- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ortaokulda gozlugumun tek cami dusmus arkadasim dedi inanmadim taa ki parmagini gozume degdirince
(Tum gun oyle dolasmisim)
ay ciddimisin ya gülmekten öldüm
Ay sen ne bdiyorsun
Bir kerseindede hoca cok severdi beni tum sinif ve hoca sinifta benim gozlugu ariyoruz ve gozluk cebimden cikti
Bugun de bulamadim kendisini ceplerime mi baksam
ay çok güldüm safahat yaaa..arkadaşın parmağını soktuğunu hayal ettimde :) ay rezalet yaa herkes gülmüştür.. :)
Ay sen ne bdiyorsun
Bir kerseindede hoca cok severdi beni tum sinif ve hoca sinifta benim gozlugu ariyoruz ve gozluk cebimden cikti
Bugun de bulamadim kendisini ceplerime mi baksam
bende gözlük kullanıyorum bazen unutup uyuyorum gözümde, uyurken eşim çıkarıyo :) rezillik ama alıştım valla :) hatta eşim dalga geçiyor bazen, rüyalarını net göremiyonda ondanmı takıyon diye :) gıcık
Dolmuşta öndeki üçlünün cam kenarına geçmeye çalışırken şoförün gaza basmasıyla kendimi çocuğun tekinin kucağında bulmam, toparlanıp kalkarken hınzır şoförün tekrar gaza basması ve tekrar kucağa oturmam ve ardından çocuğun 'siz rahatsanız benim için problem yok hanımefendi' demesiyle bütün dolmuşun gülmekten yerlere yattığı an!
koptum koptum resmen :) canlandırdım gözümde şuan...çocuk da neymiş öyle siz rahatsanız falan :)
Dolmuşta öndeki üçlünün cam kenarına geçmeye çalışırken şoförün gaza basmasıyla kendimi çocuğun tekinin kucağında bulmam, toparlanıp kalkarken hınzır şoförün tekrar gaza basması ve tekrar kucağa oturmam ve ardından çocuğun 'siz rahatsanız benim için problem yok hanımefendi' demesiyle bütün dolmuşun gülmekten yerlere yattığı an!
bende gözlük kullanıyorum bazen unutup uyuyorum gözümde, uyurken eşim çıkarıyo :) rezillik ama alıştım valla :) hatta eşim dalga geçiyor bazen, rüyalarını net göremiyonda ondanmı takıyon diye :) gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?