yerin dibine girdiğimiz anları tek cümleyle söyleyelim :)

Ay canmmm yok ben sevmedigim icin takmadigim icin bunlar geldi basima
Bak yok meydanda nereye attiysam
Baska topicde de yazmistim du yazayim buraya da mevzu gozluk olunca
Bir yer ariyoruz esimle tabi gozluk yok bence tabelayi gosterdim ne yaziyor cnm diye esime de gun dogmus hberim yok
Yaklasiyoruz yaklasiyor ben okuyamiyorum dibine geldik ben dumur halde okudum
...körler derneği

aaaaaa rezalettt :) laurana sen ölme emi..kız çatladım gülmekten herkes uyanacak şimdi :) camlar siyah falanmıydı ondan göremedin heralde :)
en çok sağ sol bakış attım dediğine koptum yaa...evet hepimiz yaparız ya yalnızken aynalara bakarken falan sanki böyle süper star edasıyla :) hakkaten benimde öyle mallık hallerim vardır :) anlatsam yere geçerim :)

Kusura bakmayın ama bu hiç inandırıcı değil
Ben buna çok yakın hikayeleri başka yerlerde okuduğuma eminim

Okula geç kaldım diye evden fırladım ve sınıfın kapısını açıp ''hocam özür dilerim çok trafik vardı, girebilir myim'' dedim. Tabi sınıftaki herke gülüyor ama akıl edip hiç sınıftakilere bakmıyorum. Hoca ''Kızım bizim daha dersimiz başlamadı, sen hangi şubedesin'' diyor ben inatla ''hocam dalga mı geçiyorsunuz lütfen gireyim'' diyorum. Zavallı hoca dayanamayınca '' tamam gir ama 1 saat sonra yine seni görmeyim'' dedi. Tam sınıfa giriyorum bir baktım, tanıdık kimse yok meger başka şube. Herkes nasıl gülüyor.

Tabi ben o gecesi arkadaşlarımda kaldım ve çakal kızlar saatimi ileri almış ve hiç biri evde yok, erkenden çıkmışlar. Neyse rezil olduktan sonra kantine indim hepsi bana gülüyor, bide yarım saat sonra o sınıftakiler de çıktı kantine geldi bide onlar gülüyor. Tam bir kabustu

he yaa tam bi star edasıyla:))) birde yaşım 17 ya o zamanlar çok güzelim güyaaa ama şimdi o yıllardaki resimlerime bakıyorumda aman Allahım nası bi tipmişim ben yaa,hani hiçmi kendimin farkında değilmişim:))))

umarım bi 10 yıl sonra da şimdiki resimlerime bakıp aynı şeyi söylemem:)

ona hiç şüphen olmasın canım, kesin 10 yıl sonra bugünkü hallerine güleceksin tipe bak yaa diye :)
çünkü ben kendimi en güzel bulduğum zamanlarda, çok değil bi kaç ay bile geçse pehh tipe bak diyorum :)
insan kendini bile bi süre sonra beğenmezken, acaba o zamanlarda başkaları bizi nasıl görüyordu ki :) kıs kıs gülüyorlarmıydı acep ? :)

yok cnm şuan giydiklerim herkesinkiyle aynı gülen yoktur heralde sanırsam galiba:)))))

onu bunu değil de vakti zamanında kazağımı yüksek bel pantolonunun içine sokup bir de seyis çizmesi gibi bir çizme giyip bonus saçlarımla nasıl dolaşmışım onu merak ediyorum,hangi akla hizmet:)))))

ayy neyse topiği fena zaptettik ve amacından çıkıo bizim yüzümüzden:)

Alem kız yaa
Bende gözlük kullanmayı sevmıyorum lense geçeli yaklaşık 3 sene oluyo

maksat gülmek eğlenmek canım ya ne demek anlatalım dinleyelim işte, :)
bende lisedeyken dizlerimde pileli eteğimin altına taa dizime kadar çıkan postal almıştım :) yuh bana :) böyle dallas tipinde bildiğin asker botu bacım işte anla :) ya ne salakmışım sabahın köründe kapının önünde bir saat postal bağlayacam diye uğraşırdım...yandan fermuarı da yoktu :) bağla babam bağla çapraz çapraz uğraşmaktan ölürdüm, ay dur ters oldu yok olmadı çöz bidaha bağla allahım ne salakça yaa :) bide kışın soğuktan yürürken gacır gucur ses çıkarırdı :) okula dalga malzemesi olmuştum...ama yokkk dikkat çekecez ya, dize kadar değil kalçaya kadar olsa çekerdik o eziyetleri :)
şimdi valla biyere gidecem babetleri geçirip çıkıyorum, kim uğraşacak postalla botla :) hatta babetler ayağımı vuruyor hiç sorun değil canım arkasına bas ohhh :))))

Komsumuz ayni zamanda ev sahibimizin oglu ksten geldim apartmanda karsilastik amcam oldu biz koye gidiyoruz haberiniz olsun dedi

Ben ne anladim annem oldu anladim cok sasirip ve uzulxum daha dun gordum biseyi yiktu dedim oda bisey anlamadi cikti yukari hatta esimi bile aradim ev sahibi olmus diye neyse yjkari ciktim bi ihtiyaclaari varmi sormak icin baktim kimse yok aglamiyolarda neyse iste ben guya annelerinden bahsediyorm onlar amcalarindan dedimki teyze olmedimi dedim yoo dediler annnem cenazeye gitti bn yrin dibine girdim gercekten cok utandim eve gelince gulme krizine girdim

GöZlük kullanıyorum yıllardır eski kullandığım gözlüğün camı sık sık düşerdi,ilk düştüğünde hiç fark etmemişim anneme diyorum anne benim gözümde bir bulanıklık var televizyonu iyi göremiyorum derecesi yükseldi kesin yazıyı hiç okuyamıyorum, annemde demez mi kızım gözlüğünün camı düşmüş o yüzden öyle görüyorsun dedi.

Ortaokul 2 de hatıra defterimin arkasına sınavdan bir gece önce bazı öğrtemenlerime bazı hareketlerinden ötürü sinir olduğumu yazmıştım..Ve aynı defteri bir gün o öğretmenlerimden birine hatıra yazması için vermiştim.(Taşınacaktık ve o okuldan ayrılacaktım.) Tabi arkadaki yazıyı unutmuşum.. Öğretmenim o yazıyı farketmiş ve senden hiç beklemezdim demişti o an yerin dibine giresim gelmişti.. Halbuki o öğretmenimi çok severdim ama bir şeyine sinir olmuştum, hatırlamıyorum.. :)) Sonra o arka sayfayı parça pinçik edip atmıştım ama ne faydaaa ...

Yalnız tek cümleymiş, ben destan yazmışım :)))

Son düzenleme:
yıllar yıllar önce kuzenimle gezmeye gidiyoruz karşıdan iki tane genç yakışıklı oğlanlar bize sırıtarak bakıyolar bizde diyoruz bize asılacaklar kesin falan filan böyle havalı gayet cool bi şekillerdeyiz bizde .bi tanesi yanımdan geçerken dediki
hanımefendi fermuarınız açık

Esertepenin gobeginde dolmustan dusmus ve kendime gulmustum.

Lise 1 deyken de yeni ayakkabi aldigimda ayagim kaymisti torende arkadasla dusmustum arkadasimi kaldirip beni birakmislardi.

Otobüste ani frenle otobüsün bir ucundan bir ucuna uçtum. Herkes gülmüstü. Belimide incitmiştim

Bi rahat bırakmadınız bee diye höykürürken gelen kişinin patron olduğu gerçeğiyle yüzleşmek ve adamın sözlerimi özür dilerim valla bu son diyerek cevaplayışı ve benim nar kırmızısı suratım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…