Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Hedefim insallah 60
58 de ois olmaz ...
Karsima koydugum meksedime catmak ucun diyetden spordan kopmak yokdu hayatima ekledim onlar artik hayatimin bir parcasi oldu benim .
Simdi agzima kalorili biseyler atdigim zaman kendimi suclu hiss ediyorum .
Ve ertesi gun telefi etmeye calisiyorum

Bugun spor yok halsizim.
Ogle yemeyimde diyete ait olmadi amma insallah bu gunum kecsin yarindan telefi ederim ..
Ayyy bir tarafdanda dis agrisi var korkudan dis hekminede gitmiyorumda evda ev ustume gelyor sanki

Bu sabah ilik su icdim esimi ise ugrlarken cay sofrasinda cayla bir kek yedim yarim saat kecdi yogurt pul biber zencefim tarcin zedecal birazda maydonuz dogradim icine karisdirdim yedim 1saat sonrada yumurtali sebzelerle yapdigim menemen yedim yaninda biber tursusu zetun kepek ekmek

Kizlar lahana maydonuz kaynatdim cay yapdim bugun sabah oglen aksam ve yatmadan once icdim yenede icecem.
Bugun kendime alkali suda hazirladim
1L su
yarim portakal
maydonuz
Karanfil
Yarim cay kasiki da karbonat
Gun icinde ara ogunlerde icdim.
Bugun yesil cayimida degisik yapdim
Yesil cayima ektradan elma kabugu da katdim.
Sabah kahvaltimi yapdim ogleye bir saat kala bir elma yedim.yarim kivi
Oglende
3 kasikyogurt
5 kasik karabugday ..
Ogle yemeyi bittdi
Aksamda kirmizi mercimek corbasi icerim.
Bil maydonuz pul biberli..yatmadan oncede yogurt yerim insallah

• Bugunki sporum kosu bandinda 5km tam 1 saat yurudum...
  • Ayricada telfon ustumde idi adim sayarimda sayilarimi saydi ve 3 km de acik havada yurudum tam bugunki yurusum 8 km oldu

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Gunaydin gozel gunlegum nedense hic kimse ugramaz oldu olsun yenede yazayim nolur nolmaz .
Bu sabah ilik su icerekden gune basladim son iki gunde hic spor yok birazcik sorunlarim vardi onlari cozdum cox stresli gunler oldu regilde bi tarafdan .
Umarim bu hafta kilocuklar giden hafta olur .
Sikildim artik bu kilolardan ..
Bugun misir pusguru kiraz sapi maydonuz cayi yapcam onu icerim odem atsin sonrada bakariz caresine neler oluyor diye hala tartilmadim iki gun kecsin hala regil haftasidi malum su toplar tartida arti gorursem her halde yikilir mahv olurum

Gunaydin gunlugum bugun gune enerjik basdiyiram insallah devamida iyi olur ilik limon sirkeli suyumu icdim
1 dis sarimsax 1 bardak suyla yutdum .
Simdide zencefil cayimdan icecem.
1 saatda yurus yapmagi pilanliyorum insallah kendimi bi atayim kosu bandiin ustun gerisi geler sporun

Ugum yenadami tek qaldin sen.
Sabahki menum peynir kepek ekmek azacikda kek.
Bugun spor yapmadim amma kosdurmaci gun oldu dun 45 dakka yurumusdum

Bugunko sporum tam 7 km yurudum.kosdum super oldu vallah oglen 2 gozleme yemisdim bari yaga cevrilmesin sporla telafi edim aksamda hafif keciririm yogurt zencefil tarcin kurumu yerim bol su yesil cay icerim yemek yok şu saatdan sonra agzima surmerim

Gunaydin gunlugum..
Sabah sirkeli iliq su icdim detox suyumdan icdim.
Kahvaltim.
1yumurta 2 kasik yulaf sudle
1 tatli kasik bal
Yesilik bol dereotu kişniş.
3 aci sivri biber yesil
1 portakal
Beyaz peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…