- 1 Haziran 2022
- 4.240
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.901
- 158
- 34
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
-
Muhtaç olan insan kendine verilen şartlara sıkı sıkı tutunur ve işini yapar hayatta kalmaya çalışır . Mesai zamanı geyik yapıp, eve erkek alacak kadar hayattan keyif almayı biliyor. Demekki o kadar da muhtaç değil . Ben bu işin sonunu soyleyim çıkışını vermezseniz iyice palazlanip size sirayet edecek ve belki de siz yerinizden olacaksınız . Çıkışını bence verin .Haklısınız, deneme süresinde henüz süresi dolmadı. Deneme süresi dolmadan işten çıkarma hakkımız var sözleşmesinde yazılı. Eşyam yok evim yok çocuğumu yanıma almam lazım çok muhtacım bu işi yapabilirim dedi. Yapacak gücü kuvvetide var kesinlikle ama yapmak işine gelmiyor. Eve yerleşti ve birden bire başka başka şeyler çıkarmaya başladı.
Kızlar mrb. Çok uzun zaman sonra bir konu açıyorum. Kafam çok karışık fikirlerinize çok ihtiyacım var. İş yerimde benden alt pozisyonda çalışması için bir arkadaş aldık işe. İş görüşmesini filan ben yaptım, sonra tmm başlasın dedik. Anlattığı şeylerden yola çıkarak destekte oluruz düzgün bi hayat kurar diye düşündük. Eşyası yoktu sağdan soldan eşya ayarladım, evimden birşeyler götürdüm ettim. Çocuğu varmış yanına almak istiyordu, nakil işlemleri için filan hem muhtarla hem müdürle konuşurum hallederiz kolayca dedim. Herşeyi karşılık beklemeden yaptım zaten ama gel gelelim bu kız giderek garip olmaya başladı. Ofise geliyor mesela ben kendime kahve yapmış oluyorum, sende içermisin diyorum olur yap diyo. Kendin kalk yap kahveni dedim neyse o zaman içmeyim dedi. Lojman verildi oturması için oraya saçma sapan tipte erkekler alıyormuş küçük bi yerdeyiz herkes görüyor söyleniyor dedikodusu oluyor. Güzelce uyar dediler konuştum, senin hayatın ama işinde yenisin burası gelişmemiş bi yer imza toplar işinden attırırlar dedim tmm dedi yine aynı. İşini yarım yamalak yapıyor niye böyle oldu deyince dalgındım diyor. Yönetim başkanının ofisine giriyor kafasına göre oturuyor masasına sigara kahve keyfi yapıyor iş saati. Kibarca uyarı filan asla dinlemiyor. Ben avukatla konuşuyorum hiç umru değil bağıra bağıra telefonda geyik yapıyor arkadaşıyla. Ofisin tüm işleri bana ait giriyor heryeri sigara külü yapıyor küllükleri dolduruyor dökmüyor. Ofis içerisinde sigara içme diye uyardım tmm dedi. Benim çocuğumda benimle duruyor öğlene kadar. Geçende gitmiş içeride yine sigara içmiş çocuğun dibindeki odada. Ben seni uyardım dedim özür dilerim hava soğuktu dedi. Bi daha başkanın odasına girme dedim güzelce, dün yine ben bi işle uğraşırken odaya girmiş camı açmış sigara içmiş sonra kapıyı çekmiş çıkmış. Cam sonuna kadar açık ofis bahçe katı. İş yerinden beni aradılar bu cam neden açık burası senin sorumluluğunda diye. Özür dilerim ben kontrol etmedim, x girmiş demekki bakmak aklıma gelmedi dedim. Onuda öyle hallettim, kendine söyledim ben suçlu duruma düştüm senin yüzünden diye. Özür diledi geçti. Şimdide esas büyük bomba şu ki bi çocuğu var ve çocuğu yanına alınca bakacak kimse yokmuş ofise benim yanıma bırakacakmış akşama kadar. Bunu asla sormadı sakıncası olur mu uygun olur mu bile demedi. Benim çocuğum öğlene kadar yanımda diye ona güveniyor sanırım ama bizim alanlarımız farklı. Ben ofiste yalnızım akşama kadar çocuğum olduğunu bilerek işe alındım. Benim çocuğum küçük zaten, öğleden sonrada kreşte oluyor. Ama kadın çocuklar burda birlikte oturur birlikte oynar ben çalışırken çocuğum burada durur diyor. Benim çocuğumun orada 6 aylık bi düzeni var. Evden farksız yiyeceği içeceği. Orada o çocukla dursa çocuğuma her aldığımı onada alamam. Biri yer biri bakarda olmaz. Böyle bi sorumluluğu üstlenmekte asla istemiyorum. Gel gelelim ben ne yapcam kızlar. Siz olsanız ne yapardınız. İşinden olsunda istemiyorum ama çok yanlış davranışları var. Ben sebep olmakta istemem..
ne yaptınız konuştunuz inşallahEvet emrivakiyle yürüttü zaten şimdiye kadar. Ben sorumluluk alamam diye dün söyledim üstlerime bugünde daha enine boyuna konuşcam işe geçince.
Eger kendi cocuguna aciman varsa bu kadinin cikisini ver. Boyle birinin ne isi var isyerinde cocugunun dibinde ? Ayrica vebal almak demissiniz. Oyle sorumsuz ve sorunlu birini ise alarak isyerindeki herkesin vebaline giriyorsunÇok haklısınız. Ben saçma bi şekilde duygusal düşünüyorum. Mesela başlar başlamaz biriyle kavga etti ve gelip onu evinden aldırırım onu dağa kaldırtırım filan gibi şeyler söyledi. Kendine gel böyle konuşamazsın kimseyle dedim. Ben burda ekmeğimin peşindeyim yoksa sıkıntı çıkarırdım diyor. Bu çıkarmamış haliymiş.
davranışların sonuçları olur bu vebal değil ki. her yerin bir düzeni vardır, düzeni bozan atılır bu böyle neyabalım.Ben bu kızı işten çıkaralım desem işten çıkarılacak, vebal almış olur muyum bu şekilde
Herkese toplu cevap olsun, zaten işe alımla ilgili süreci benim yönetmiş olmamda sistemdeki yanlış işleyişten kaynaklı.O kadın o evden çıkmayıp rezillik çıkaracakmış gibi geliyor ay nolur güncelle bizi
Başkana mı konuşmana gerek yok dedi anlamadımHerkese toplu cevap olsun, zaten işe alımla ilgili süreci benim yönetmiş olmamda sistemdeki yanlış işleyişten kaynaklı.
Ben başkanla görüştüm, aynı ortamda çalışmak istemediğimi, sıkıntı çıkaracak bi potansiyeli olduğunu, küfürlü konuşmalarını ilettim. Bence iyice yerleşmeden çıkışını verelim dedim, başkan herkesle genel bi konuşma yaptı, onuda uyardı başkana çıkıştı bana bunları anlatma konuşmana gerek yok filan diye. Bugünde başkanla tekrar görüştük, ay sonuna doğru konuşalım 15 günlük süre verelim hesabını yap ödemesini yapalım dedi. Daha fazlası elimden gelmez zaten. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hem vicdan azabından kurtardınız hem salak gibi kullanılıyor olmaktan.
Böyle belalı bir tipi en kısa zamanda yanından uzaklaştırmalısın. Çocuğun var ne cesaret yahuBen bu kızı işten çıkaralım desem işten çıkarılacak, vebal almış olur muyum bu şekilde, bunu düşünüyorum kara kara. Eski koca hapisteymiş, sevgilim var diyor o da hapisteymiş.
Evet evet başkana dediBaşkana mı konuşmana gerek yok dedi anlamadım
Bende aynı şeyi düşündüm ve üstlerime bunuda söyledim. Buda ihtimaller dahilinde sonuçta.Böyle belalı bir tipi en kısa zamanda yanından uzaklaştırmalısın. Çocuğun var ne cesaret yahu
Hala vebal diyorsun. Asıl vebali iş yapmayan birine iş ve imkan vermekle alıyorsun. Gerçekten madur olan insan işini kaybetmemek için dört elle sarılır.
Evine ipsiz sapsız tipler girip çıkıyormuş yarın birgün hapsaneden çıkan eski kocası mı sevgilisi mi neyse artık gelip, çocuğun ordayken işyerini bassa ne yapacaksın
Şizokarı yaEvet evet başkana dedi
Vallahi hepimiz bi kalakaldık o anŞizokarı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?