Yerimde olsaydınız ne yapardınız?

karamia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
34
0
86
İzmir
Merhaba,
yıllar önce üniversitedeyken aşık olduğum çocuğun adını arattım facebooktan, o zamanki çıktığı kızla nişanlı olduğunu gördüm. Hem de uzun zamandır, nerdeyse 1 yıldır, 1 ay sonra tekrar baktığımda ayrıldıklarını gördüm. Çocuk beni hiç tanımıyor bile. arkadas olarak eklesem ? siz olsanız ne yapardınız...

ben olsam kesın eklerdım hem ne kaybedecem kı tabı sen ne ıstıyosan ıcınden ne gelıyosa onu yap tatlım

teşekkür ederim,
ya sen kimsin deyip terslerse? ya da ortak bir arkadaş çıkar da rezil olursam diye korkuyorum

korkunun ecele bi faydası yok ekle bakalım nolcak görmüş olursunn...:)

herkes ekleme konusunda hemfikir, ben de olsam ekle ne kaybedersin derdim ama işin içinde olunca tırsıyomuş insan.
bir süre daha bekleyip kızla barışcaklar mı diye bekleyeyim diyorum. boşu boşuna ağzımın payını almak istemiyorum.
işin kötü yanı görünce ayrılsalar keşke demiştim gayet içten... 1 ay sonra gördüm ki ayrılmışlar...

hayat kısa. top ayağına geliyosa vurcaksın. gol olur veya olmaz, o topun bileceği iş.

kızlar manitanızı orta yerde bırakmayın kaparlar böle ona göre

hii , ekleyeceğim bu gidişle,
yine de yanlış bişey yapmak istemiyorum.
ben de uzun süredir birlikte olduğum insandan ayrılmıştım, kazık yedim, o nedenle aklıma geldi zaten bu eski hoşlandığım insan. kafam karışıkken saçma sapan bişey yapmak istemedim . Ama maşallah o da tatlılığından bişey kaybetmemiş ki canım

ben olsam bende eklerdim :) belki bu bir anlik karar birseylere vesile olur :) Belli mi olur böyle seyler?
Bol sans ve her türlü mutluluk diliyorum sana

Şuda varki sanırım tanımıyorsunuz sadece görsel olarak aşıksınız belkide tanışınca anlaşamayacağınız biri olduğunu anlayacaksınız inşallah öyle olmaz tabi de ekleyin arkadaş olun en azından tanımış olursunuz....

ben olsam kesin eklerdim sen kimsin diye sorarsa da tanıyor olabileceğim kişilerde facebook önermişti isminizi yüzünüzde baya tanıdık geldi kafama taktım bende acaba tanıyo muyum diye ondan ekledim acaba lise veya üniversiteyi nerde okudunuz öğrenebilir miyim diye konuya girerdim =) sonra da aa pardon ya gerçekten okuldan göz aşinalığı kalmış demek rahatsız ettiysem çok özür dilerim derdim o da kesin önemi yok derdi böyle böyle muhabbet ilerlerdi

uhh destan yazdım =)

Eklemesine Ekleyin de;
Nişanlısından Ayrılalı Daha 1 Ay Olmuş Demek ki..
Ya Birde Boşlukta İse, Onu Sizinle Doldurmasına İzin Vermeyin...
Ondan Sonrası Önemli Değil..
Su Akar Yatağını Bulur..

Çok İyi Ya

eskiden merabalığınız varsa daha rahat olcaktır.. ama yoksa eğer onun arkadaşlarından tanıyabileceğin kişileri ekle ki ortak arkadaşınız olsun ekle sonra sorarsa sana ya okuldan yüzünüz tanıdık geldi falan filan orasını sen uydur öylesine ekledim yani falan de ... ona ilgili olduğunu sakın hissettirme kendini göster ve kaç :) birazda hoş resimler koy yani görün ve kaç :) ilgini anladığı anda kaybettiğin andır buunu sakın unutma
ilgilenmiyormuş gibi yaz kesinlikle :)

aslında cok iyi tanımıyorum.sadece selamımız vardı.hiç sohbet etmedik. O cok sıcakkanlıydı herkesle merabalaştığı için hatırlayamaz. Evet nişanlısından yeni ayrılmış oyle olsa eklerdim zaten dusunmeden.bende uc ay once uzun sureli birlikteliğimi bitirdim. Ortalık karışıkken kimsenin canını yakmak istemem.nasıl ben eski sevgişimi unutmak için etrafıma bakınıyosam. O da aynı şeyi yapmak isteyebilir.ama cok tatlı ya insan biraz cirkinleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…