Yerimde olsaydınız ne yapardınız?

:) aklıma gelmemişti.evet seni özellikle aradım buldum demekten iyidir.ama yer mi acaba?:)

bence direk ekle ve niyetinide acik acik soyle ne kaybedersin ki onu kaybederim diyorsan eger zaten yoktu ki bu kadar kalp krizi gecirmeye gerek yok ama tabi once bir karar ver kendin yasadigin ayriliktan dolayi boslukta misin degilmisin???

bence ekle sen kimsin derse üniversiteden tanıdık bi kaç arkadaşı ekliyodum senide gördüm eklemek istedim daha önceden konuşuyoduk fln dersin

:) aklıma gelmemişti.evet seni özellikle aradım buldum demekten iyidir.ama yer mi acaba?:)

erkek o ya kesin yer onların kafaları bu kadar detaylı çalışmaz. çok kafama takmıştım acaba nerden tanıyorum diye ondan ekledim dersin ihi

ben de sevdiğim birini(okuldan) ekledim geçen hafta ve sanırsam ondan hoşlandığımı da biliyor. yaklaşık 5-6 aydır bakışıyoruz ama gelip benle konuşmadı
arkadaşlık isteğimi hemen o akşam kabul etti ama... çok karışık benimkisi de...

Eklemek birsey degil bende yeni ayrılmıs olmasına takıldım hemde uzun bir iliskiden cıkmısken o boslugu sizinle doldurabilecegini düsündüm. Yani ekleyin, ekleyin ama acele etmeyin bazı seyler konusunda. Herseyin hayırlısı demisler.

kaç yıl geçti bu olayın üstünden?

kaç yıl geçti bu olayın üstünden?

çok yıl geçti bu olayın üstünden, olay falan yok aslında, ben de sevgilimden ayrılmıştım facebook ta sağa sola bakarken gördüm işte... ama o zamanlar cok hoşlanıyodum fakat belli etmemiştim o ayrı... platonikti yani.

hehe:) kendim kaşındım, eski arkadaslara bakrken onu da arattım, gördüm nişanlısıyla resmini, sonra tekrar baktığımda da ayrıldıklarını gördüm:S

gözünde büyütme bu kadar nihayetinde bir insan,güzellik göreceli bir kavramdır, fakat eğer nişanlılık durumu bittiyse hemen eklemeyin, çünkü karşı taraftan ne olup bittiğini bilmiyorsunuz belki yine başlayacaklar araya giren siz olmayın..çünkü o nişanlı kız sizde olabilirdiniz ki nişanlınızla küçük bir ayrılıkta başkası sizin yaptığınızı yapsa emin olun hiç hoşunuza gitmeyecektir...ortak tanıdıklarınız varsa bu durumla ilgili bilgi alın ona göre davranın..ayrıca şunuda belirteyim emin olun hiç kimse kafanızda büyüttüğünüz kadar mükemmel değildir...bunu o insanı tanıyınca göreceksiniz...

katılıyorum ve bu nedenle de eklemiyorum zaten...

bende eklerdmmm hemmen...

biraz zaman geçmesini beklicem sadece,
yoksa hayat bu kadar ince düşünmek içi çok kısa...
ben de ayrılalı çok olmadı, hiç aklıma gelmiyodu belki de boşluktan, saçma sapan bişey yapmayayım,
eskisini hala seviyorum çünkü...
unutmak da istiyorum.

ya eklesen hemen ertesi gün evlenceksiniz sanki. neyi bekliceksin, ekle gitsin amaan. hergün düşünüyosun böyle daha mı iyi.

eskisini hala seviyosan onunla barışmayı dene bence diğerini boşver

sürekli ekleyip eklememeyi düşünüyorsanız ekleyin bundan bişey kaybetmezsiniz ama olumlu bi cevap yerine ilginizi anlayıp sizi terslerse bu durumdan daha kötü olursunuz. her türlü ihtimal var herşeyi düşünüp kafanızda tartın sonuçta ikinizinde uzun süreli ilişkileri olmuş böylesine basit bir şekilde kimse kimseden vazgeçemez ki.

hayırlısı neyse o olsunn... her zaman herşeyde mutluluklar dileriimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…