Yer Gök Aşk Fox Tv

buna güldüm canımyerimseniben

toprak, kepçe kulağın teki, ölü balık gibi bakıyor.

aynen ya zaten birce akalay yani havva da türkiye güzellerindenmiş sanırım.toprakla herhalde olmaz hem yusufun anası koskoca ağaya dul karı almaz akannehir

toprak, kepçe kulağın teki, ölü balık gibi bakıyor.

harcadım kızı bi çırpıda.. :teytey:

ama doğrusu da bu..

hem havva yerine toprakla beraber olsa, kimse diziyi izlemez.. sıkıntıdan patlarız.. bi toprak bakar bön bön bi yusuf, sonra yusuf yüzünü ekşitir gene.. ayyyhhh!... içimi hafakanlar bastı.. lmaz:

havvada aksiyon var, kız neler yaptı bi düşünün.. attan düştü, dayak yedi, (yani kendini dövdü), balonlara bindi, soyundu dökündü.. neler neler, ohooo!.. :sm_cool:

Havvanın ses tonu çok erkeksi geliyo daha doğrusu çok kart bir ses tonu var :)

Allahı var gözel kız :)

ya havva ile yusufun öpüşmesi fragmanlarda başka türlüydü sanki.. adam hakaret etti, sonra küt diye öptü.. saygısızdı. senaristlerin yusufu bu kadar mükemmelleştirip havvayı yerin dibine sokmaları çok saçma.. böyle giderse bir-iki bölüm sonra bırakırım ben bu diziyi..hoşlanmadım, işler iyi gitmiyor pek.. akannehir

kızlar birbirine düşecek yeşil suratlı yüzünden.. lmaz:

ben havvanın sesine bitiyorum şahsen, sıcacık, vurgulamaları filan harika.. boshayallersmile

bu haftaki bölüme yorum yazan az, diğer sitelerde de öyle, tadı kaçtı çünkü.. senaristler batıracak güzelim diziyi.. :umursamaz:

Son düzenleme:
çok seviyorum bu diziyi.ve bu bölüm çokkk heyecanlı geçecek .toprak saf ayaklarına yatarak yusufu içten içe süzüyor saftirik.hiç yakışmazlar zaten.havva tam yusufa göre .bölüm sonunda havva tokat atıyor yusufaaa

Son düzenleme:
ewt havvada o kadar sırnasıo sırnasıo bıde delıkanlı kız ayagına yatmıo mu.
sesıde cok ıtıcı.

ben izleyemedim ya kacirdim diziyi bu aksam mirmirmirmir netten izlicem artik..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…