Yer Gök Aşk Fox Tv

Kızlar buyrun yeni fragman

[video=youtube;QzS2Kxfy6gg]http://www.youtube.com/watch?v=QzS2Kxfy6gg[/video]

cok bozuluyorum havva ıle Yusufun arasına girdi bu toprak,evli kadın demiyoki benim kardesım bekar ne ac gözlü kız sevimsiz şey

havvanın yaptığı aptallık
kimin için sevdiğinden vazgeçiyor evli ablası için
üstelik yusuf onu seviyor toprağı değil
sanki o ikisi birbirine aşıkda bu araya girmiş gibi geri çekiyor kendisini
işte diziyi uzatacaklar yaaa

cok bozuluyorum havva ıle Yusufun arasına girdi bu toprak,evli kadın demiyoki benim kardesım bekar ne ac gözlü kız sevimsiz şey

:2:terbiyesiz işde:):) ama oda bi garip kız yazık bilmiyoki ablasının sevdiğini bilse böle yaparmı uyuşuk uyuşuk çekilir aradan:):):)

Ohhhhh şükürler olsun Yusuf Toprak'a söyledi ablasına evlenme teklif ettiğini
Dün Toprak beni gıcık etti, mıymıntı mıymıntı "Yusuf Bey" demeleri, adam dizinde uyudu diye "kıyamadım" demeler
Havvacığım çok ağladı, yeni fragmanı yakalarsam hemen eklerim

Havva canım acıyor diyerek ağladı ya
İçim burkuldu , sanki ben yaşıyormuşçasına benimde kalbim sızladı

havaya cok üzüldüm dün,
onca aleve dalevere cevirdi ama gercekten sevmis yusufu...

dün izleyemedim diziyi yaaa
toprak ne dedi peki canım merak ettimde:44:
havvaya yazık oluyo bende üzülüyorum ona ama kendine yapıyor ne yapıyorsa

evet ya bıde gıttı o sevımsız cuneytle nısanlanmak zorunda kaldı
toprak cok masum gelıyo ona kızamıyorum bakalım oda ablası ıcın fedakarlık edecek mi
neler olacak adam havvayı sevıyo ama bence havvanın alavera daleveraları cıkınca gercekten asık oldugunu kanıtlayamayacak yusuf'a topraga yönelecek heralde

bugün netten izledim bende. ayy o toprak mahfetti beni yaa. hava da da toprağa karşı nasıl bir korumacılık var yahu.. evli barklı kadın daha boşanmamış ne aşkı ayıp ama ya bi de onu masum diye göstermiyolar mı? başta havva ya kızıyoduk ama en azından teyzesi ilk söylediğinde bağırdı çağırdı ya şu toprak hanım nasıl da sevindi evli barklı kadın. bide rüya gördüm diyo bana karıcığım dedi.
inanılmaz sinir olmuşum ona o melul melul bakışlarına salına salına yürüyüşüne. adam sizinde yatıyo sabaha kadar yerinden kalkmıyo kıyamadım diye. o annesi zavallıcık hasta ne arıyo ne soruyo. süt annesiyim diye ekmek elden su gölden ohh!!
al işte örendi havvayla olanları sizce geri çekicek mi kendini? hiç sanmıyorum, kısmen biraz uzaklaşır belki
senaristleri de mi kandırmış safım diye :)

Son düzenleme:
dün izleyemedim diziyi yaaa
toprak ne dedi peki canım merak ettimde:44:
havvaya yazık oluyo bende üzülüyorum ona ama kendine yapıyor ne yapıyorsa

Ne dicek canım tam orda bitirdiler bölümü İşin yoksa pazartesiyi bekle dur
Ama azin'e katılıyorum bence de Toprak Havva gibi fedakarlık yapamaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…