- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Benimkilere sorsam benimle dalga geçer, beceremiyorsun,yapamıyorsun,edemiyorsun derler diye soramıyorum :/Bende öyleyim neyse ki erkek kardeşim var navigasyon olarak kullanıyorum.o olmasa arkadaşıma sorarım.şimdi büro bakmaya başladım bunun stresini çekiyorum.bana konum atsalar bulamam diye
Sıhhiye de iniyorum galiba yani tam bilmiyorum meydandan sonra arabalar icin üst gecit var üst gecitin altında durak var. Kalabalık başımı döndürüyoraslinda ankaranin yer yon olayi cok basit ama biraz zamanla alisirsiniz
durdugunuz yerden gideceginiz ilcenin ne tarafta oldugunu bilmeniz yeterlidir mesela
cikmaz sokaklari yoktur cok fazla
dersaneniz kizilayin neresinde ve siz nerde iniyorsunuz otobusten
Ben de onu kullanayım bari sağolun googleınki algılamıyor.Ay aynı ben vallahi, yer yön duygum sıfır. Kaç kez gittiğim yeri bulamıyorumÇok çalıştım çabaladım üstünde durdum ama kapasite bu kadar demek. Ben yandex in navigasyonunu kullanıyorum, hiç yanlış yere yönlendirmedi sağ salim gittim hep.
Ya gecmis olsun biraz olsun rahatladım şu an sorun ben de değilmi# diyeSiz yine yeni taşınmıssınız ben İstanbul’da yaşıyorum 35 yıldır. Geçen toplu taşıma kullanim dedim. Evime 2 buçuk saatte gittim. 1 saatlik maksimum varacağım yere. Yanlış yerde indim. Yanlış şeye bindim vs. Berbat bi gündü. Normal yani yaşadığın şey
sihhiyede iniyosunuz buyuk ihtimalo koprunun oldugu yerde kopruye cikmak icin karsilikli 2 merdiven var ordan yukari koprunun ustune cikmanizi soyluyor navigasyon sizeSıhhiye de iniyorum galiba yani tam bilmiyorum meydandan sonra arabalar icin üst gecit var üst gecitin altında durak var. Kalabalık başımı döndürüyor
Evet sağolsun sorduklarımda yardımcı oluyor ama bir yere kadar soruluyor. Messla atıyorum dershanenin yanında lcw vardır lcw ya gideceğim desem on tane yer tarif ederler :/ yaya olarak kullanmak cok zor ya kac kere daire cizdim kimbilir sağa gidin diyor solu gösteriyor vs..Valla en kolayı sorarak bulmak. Büfelere soruyorum bindiğim otobüs şoförüne soruyorum. Navigasyon vs dolaştiriyor hele yaya olarak kullanmam o zaman ben bile cok şaşırıyorum dolaştiriyor. Ankara yaşıyorum yardımcı olabileceğim bir şey varsa yazabilirsiniz.
Ya cikiyorum asağıya inin diyor bu defadasihhiyede iniyosunuz buyuk ihtimalo koprunun oldugu yerde kopruye cikmak icin karsilikli 2 merdiven var ordan yukari koprunun ustune cikmanizi soyluyor navigasyon size
yaya yoluda var koprunun ustunde
Aslında ankara bu kadar karışık değil. Kızlayda belli başlı yerlerde lcw var. Bir yeri kendinize yön belirleyin mesela avm diyelim. Avmden aşağı gidince bunlar var yukarı gidince şunlar var. Iste ileride otobüs durakları var ordan sola dönünce meşrutiyet var vs diyerek çözebilirsiniz.Evet sağolsun sorduklarımda yardımcı oluyor ama bir yere kadar soruluyor. Messla atıyorum dershanenin yanında lcw vardır lcw ya gideceğim desem on tane yer tarif ederler :/ yaya olarak kullanmak cok zor ya kac kere daire cizdim kimbilir sağa gidin diyor solu gösteriyor vs..
Necatibey caddesisi nereye yürüyorum onu da bilmiyorum ama önüne otobüs gitmiyor onu biliyorum 5 dakika yürüme mesafesi var.birde sihhiyedw inip kizilay yonunemi yuruyorsunuz siz?
dersaneler genelde izmir caddesindedir ve otobus oraya kadar da gidiyor
Google kullaniyorumHangi navigasyonu kullanyorsnz?
Ya ben haftada 2 gün cikiyorum sadece. İleride 3 olacak. Sadece dershane icin yani onun haricinde ders calısmaktan gezmeye vaktim olmuyor. Öyle olunca da öğrenemiyorum yollari. Msssla 2 saat önceden orada oluyorum ama gideceğim yeri bulmam vaktimi aldigi icin yoruluyorumAslında ankara bu kadar karışık değil. Kızlayda belli başlı yerlerde lcw var. Bir yeri kendinize yön belirleyin mesela avm diyelim. Avmden aşağı gidince bunlar var yukarı gidince şunlar var. Iste ileride otobüs durakları var ordan sola dönünce meşrutiyet var vs diyerek çözebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?