Yer Gök Aşk Fox Tv

yusuf kesin bir sürpriz yapcak..mükemmel çocuk ya... havva vurduğuyla kalcak

yusufta havvaya kaldı sankı kalıtelı cocuk gıt kendıne heryonden yakısan bırını bul hııh:Ç

teyzeye bayılıyorum ya alem kadın hele o deyişleri yokmu ..kaydirigubbakcemile3

teyze yusufun amca ogluna .......ilaç olsa saklar satarsın.,hamiyetin burnunun ucu yere düşse egilip almaz ayy bu laflarına gülmektennnnöldümmmmmm komedi kadın yaa

kızlar bide teyzesi hani havva şarkı sözünde dedi ya gel aşka çağırıyorum seni gibi bişey teyzeside uçkuruna çağırıyor olmasın dedi bizde orda koptuk annemle sempatiksalakcinni

teyze yusufun amca ogluna .......ilaç olsa saklar satarsın.,hamiyetin burnunun ucu yere düşse egilip almaz ayy bu laflarına gülmektennnnöldümmmmmm komedi kadın yaa

kızlar bide teyzesi hani havva şarkı sözünde dedi ya gel aşka çağırıyorum seni gibi bişey teyzeside uçkuruna çağırıyor olmasın dedi bizde orda koptuk annemle sempatiksalakcinni

haha evet cok komikti buralar
bide son bölümlerde toprak yusufa hirka yaparken
"havva hanim sen ayakta uyu toprak yusufu coktan karisladi "falan bisi demisti ya
orda cok gülmüstüm

:))) havva senin aklında nedense hep orda diyince teyzenin nedennnseee demesi :roflol:

güzellikte havva çok güzel göz desen göz kaş desen kaş fizik desen konuşuyo maşallah ama toprağın da masumiyeti içtenliği ve dürüstlüğü var .benim gönlüm yusuf♥toprak tan yana .

gerçek hayatta havvayla yusuf sevgiliymişşş ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…