Yersiz Bir Anlayışlı Olma Durumu

Burası nasıl bi iş yeri? Ciddiyetten uzak, işe kim kimi alıyor belli değil
Isi netleşmemis , geleni gideni belli olmayan , iş yapmakta gözü olmayan bi tekinsize merhametten iş veriliyor ve yetmiyor lojmana koyuluyor. Yetkili biri çıkıp da ne oluyor burda demiyor. Is yeri kreşe dönmüş herkes çocuğunu getiriyor. Profesyonel çalışan bir kişi bile yok. Böyle bi iş yerinde de çok kalifiye çok donanımlı adam tutamazsınız zaten..ne tür bir yer burası ne iş yapıyorsunuz

İyilikten maraz doğar tam sizin bu durumunuz için söylenmiş. En kısa sürede üstlerinize bildirin yoksa işin ucu size dokunacak gibi duruyo malesef.

Kusura bakmazsanız burada hatalı olan kişi sizsiniz.
İşe alımı doğru şekilde yürütememişsiniz ayrıca size bağlı olarak çalışması gereken birini yönetemiyorsunuz.
İş yerinde böyle duygusal kararlara yer yok.
Yazık, acıdım, evi yok vs sizin sorununuz değil.

Sorumluluğu üstlenmek ve bu kişinin çıkışını vermek zorundasınız.
Özel okul müdürüyüm az çok yönetim işlerinden anladığımı düşünüyorum.
Bir an önce bu saçma işleyişe son verin.
Zararın neresinden dönerseniz kârdır, yakında ucu size dokunur bu işin.

Evet işten çıkışı verilmezse büyük sorunlar yaşanacak görünen o. Yarın bir konuşup durumu bildiricem, en azından sorumluluğu üstümden atmış olurum.

Siz böyle yaptıkça diğer çalışan insanların vebalini alıyorsunuz. Başka biri sizin yüzünüzden zarar görecek belki de. Hala daha söyleyeyim çocuğuna izin vermesinler tarzında yazıyorsunuz ama sizin bu kadını işten çıkarmanız lazım.

Evet vebal alacaksınız ama o kadını işten çıkarmayarak vebal alacaksiniz. Dürüst güvenilir işine sadık olabilecek bu işe ihtiyacı olan bir sürü insanın hakkına gireceksiniz. Sizi ve iş yerini kullanması da cabası. Yarın bir gün odada sigara içerken başkana yakalansa orası sizin sorumlu olduğunuz bir alanmış sizi işten çikarsalar ne yapacaksınız. Önce kendinizi düşünün.

Kafayimi yediniz boyle is ahlki olmayan birine neden aciyorsunuz sizi kullanmaya calisiyor cocugu getiririm diye kendi kendine nasil karar alabikiyor asla olmaz diyeceksiniz gerekirse cikartin isten yada sikayet edin

Neden işinden olsun istemiyorsunuz? Karşınızda işinden olmak istemeyen bir insanın tavırları yok ki. İyiliğe nereye gidiyorsun demişler, sahibi si.. demiş Emrivaki yapmasına da izin vermeyin, direkt ben kimsenin sorumluluğunu alamam diyin yoksa bakıcısı olursunuz. Valla ben olsam işten çıkması için elimden geleni yaparım

Çok açıklama yapıyorsunuz. Çocuğuma bakarsın yanında durur dediğinde ben kabul etmiyorum da sen ne biçim annesin bana bunu teklif edebiliyorsun? Ne değişik insanlar var, hayret bir şey fln diyemediniz mi? Siz soran, sorgulayan konumdasınız hatırlatıyım dedim.

Açık yazacağım, ben üstünüz olsam sizi de işten çıkarırdım. Belki o işe dört elle sarılacak hakkını verecek biri alınacaktı ama siz bu kadına olur vermişsiniz. İşe alım yaparken güvenip görüşmeyi size yaptırmışlar. İşe uygun değil, işyerinde nasıl davranılır umurunda değil, güvenlik açığı yaratıyor, çalışanların odasına izinsiz giriyor, yine izin almadan iş yerine çocuğunu getiriyor, iş arkadaşı telefonda konuşurken arkada küfür ediyor... Sizin işe alma kriteriniz ama çok mağdur, ama çocuğu yanında değil, ama belki hayat tutunur... Giriş kat penceresini açık bırakmış, başkalarının odasında kafasına göre sağı solu karıştırmıştır, resmen güvenlik açığı. Deneme sürecinde milletin ödü kopar aman yanlış bir şey yapmayayım, geç kalmayayım, görevimi ihmal etmeyeyim diye ama bu kadın pavyon ortamı gibi takılmış.

Kalacak yeri eşyası vs bunları niye vazife edindiniz? Siz kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız iş yeri dışında kime ne yardımı istiyorsanız yapın ama bunun için iş yerini kullanmayın. Bu kadını derhal çıkartın işten, deneme sürecinde üstlerim tarafından performansın beğenilmedi yeterli görülmedi diyin de başınıza bela olmasın.

Bu kadın olur da kalır ve palazlanırsa ilk yapacağı şey altınızı oyup sizi ekarte etmek olur. İş ahlakı yok kadında. Kendi çocuğunun düzenini kurar, sizin elde ettiğiniz tüm ayrıcalıkları kendine çevirir.

Evet tabi herkesin başını belaya sokabilir haklısınız. Ama şu şekilde ben çıkarın dersem beni dinlerler diye düşünüyorum. Ama doğrudan hadi seni işten çıkarıyorum deme gibi bi yetkim yok. Bugün işe geçince konuşucam.

Evet emrivakiyle yürüttü zaten şimdiye kadar. Ben sorumluluk alamam diye dün söyledim üstlerime bugünde daha enine boyuna konuşcam işe geçince.

Vebal aldınız zaten ihtiyacı olan çalışkan birinin hakkına girdiniz o kadını işe alırken. Biri bana işten atarsanız intihar ederim diyecek bir saniye beklemem.Yaşınız ufak herhalde, kullanılmışsınız, biraz da ego duygusu ağır basmış.. Bu işten zarar gelirse size gelir, durduğu her saniye size yazıyor.

Siz işinden olsun istemiyorsunuz ama o istiyor gibi...

Neden çıkış vermiyorsunuz.
O'nun düşünmediği şeyleri siz mi dert edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…