Yer Gök Aşk Fox Tv

Neeee bir de bu kadar aşk dolu güzel bölümlerin üstüne yine başa mı sarılcak...
Ne yani Yusuf Badeye borçlu hissedecek ayrılmayacak, Havva evlenecek, boşanamıycak...
Üfff çok sıkıcı...
Tamam her şey bir anda düzelmez, Yusuf kolay boşanamaz ama bir de Havva'nın evliliği olmasın lütfen..
Diziler hep aynı yolu tutturuyor, biraz orijinalliğe davet ediyorum
ben Yusuf'un böbreği Yılmazdan alacağını düşünüyorum ve kardeşi olduğunu da böyle öğrenir bence Yusuf.
Yani böyle olmalı...olsun

Nasıl yani? ama Havva'nın Yılmazla evlenmesi,ondan hamile kalması çok saçma olur,eğer böyle giderse dizinin reytingleri çok düşer,daha izlenmez ama Bade'nin böbreğini vermesi sonucu boşanamayabilir Yusuf bak o doğru olabilir..

Havva Yusuf'tan hamile kalacakmış da o yüzden Yılmazla evlencekmiş.
Çok saçma ve klasik olur böyle de.
Sadece duyummuş ama
Umarım böyle olmaz...
Her dizide aynı yaa

Son düzenleme:
yeni bölüm özeti kızlar...

Havva için Yusuf"tan duydukları büyük hayal kırıklığı olur. Dünyanın sonu gelmiş gibidir ama aşklarına ve Yusuf"a güvenmekten başka çaresi yoktur. Yılmaz"ın kendisini kovmasıyla dehşete uğrayan Mehmet çok sinirlenir. Bütün bunların hesabını Cüneyt"ten soracaktır.
Ama Cüneyt ondan daha kurnazdır. Yusuf"a anlattıklarından sarsılmış olan Hamiyet, hemen toparlanır ve bir an evvel Havva"yı bulmak için harekete geçer. Yusuf"un kaza yapmasıyla, Yusuf, Bade ve Sultan hastaneye kaldırılır. Yusuf"un hayatı tehlikededir, tek böbreği de iflas etmek üzeredir. Bu kötü olay Bade için bulunmaz bir fırsata dönüşecektir. Yılmaz Yusuf"un durumunu tesadüfen öğrenir. Bir an evvel böbrek bulunması gerekmektedir. Artık Küçük Yılmaz"a her şeyi anlatmanın zamanı gelmiştir. Havva sabırla Yusuf"u beklemektedir. Ne var ki Hamiyet yine ölüm meleği gibi peşindedir. Havva"nın canını kurtarmaktan başka çaresi kalmamıştır. Hamiyet Bade"ye Yusuf"la konuştuklarını anlatır; Havva gitmemiştir. Bade bir kâbus yaşamaktadır. Yusuf"u kaybetmemek için göze alacağı şey Hamiyet"i bile dehşet içinde bırakacaktır.

Bade böbreğini vermek isteyecek ama hamile olduğu için veremeyecekmiş.

ne bade hamıle mı sacmalamayın yaa Aytekin G. Ataş-Seyyah - YouTube bende bunu dınlıyordum sımdı

Valla ben hastane çekimine katılan birinin yalancısıyım.İki çeşit bilgi var.Biri böbreği veriyor diyor,diğeri hamile olduğu için veremiyor diyor.Bakalım hangisi çıkacak.Ama bence hamile veremeyecek.Çünkü çocuğun düşme olasığı var.Ama böbreğini verirse Havva ve Yusuf'un birleşme olasılığı hiç yok.

Evet ya hamıle olsun ayyy bak sınır oldum sımdı zaten dızı cok entrıkalı oldugu ıcın bazen sınır olup kapatıyorum bıle

Aaa nerden duyuyorsunuz bu tüyoları kızlar siz
Yusuf Böbreğini Bade'den alırsa artık vicdan yapar hiiiç ayrılamaz
Çocuğu olsa da sürekli başında olcak. Kurtuluş yok şu Bade'den.
Ama bence Yılmaz verecek ve bu şekilde Yılmaz da aktif rol alıcak artık
Havva'yla evlendirme gibi bir gaflette bulunmasınlar da

ne bade hamıle mı sacmalamayın yaa Aytekin G. Ataş-Seyyah - YouTube bende bunu dınlıyordum sımdı

Sayende bende dinliyorum simdi teşekkürler canım.

Yaa Bade böbreğini verse ne olur en sonunda gene Havvayla olucak.. ( Bu vicdan meselesini anlamıyorum ya, sonucta Yusufla ayrılmamak için vermeyecekmi? Cokta iyi niyetli sayılmaz. Bu borclu kalmak niye? Ben mi cok vicdansızım anlamadım ki. )

Ne bicim insan bu Hamiyet ve Bade, hala bişeyler peşindeler. Hele ki Hamiyet. Ne kadar pislik bir kadın.
Sende kanma sunlara a saf Yusuf. Askının peşinden kos bu sefer.

Evet son gelen tiyoyu sizinle paylaşayım.Ne kadar doğru izlerken göreceğiz.Bade hamile.Yusuf'a böbreğini vermiyor ama karnına bir çizik attırıp dikiş attırıyor ve Yusuf'u ve diğerlerini kandırıyor böbreği verdim diye.İlerleyen bölümlerde de başkasına gelen böbrek çalınıyor ve doktor yakalanıyor.Hamiyet de yakayı ele veriyormuş.

Son düzenleme:
Belliyi zaten böyle bir senaryo yazacakları,ekran başında ki insanları sinir ediyorlar dizi bitmesin diye tekrar başa dönüp herşeyi uzatıyorlar off of .

Son düzenleme:
Fox tv yi bu diziyi yazan yöneten oynayanları kınıyorum. Böbrek nakli hakkında en ufak fikri olmayan insanlar ne hakla böyle saçma sapan şeyler çekip insanlara seyrettirir. Bu konu ülkemizde bu kadar bıçak sırtı bi konuyken ücretsiz alabilecekleri danışmanlık hizmetini nasıl almazlar.
Sonuna kadar kınıyorum.

Bi kere kadavra bekleme listesi sağlık bakanlığı tarafından takip ediliyo. Sıradaki hastayı atlayıp başkasına böbrek takma şansları yok. Canlı vericileri de emniyet genel müdürlüğü takip ediyo. Devlet hastanesine götürüp mr'la böbreği gerçekten alınmış mı diye bakıyorlar. Ayrıca öyle her doktor her hastane böbrek nakli yapamaz. Sağlık bakanlığından doktor ve hastane adına ruhsat alınmış olması gerekir. Yer gök yalan bu dizide...

iyi de olay da o zaten dr anlaşmalı..bade kestirmiş bile kendini.çok komik.hele o anasına bayılıyorum =))

Ahh Bade ne kadar da iyi kalplisin sen öyle, meleksin melek
Bak hemencecik böbreğin de uydu, kimse anlamadan hemen verebildin.
Nasıl da yalan dolan var bu ikisinde böyle yaa
Bir de kocacım demez mi iyice deli oluyorum.
Ama çok sürmez böyle bir yalan, yakında doktorun yaptığı her şey ortaya çıkacak zaten.
Baksanıza gerçekte böyle kolay değilmiş zaten, bir şekilde açıklığa kavuşur herhalde.

Havva'ma da yazık ne yapıcak bu adam ona, öldürecek neredeyse:18:
Tabi ölmez ama bir şey yapmasın yaa.
Havva'yı kaçırıp Hamiyet'e mi teslim edecek, onlar mı saklayacak Yusuf'tan acaba:26:

Ve bir de hele şükür Remzi'yi gördük, ben de nerde bu adam
diyordum

Vee Bade'nin hamile olmadığına da çok sevindim

Son düzenleme:
İzlerken elim ayağım birbirine girdiii o badeyi elime geçirirsemmmmmm hamiyetle birlikteee bir damla sudaaaaa hopppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…