Yer Gök Aşk Fox Tv

Nikahta keramet vardır sozunun en baba orneği bade

İmzalar atılır atılmaz aman kocacımlarrr aman annecim babacımlaaarrr aman ben yusuf icin herseyi yaparımlaaarrr
Bide boyle son bolumlerde badeyi iyice bi psikopat yaptılar
O bakıslar falan ne oyle deli gibi

Amanııınnnn:18:
Havva'yı takipte ama Yılmaz kurtarır onu.
Hem bu Bade hamileyken nasıl ameliyat oluyo, böbreği nasıl verdin demezler mi Allah aşkına ya
Üfff Yusuf bari sen akıllı ol be, bırakma şu Havva'yı

Evet çok doğru tespit
Bu ne sevgi aaahhh.. Abim ben izlerken bu da ne Yusufmuş bee dedi
Tabi tüm kızlar hasta
Bade'nin bakışları hiç iyi değil, ürkütücü, kız çok iyi deli rolü yapar valla:18:

Bu kız hamiyetide gececek

Bide hamile simdi, nasıl nazlanır eminim
Aman yusuf suram agrıyo yanımda kal, aman kocacım sancım var benle ilgilen.. Bırakmaz cocugu biturlu kör olası
Yusufta safım hep gelecek bu oyunlara

..AntiBaDe..

Evet Hamiyet zaten nasıl da korktu Bade'nin hallerinden,araları bozulacak, sonrasında çoook pişman olacak, böyle bir psikopatı nasıl başına musallat ettim diyecek ama var daha

İyi kullanır bunları şimdi Bade hanım ama umarım çok uzatmazlar, çünkü artık içim şişti
Kavuşsunlar artık canım aaaaa

Kızlar dünkü bölümü Bade dr. la konustuktan sonra izleyemedim, cok sinir bozucu ya vallahi dayanamadım. Ne ahlaksız bu kadın yaaa? Ne yani simdi Bade hamile mi değil mi orasını anlamadım? Bu bölüm hiç hoşuma gitmedi, ayrıca Bade'nin ağlamasına ve psikopatlığına gıcık oluyorum bana o duyguyu geciremiyor yapmacık şey.

Hamiyet de o kadar vicdan yaptı ama gene pisliklerini sürdürdü, o da ayrı bi ahlaksız. Birde Yusuf kaza yaptığında biz ne günah işledik diyor? Günahın Allahını işledin be kadın

Ahh Ortaaaaam ahhhh, hiç kimse mi sormaz ordan halini hatırını, cok acıdım ona yahu

veee Havva.. Ne kadar akıllı kız ya ben öyle durumda kalsam direk kacardım. Orada kimse yasamıyor izlenimi verdi, aferim kız sana.

Bu arada büyük Yılmaz, küçük Yılmaz'a gercekleri söyledi mi?

Yusuf gelme oyuna..

[video=youtube;a-4Qmqfs8MY]http://www.youtube.com/watch?v=a-4Qmqfs8MY[/video]

Son düzenleme:
selamlar,
dün akşam izleyemedim şimdi netten izleyecem ama sizleri okuyunca üzüldüm şimdi yaa
bade hamilemiymiş offf bu ne beee
ne zaman cezalarını çekecek bunlar herşey sonlara bırakılmasa bari birazcıkta onların ezilişini kahroluşunu izlesek keyflensek olmazmıııııı

olur tabi hemde tadından yenmez canım.

Vallahi dün sinirden izleyemedim, o Bade nin psikopatlığına dayanamadım.

bade hamile değil yahu.
ailesinde diyabet olduğu için veremedi böbreğini.
bu son bölümden sonra artık izlemesemmi diye sorgulamaya başladım diziyi.
adam bayılıyor oh hemen böbrek bulunuyor.
doktorla bade böbrek pazarlığına oturuyor.
yahu bunun uyması var uymaması var.
bir tahlil yapın birşey yapın bari de ondan sonra oturun konuşun.
ben yılmaz böbrek verecek zannettim bir ara.
ortaamada üzüldüm tek kaldı hastanelerde.
biride gidip bakmadı kadıncağıza.
bir ayaga kalksında köklerine kibrit suyunu döksün bakalım.
bade de iyice psikopata bağladı kendini.
yusuf havvayı sayıklarken de bir güzel dinledi "kocacığını".

Yusuf K.Yılmaza Dag evınde bir mısafırım var, canımdan ote gıt bir bakalım nerde dıyor bade duyuyor
Mehmet sılahı cebıne koyuyor babası goruyor.
Yusuf havva'ya bir sey olsun hiçbirinızın gozunun yasına bakmam dıyor hamıyete.
bade hamıyete gözunu acar acmaz havva dedı bana dıyor sultan yusufa kuzuma iyi bak dıyor talat motorsıklette havvayı kovalıyor havva arabayla gıdıyor hamıyet yusufa bade soyumuzun devamını doguracak dıyor tabı yalan buyuk ıhtımal

offf bade yusufun sayıkladığını felan hamiyete gitmiştir ikisi de plan yapmıştır tek çözüm badenin hamileliği diye
onun yalanını atacaklar ortaya kesin
offffffffffffff niye bu kadar geriyorlar yaaa
hamileyim erken doğaracam bunlara sinirimden

Tahlillerde çıkmadı Bade'nin hamile olduğu, ama fragmanda hamileyim diyecek.
Ama büyük ihtimal yalan, ve hamileyken nasıl böbrek veriyor bu diye şüphelerden ortaya çıkacak yalanları belkide.
Dizi çok entrikalı ama şu entrikalar mantık çerçevesinde ilerlese.
Anında uydu Bade hanımınki ne büyük şans.
Offf sıkıldım artık şu Bade'den yaa...
Yusuf da artık öğrense şu kızın asıl yüzünü, işte o zman zevkle izliycem...

Aman aman sakin ol
benim de rüyalarıma giriyorlar yaa, kavuşsalar da rahat etsek

Dizi her ne kadar mantık hatalarıyla dolu olsa da izlemekten vazgeçemiyoruz.Bade iki dakikada ameliyata girdi de yara yeri bile iyileşti.Pes yani.Küçücük bir dikiş bile haftalarca iyileşmiyor.Bade'ninki kapanmış bile.Havva'yı Yılmaz kurtaracak büyük ihtimalle.Bade'nin hamileliği de yalan olabilir.

Son düzenleme:
kızlar bende sinirden bıraktım dün yarıda o bade olacak aşüfte yataktaydı ya hamiyet yanına geldi sen böbrek veremezdin filan konuşmalarından sonra bıraktım gıcık oldum gıcık

Bade hanım hamileyim diye dolanırken ortalarda asıl hamile Havva olacak desenize
Bundan iyi şok olamaz Bade'ye

Ama yine de böyle olmasaydı diyorum....

.....................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…