yerindeki Adam...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tebrik ediyorum seni...Kesinlikle yapılması gereken en iyi şeyi yaparak ağzının payını vermişsin..Emin ol bundan sonra sana sırnaşamayacaktır..

Kendine kızmana ise bir anlam veremiyorum..Sen face eklemeseydin bile o bir şekilde sana yaklaşmaya çalışacaktı..

Çook iyi yapmışın bu pisliğe..İşte her bayan evli erkekler yaklaşmaya çalıştığında böyle yapsa , sonradan kendilerini mahfedecek olaylar başlamadan engellemiş olurlar.. a.s

Tepkini vermişsin ama bence bununla bırakmamalısın.

Durumu en üstlerine kadar bildirmelisin.

Eğer çalıştığın şirket dürüst ve güvenilirse; gerekli araştırma ve incelemeleri yaparak duruma el koyacaklardır.

Erkek erkeği korur diye bir mantıkla yaklaşmayın duruma. Şirket prosödür ve yönetmeliklerinde iş yerindeki tacizler mutlaka mevcuttur ve bu konuyla ilgili yapılması gerekler belirtilmiştir.

Bugün size bu şekilde yaklaşan kişi yarın bir başkasına da aynı şeyi yapabilir. Bu durumda şirket Çalışanlarını düşündüğü kadar kendi çıkarlarınıda düşünür. Bünyesinde barındırmaz bu tip insanları.

Buna benzer bir durum benimde başıma geldi, hemde Müdür yrd. tarafından. Kendisine gerekli tepkiyi verdikten sonra genel müdürlüğe kadar ilettim olayı. Ve şirketten çıkarıldı. Dedikodu bir tarafa verdiğim tepkiden ötürü Şirket çalışanları ve üstler tarafından takdir aldım. ,

Sizde böyle yapın bence.

zannetmiyorum canım atilacagini falan
seni bi yere davet etmis bunda bisey yok derler
zaten yeni bi mail atmis ne cesaretle atiyosa
hakaret ettim bana mısın demedi

zannetmiyorum canım atilacagini falan
seni bi yere davet etmis bunda bisey yok derler
zaten yeni bi mail atmis ne cesaretle atiyosa
hakaret ettim bana mısın demedi

O zaman ciddi bir kurumda çalışmıyorsun sen canım

Üstlerine bile güvenmiyorsun ...

Üzücü bir durum.. Ne yazmış ki tekrardan ?

canım ben sende bir hata göremedim ki
allah böylelerini ıslah etsin

sen gereken cvp bence çok güzel vermişsin boşver takılma bence unut gitsin bir dahada kulana küpe olsun işte erkek milleti böyle cvp buldumu arkdaşçada olsa cvp hemen astarını isteyi veriyolar :mymeka:

vay pislik vayy
çocuklarındandamı utanmadım
afferim sana arkadaşım böylelerin hemen cevabını vereceksinki bir daha cesaret edemesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…