakla tehdit eder. Havva için duygularına karşı koymak giderek zorlaşır. Havva, ya tutkularına teslim olacak, ya da bu oyunu kazanacaktır!
işte 12 bölüm özeti kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…