Yer Gök Aşk Fox Tv

bu dizi bana other boleyn girl filmini anımsatıyor ya. umarım onun gibi olmaz kızların sonu. beğenerek izliyorum ezelin reklam aralarında ya da tekrarı yayınlandığında. bu arada havva nefes filmindeki komutanın eşini canlandırmış dün farkettim.

Bu toprakta hiç akıl yok..Adam haydut gibi bişey zaten bi de sarıldı helalleşiyo kaydirigubbakcemile3

kızlar 13. bölüm basın özeti var ekliyorum

yer gök aşk 13. bölüm
Havva Yusuf'a beraber olmadan önce evlenmek istediğini söyler.Yusuf'un tepkisi Havva için büyük bir sürpriz olur!

Toprak çok büyük yara almıştır.Hayatı tehlikededir.Ancak Rüzgar'ı konağa sağ slaim teslim etmek ister.Canı pahasına yollara düşer! Bu sırada, Sıtkı saklanacak gizli bir yer bulur ve kaçmak için plan yapar. Ancak Yusuf Sıtkı'nın peşine düşer. Hamiyet, Rüzgar'ı kanlar içinde bulur. Bu olaydan sonra Hamiyet, Toprak'la ilgili büyük bir karar verir ! Havva'nın oyunu,Sultan'ın kontrolünden çıkmaya başlar.Sultan isyan eder.Havva Yusuf'u elde etmek yolunda artık tek başınadır! Sultan, Toprak'ın kendisiyle yüzleşmesi için kolları sıvar. Yusuf, Havva hakkında farklı düşünceler içindeyken Havva, Toprak'ın gizli duygularını öğrenmek üzeredir!

ayyy bende izliyorum diziyi eşim fırsat verdikçe bakalım bu bölümde neler olacak merakla bekliyorum..
ama kesin o kaymakanda birşeyler çıkacak yiğit in dedikleri doğru çıkacak sanırım ???

Mıymıntı Toprak gördü gününü, ne diye gidersin adama..Bırak nerden atarsa atsın kendisini :hulya:
Yusufla evlenen Toprak olacak :umursamaz:

ya şimdi bu yusuf havva yı öpüyo toprağı dansa kaldırıyo havvayla daha yakışıyorlar hem toprak mıymıntının teki ayy çok karışık dizi sinir ediyo bazen beni

Geçen bölüm izleyemedim yaa bu akşam merakla izliycem.Bence de Yusuf toprakla evlenecek. Tamam Havva yalanlar söylüyor yüz tane iş çeviriyor ama daha bir yakışıyorlar Yusufla...İlerde bir ona,bir ötekine yakınlaşırsa tadı tuzu kalmaz o zaman da. Her dizide aynı şeyler oluyor.

Ya nolcak acaba Havva gidecek mi Yusuf'un yanına,Toprak evet aşığım mı diyecek?O zaman da Havva gidemez kiii...Çok merak ediyorum...

Havva bence yusufun amcaoğluyla evlensin.. İkiside Güzel planlar yapıyolar tencere kapak gibi
Gerçek hayatta zaten yusufla havva beraberler çok yakışıyolar bence..

dizide de beraber olsunlar yaaa
nedense toprağı hiç yakıştıramıyorum yusufa
dizi güzel bir yerde bitti toprak ne diyecek bakalım:44:
inşallah aşığım demez

Bu sezon sürekli takip ettiğim tek dizi YER GÖK AŞK :)

Toprakla hiç yakıştıramıyorum yusufu... Aman diyorum senaristler işi bozmasınlar... Havva her türlü yalan dolana rağmen... Gerçekten Aşık :) Ve Aşk Herşeye Değer....

Toprak çok mıy mıy yaaa bi de saf... Kendi eski halimi görüyorum o saflığında
Belki de bu yüzden itici geliyor bana....

o halleri bunaltıyor, kızdırıyor seyirciyi zaten.. seveni çok az.. kötü bir oyuncu oynuyor o rolü, sebep bu sanırım.. hatırlarsanız aliyeyi oynayan hatuna kimse çok görmedi bazı duyguları. ama topraka yakışmıyor işte! yapay duruyor..

bir de erkeklerin kızkardeşleri sıradan gecirmesi.. ıyyh!! midemi bulandırıyor benim!

Evet haklı olabilirsiniz .. Başka bir rolde belki yakışabilirdi ama... Maalesef bu role uymamış diyelim :)

Teyzeyi de es geçmeyelim... Rolünün hakkını veriyor gerçekten... Tam biçilmiş kaftan :) Başarılı...

evet.. kendisini boğazlamak istediğime göre ciddi ciddi.. teyze çok iyi bir oyuncu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…