Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

@Seyra123 kiz gunaydin naslsin bu sabah ben gec uyandim .
Uyandim bir bardak ilik su icdim yatdim bir saat sonra birde uyanib limon sirke su icdim yatdim sonra oyanib lehana cayimdan icdim .
Simdi kahvalti yapdim

Ara ogun bol tarcinli ev yapimi irmik pudink bir tatli kasikda bal ekledim kalsiyum vitamin dolu ev yapimi sevyorum bu tur seylere tarcin koyarim azacikda zencefilde katdim.
Bugunki sporum 9 km yurudum cok sukur iyi spor yapdim bayada terledim

Ara ogun bol tarcinli ev yapimi irmik pudink bir tatli kasikda bal ekledim kalsiyum vitamin dolu ev yapimi sevyorum bu tur seylere tarcin koyarim azacikda zencefilde katdim.
Bugunki sporum 9 km yurudum cok sukur iyi spor yapdim bayada terledim
Iyi akşamlar canım nasılsın bugun yogundum gelemedim
Afiyet olsun Çok iyi yapmışsın ben de yapayım dışarıda mı yürüyorsun evde mi yürüyüş bantla yani
benim yürüyüş Bandım yokdışarda yürüyorum hava güzel olunca üç gündür çıkamıyorum Hava çok soğuk
kilolar ne alemde verebiliyor musun Ben daha tartılmadım Pazartesi bakacağım ne kadar vermişim bugünkü menüm
50 gr tam buğday ekmeği
20gr peynir
5 adet zeytin
1 lokma patates Kızartma si
Öğle
100 gr tavuk döner
1lavasin 1/3 unu
Bol salata

1 fincan kahve
2 fındıklı draje
1 tane gül lokumu

Aksam 2 kase corba

Gunaydin gi
Gunlugum...
Bu sabah aksamdan iki cevizi suya koydum icinede kaysi atdim suda tokdum sabah tezdan oyaninca o suyu icdim icinede limon suyu sirke ekledim .
Birazdan cevizinde kaysisinda yerim kahvalti yapib araniza donerim

Sabahki menum .
1 yumurta zeytun yaginda yaninda acazik ispanak kavurmasi.
Zeytun biber tursusu.
Cavdar ekmegi 2 dilim
Yesil cay...
Ara ogun elma..
Oglen .....
Yesil mercimek yemeyi icinde ispanak da vardi
Bir kase de fasulye corbasi
Sogan
Ekmek yok.
Saat 4 den sonra bir avuc ici kadar aycicek kavrulmus tum
Simdi yesil cayimi icdim spora basliycam yurus edcem insallah durmak yok spora diyete devam

Iyi akşamlar canım nasılsın bugun
Menün gayet güzel canım
Sabırla devam edersen kilolar rengl in bitince daha hızlı verirsin
Bugünkü menüm
Sabah
1 kase yoğurt 1 elma 1 muz
Aksam
Avuç içi kadar et haslama
12 tane yaprak sarma
1kasecorba
1kucuk kase yoğurt

Canim takipteyim cok sevdim seni. Kendimi hazır hissettigimde sana katılacağım insallah

Kizlar bu sabahki menum...
Bir kasede sut icine 3 kasik yulaf 2 kasim musili keten tohmu atdim...
Onu yedim bir delim kepek ekmek kizdirdim kurudu kitir kitir azacik ayva receli onu yedim yesil cay
Simdide sutlu turk kahvesi sekersiz sade iciyorum .
Bugun lahana maydonuz cayimi demledim

Gozal gunlgum ginaydin..
Dun regil oldum spor falan yapamadim agrim vardi halada devam ediyor amma bu iki gun sikintili surec bir kecsin onan sora bakayim benim hizima cata bilirsizmi.
Dun sabah ve oglen diyet yemeyi oldu amma axsam acacik diyetden cikdim.
Bizde ilk cersenbedi Su carsenbesi onu horede bayram axsami kimi sayildigindan dedim sufrada bereket olsun pilav yapdim etli falan pilav yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…