Eklemesine Ekleyin de;
Nişanlısından Ayrılalı Daha 1 Ay Olmuş Demek ki..
Ya Birde Boşlukta İse, Onu Sizinle Doldurmasına İzin Vermeyin...
Ondan Sonrası Önemli Değil..
Su Akar Yatağını Bulur..
:) aklıma gelmemişti.evet seni özellikle aradım buldum demekten iyidir.ama yer mi acaba?:)ben olsam kesin eklerdim sen kimsin diye sorarsa da tanıyor olabileceğim kişilerde facebook önermişti isminizi yüzünüzde baya tanıdık geldi kafama taktım bende acaba tanıyo muyum diye ondan ekledim acaba lise veya üniversiteyi nerde okudunuz öğrenebilir miyim diye konuya girerdim =) sonra da aa pardon ya gerçekten okuldan göz aşinalığı kalmış demek rahatsız ettiysem çok özür dilerim derdim o da kesin önemi yok derdi böyle böyle muhabbet ilerlerdi
uhh destan yazdım =)
:) aklıma gelmemişti.evet seni özellikle aradım buldum demekten iyidir.ama yer mi acaba?:)
Merhaba,
yıllar önce üniversitedeyken aşık olduğum çocuğun adını arattım facebooktan, o zamanki çıktığı kızla nişanlı olduğunu gördüm. Hem de uzun zamandır, nerdeyse 1 yıldır, 1 ay sonra tekrar baktığımda ayrıldıklarını gördüm. Çocuk beni hiç tanımıyor bile. arkadas olarak eklesem ? siz olsanız ne yapardınız...
kaç yıl geçti bu olayın üstünden?
Eklemek birsey degil bende yeni ayrılmıs olmasına takıldım hemde uzun bir iliskiden cıkmısken o boslugu sizinle doldurabilecegini düsündüm. Yani ekleyin, ekleyin ama acele etmeyin bazı seyler konusunda. Herseyin hayırlısı demisler.
gözünde büyütme bu kadar nihayetinde bir insan,güzellik göreceli bir kavramdır, fakat eğer nişanlılık durumu bittiyse hemen eklemeyin, çünkü karşı taraftan ne olup bittiğini bilmiyorsunuz belki yine başlayacaklar araya giren siz olmayın..çünkü o nişanlı kız sizde olabilirdiniz ki nişanlınızla küçük bir ayrılıkta başkası sizin yaptığınızı yapsa emin olun hiç hoşunuza gitmeyecektir...ortak tanıdıklarınız varsa bu durumla ilgili bilgi alın ona göre davranın..ayrıca şunuda belirteyim emin olun hiç kimse kafanızda büyüttüğünüz kadar mükemmel değildir...bunu o insanı tanıyınca göreceksiniz...
ben olsam kesın eklerdım hem ne kaybedecem kı tabı sen ne ıstıyosan ıcınden ne gelıyosa onu yap tatlım
bende eklerdmmm hemmen...
biraz zaman geçmesini beklicem sadece,
yoksa hayat bu kadar ince düşünmek içi çok kısa...
ben de ayrılalı çok olmadı, hiç aklıma gelmiyodu belki de boşluktan, saçma sapan bişey yapmayayım,
eskisini hala seviyorum çünkü...
unutmak da istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?