Yersiz Bir Anlayışlı Olma Durumu

Muhtaç olan insan kendine verilen şartlara sıkı sıkı tutunur ve işini yapar hayatta kalmaya çalışır . Mesai zamanı geyik yapıp, eve erkek alacak kadar hayattan keyif almayı biliyor. Demekki o kadar da muhtaç değil . Ben bu işin sonunu soyleyim çıkışını vermezseniz iyice palazlanip size sirayet edecek ve belki de siz yerinizden olacaksınız . Çıkışını bence verin .

Baştan velisi gibi davranmışsınız yüz bulmuş, hatayı sizde buldum. Bir an evvel hatanızdan dönün bence zira kabak sizin başına patlayacak gibi.

Evet emrivakiyle yürüttü zaten şimdiye kadar. Ben sorumluluk alamam diye dün söyledim üstlerime bugünde daha enine boyuna konuşcam işe geçince.
ne yaptınız konuştunuz inşallah
ve daha ne yapacağım demeyin.. direkt söyleyin üstlere çıkarsınlar işten
evsiz de kalacak bu durumda başka yolu yok

tehdit etmiş birde orada birine hee.. şaka gibi

Eger kendi cocuguna aciman varsa bu kadinin cikisini ver. Boyle birinin ne isi var isyerinde cocugunun dibinde ? Ayrica vebal almak demissiniz. Oyle sorumsuz ve sorunlu birini ise alarak isyerindeki herkesin vebaline giriyorsun

Ben bu kızı işten çıkaralım desem işten çıkarılacak, vebal almış olur muyum bu şekilde
davranışların sonuçları olur bu vebal değil ki. her yerin bir düzeni vardır, düzeni bozan atılır bu böyle neyabalım.
öyle haksız sebeplerden işe atılan var ki yani bir de. iş dünyası çıkar dünyası.
ayrıca hayatta iyi-kötü her şey vesiledir. o vesileyi gören değişir gün gelir "kötülük" yapana teşekkür bile eder.
uykuda yaşamayı seven sürekli başkalarını suçlamaya devam eder. kurban rolünde takılır ölene dek.
kiminin hayatında iyi, kiminin hayatında kötüyüzdür. mutlak iyi-kötü yok.
sizin onu kovmanız onun hayatında neye vesile olur bilemezsiniz.
siz afedersiniz allah değilsiniz sizin düşüneceğiniz şey bu olmamalı güncel durumda

O kadın o evden çıkmayıp rezillik çıkaracakmış gibi geliyor ay nolur güncelle bizi
Herkese toplu cevap olsun, zaten işe alımla ilgili süreci benim yönetmiş olmamda sistemdeki yanlış işleyişten kaynaklı.
Ben başkanla görüştüm, aynı ortamda çalışmak istemediğimi, sıkıntı çıkaracak bi potansiyeli olduğunu, küfürlü konuşmalarını ilettim. Bence iyice yerleşmeden çıkışını verelim dedim, başkan herkesle genel bi konuşma yaptı, onuda uyardı başkana çıkıştı bana bunları anlatma konuşmana gerek yok filan diye. Bugünde başkanla tekrar görüştük, ay sonuna doğru konuşalım 15 günlük süre verelim hesabını yap ödemesini yapalım dedi. Daha fazlası elimden gelmez zaten. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hem vicdan azabından kurtardınız hem salak gibi kullanılıyor olmaktan.

Tavrınız net olsun bu şartlarda çalışman uygun bulunmadı deyin. Herkes yazmış her şeyi bunun stresini yaşamak zorunda değilsiniz.

Başkana mı konuşmana gerek yok dedi anlamadım

Ben bu kızı işten çıkaralım desem işten çıkarılacak, vebal almış olur muyum bu şekilde, bunu düşünüyorum kara kara. Eski koca hapisteymiş, sevgilim var diyor o da hapisteymiş.
Böyle belalı bir tipi en kısa zamanda yanından uzaklaştırmalısın. Çocuğun var ne cesaret yahu
Hala vebal diyorsun. Asıl vebali iş yapmayan birine iş ve imkan vermekle alıyorsun. Gerçekten madur olan insan işini kaybetmemek için dört elle sarılır.
Evine ipsiz sapsız tipler girip çıkıyormuş yarın birgün hapsaneden çıkan eski kocası mı sevgilisi mi neyse artık gelip, çocuğun ordayken işyerini bassa ne yapacaksın

Bende aynı şeyi düşündüm ve üstlerime bunuda söyledim. Buda ihtimaller dahilinde sonuçta.

Siz kendinizce iyilik yapmak istemişsiniz ama fazla yüz göz olmuşsunuz. Bu kadar iyiliğe gerek yokmuş. Onu işe almanıza bir şey diyemem, iyi yapabilecek kapasiteyi görmüşsünüzdür ve o da kendini çok iyi göstermiştir, siz de alım yapmış olabilirsiniz. Ama devamındaki yardımlar fazla. Yönlendirme yapmanız yeterliydi. O kendi hayatını kurmak istiyorsa kendisi bizzat çabalayacaktı. Hadi bunlar oldu bitti, işini savsakladığı an yazılı uyarı vermeliydiniz, savunma yazmalıydı. Bu uyarılar belirli sayıyı geçtikten sonra da çıkarılmalıydı. Ama o da bu uyarıların belirli bir sayıdan sonra çıkışının olacağı bilgilendirilmeliydi. Muhtemelen sizin iyi, merhametli yüzünüzü görüp bunu kullandı. "Bana acıdı, bu kadar yardım etti, benim yerim rahat, sırtım yere gelmez, beni çıkarmazlar" kafasında şuan.
Vicdan, vebal falan da düşünmeyin. Paraya ihtiyacı olan maaşının hakkını vermek için çalışır, çabalar, kendini gösterir, sorumluluk alır. İşini yapmayan da gönderilir. Dışarıda o kadar çalışkan, bu işe gerçekten ihtiyacı olup yapmak isteyen varken neden işini savsaklayan biri için vebal alacaksınız ki? O zaman işini düzgün yapsaymış. Utanması da yok kadının belli ki.
Neyse size de ders olmuş oldu, her şey bir tecrübe. Bazen vicdan daha ağır basıyor. Ama işte profesyonellik önemli. Ben bu kuralları kendi hayatıma da uyguluyorum. İşe yaramaz, kıymet bilmeyen insanlar kapı dışarı :)
Bu arada inşallah çocuğunu alamaz yanına da babası bakar. Bu kadının kendine hayrı yok, eve giren çıkan belli değilmiş. O çocuğu da heba eder.

Valla çocuğu aldı bugün itibariyle ofise getirmiş. Başkana söylüyorum önümüz bayram, bi bayram geçsin bakalım diyor. Ben uyaralı böyle olmayacak diyeli günler oldu. Bana gelip çıkarcaz etcez böyle olmaz diyo kadına hiç bişey demiyo.

Kadin isini tam yaomiyor ve isyerinin tum imkanlarindan sizin yuzunuzden faydalaniyor .İs yerinin vebalini almiyor musunuz veya orada hakkiyla calisan insanlarin vebalide sizin ustunuze .Bence yonetimle konusup kovdurun kadina yaptiklarin bir degil iki degil yukardan emir geldi dersiniz .

Böyle bir kadın kendini işe alım sürecinde de saklayamaz ki. Kimse mi insan sarrafı değil o işyerinde pavyon karısı gibi birini işe almışsınız. Özel değilse en azından sektör adı, kamu mu özel mi sektör belirtir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…