Yersiz Bir Anlayışlı Olma Durumu

Kendi basiniza da bela almissiniz. Işten cikiş verildiginde peşinize takilmazsa şanslisiniz.

Bugün işini eksik yaptı tutanak yedi. Çok uğramadı ofise.

Sekreteriyle ilişki yaşayan çayını kendi alır diye bir laf duydunuz mu? Belki de o kadına başka başka şeyler söylüyor. İş çıkışı kimin kiminle ne yaptığını bilemezsiniz. Kadın deneme sürecinde bile patrona atar gider yapma cüreti bulmuş. Bu kadar yırtık cesur karakterde biri her yolu dener. Bana öyle geliyor ki kabak sizin başınıza patlayacak, sizi çıkaracaklar. Salı sallanır çarşambayı sel alır kıvamına gelmiş patronunuz.

Yaptıklarını üstlerinize bildirin. Kararı onlar verecek. Ayda yılda bir hastalık olur bir şey olur çocuğa bir iki saat bakılır ama sabahtan öğlene kadar 2 çocukla nasıl çalışacaksınız. Çocuklar kavga edecek. Belli ki sakin bir çocuğunuz var, her çocuk aynı değil bunun önünü kesin. Bana güvenme ne çocuk konusunda ne de başka bir konudan diye uyarın. Sigara konusunda da uyarın. Böyle giderse sonucunda neler olacağını da söyleyin.

Vallahi kimsenin günahını almak istemem. Baktım olmayacak kıza ben kendim çocuğuyla ilgili uyarımı yaptım getirmiyor. Diğer işlerle ilgilide hiç muhatap olmuyorum. Mrb mrb o kadar.

Ben konuştum söylemem gereken herşeyi söyledim. Çocuğuyla ilgilide uyarımı yaptım getirmiyor. Benim çocuğum öğlen 12ye kadar benimle sonra kreşte oluyor. Sakin bi çocuk ama yanında başka çocuk olunca olmuyor. Ofise geldiğinde onunla muhatap olmadığım için eskisi gibi gelip kahve sigara yapamıyor. Sonrası artık başkanların bileceği iş. Ben kendimi ne kadar sıyırabilirsem o kadar iyi.

Gönder gitsin o zaman neyi düşünüyorsun? Bir daha da böyle evinden eşya goturmeli altında çalışana yardım etme. Çok yüz vermişsin nazik nazik uyariyorsun hala

Düzeltme: iyi bari kovmussunuz sorumsuzu

Umrumda olmaz valla besle kargayı oysun sözünü olmuş. Ver çıkışını eline gitsin istediği kadar sigara içsin. Bazı insanlar bazı şeylerin onlara lütfedildiğini anlamıyor sanki herkes yapmak zorundaymış gibi davranıyor böyle sorunsuz gamsız insanları sevmem acımayın acınacak hale gelirsiniz?

Gerçekten ihtiyacı olan biri olsa işine dört elle sarılırdı.Niyeti birilerinin aklını karıştırıp zengin koca bulmak olabilir.Fazla iyiniyet göstermişssiniz.Taviz tavizi doğurur.Neyse hakkı hukuku verip kapı dışarı edebilirsiniz.İşyeri huzuru önemli.

Evet gerçekten önemli. Biz çok güzel bi ortamda çalışıyorduk diğer arkadaşlarla. Bu kız alt üst edip gerginlik yaratmıştı saçma bi şekilde. Tekrar eskiye döndük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…