- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- 158
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
ayy ne tatlısın ya hala gülüyorum
Bende bi aralar gözlük kullanıyordum öyle benimsemişim ki gözlüğü arıyorum yok lavobaya gitmiştim yüzümü yıkarken hissettim bi baktım camlar hep ıslak
ben bi aralar unutup gözlükle uyuyodum Aman sende ben gibi yapmayasın
lisedeydim malum saçıma başıma daha bi baktığım yıllarr....
yolda yürürken mutemadiyen park halindeki her aracın camlarına baka baka geçerdim nasıl gözüküyorum diye neyse bir gün bi aracın önünde durdum ve camından bi güzel bakıyorum saçlarıma,düzeltiyorum bi sağ bakış atıyom bi sol bakış atıyom derken aracın camı açıldı ve içindeki delikanlı " gelin isterseniz buradaki aynadan daha net görebilirsiniz" dedi ve heralde kıpkırmızıydım(((((
uuuuu ne utanmıştım yaaa...not: bu arada çocuk çok yakışıklıydı ama bn tam bir maldım(((
Dolmuşta öndeki üçlünün cam kenarına geçmeye çalışırken şoförün gaza basmasıyla kendimi çocuğun tekinin kucağında bulmam, toparlanıp kalkarken hınzır şoförün tekrar gaza basması ve tekrar kucağa oturmam ve ardından çocuğun 'siz rahatsanız benim için problem yok hanımefendi' demesiyle bütün dolmuşun gülmekten yerlere yattığı an!
aaaaaa rezalettt :) laurana sen ölme emi..kız çatladım gülmekten herkes uyanacak şimdi :) camlar siyah falanmıydı ondan göremedin heralde :)
en çok sağ sol bakış attım dediğine koptum yaa...evet hepimiz yaparız ya yalnızken aynalara bakarken falan sanki böyle süper star edasıyla :) hakkaten benimde öyle mallık hallerim vardır :) anlatsam yere geçerim :)
he yaa tam bi star edasıyla:))) birde yaşım 17 ya o zamanlar çok güzelim güyaaa ama şimdi o yıllardaki resimlerime bakıyorumda aman Allahım nası bi tipmişim ben yaa,hani hiçmi kendimin farkında değilmişim:))))
umarım bi 10 yıl sonra da şimdiki resimlerime bakıp aynı şeyi söylemem:)
ona hiç şüphen olmasın canım, kesin 10 yıl sonra bugünkü hallerine güleceksin tipe bak yaa diye :)
çünkü ben kendimi en güzel bulduğum zamanlarda, çok değil bi kaç ay bile geçse pehh tipe bak diyorum :)
insan kendini bile bi süre sonra beğenmezken, acaba o zamanlarda başkaları bizi nasıl görüyordu ki :) kıs kıs gülüyorlarmıydı acep ? :)
Ay canmmm yok ben sevmedigim icin takmadigim icin bunlar geldi basima
Bak yok meydanda nereye attiysam
Baska topicde de yazmistim du yazayim buraya da mevzu gozluk olunca
Bir yer ariyoruz esimle tabi gozluk yok bence tabelayi gosterdim ne yaziyor cnm diye esime de gun dogmus hberim yok
Yaklasiyoruz yaklasiyor ben okuyamiyorum dibine geldik ben dumur halde okudum
...körler derneği
Kusura bakmayın ama bu hiç inandırıcı değil
Ben buna çok yakın hikayeleri başka yerlerde okuduğuma eminim
yok cnm şuan giydiklerim herkesinkiyle aynı gülen yoktur heralde sanırsam galiba:)))))
onu bunu değil de vakti zamanında kazağımı yüksek bel pantolonunun içine sokup bir de seyis çizmesi gibi bir çizme giyip bonus saçlarımla nasıl dolaşmışım onu merak ediyorum,hangi akla hizmet:)))))
ayy neyse topiği fena zaptettik ve amacından çıkıo bizim yüzümüzden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?