Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Merhaba gunlegum.
Bu gun oglede yesil mercimk yemeyi yedim diyet yemeyidi.
Icine ekstradan lahana da ekledim hicde fene olmadi onu yedim supper oldu vallah.
Bugunki sporum 30 dakika yurus yapdim yesil cay icmisem .
Suda ki iciyorum

Ara ogun
Saat 4 de elma tarcin serpisdirdim
Sonra saat 6 ya islemis
findik yesil cay icdim yanindada azacik kiraz receliah bilyorum deyeceksiz recel.ne alaka ya bilmiyorum neden elim ayagim buz oldu kan sekerim.birden indi hala el ayagim isinmadi arada bende boyle oluyor...

Ogleden sonra 35 dakkada pilates yapdim bacak kol karin bolgesini harekete getirecek pilates yapdim.
Aksam yemeyimi de yedim yesil mercimek yemeini yedim bugunluk bu kadr
2 L su
Yasil cayda oz yerinde yatmadan oncede yogurt zencefil pul biber zerdacal tsrcinkarisdirib yiyerim .

Kizlar buyurun okuyun sizde faydalananin zayiflamaya cok yardim ediyo bu yazilar.
Bu sabah ilik su limon sirke icdim.
Sonrasinda sogan kaynatdim onuda icdim hala kahvalti yapmadim bir saat sonra yaparim

Bu sabahkim kahvaltim.
2 yumurta
1 kasikmarmelat
5 zeytin
4 biber tursusu
Beyaz peynir
Kepek ekmeyi
Pul biber keten tohmu.
Yulaf musili suyla islatdim.
Acayib acmisdim
Ayva recelide ekledim menuma hemde tatli istegimi basdirsin diye.
Yedim yedim amma islatdigim yulaf karisimim kaldi doydum .
Iki saat sonra yogurtla karisdirib onu ara ogun ederim.
Tv - de diyetsyen D Murat Topoglu dedi ki girsenize tatli kiriziniz var ev yapimi recel sabah kahvaltisinda bulundurun bir iki kasikla hic bisey olmaz axsam uzeri kocaman tabak tabak pasti kek yemeyinizi simdenen qaranti ediniz bende oyle yapiyorum vallahi vok faydalidir.

Günaydın canım
Yaş 37
Kilo 80
Boy 165
Evliyim 3 çocuk annesi yim
Geçen yıl bu zamanlar 70 kiloydum 10 kilo üstüne aldım 2ay sonra kardeşimin düğün tarihi alındı acil kilo vermem lazım sen de kendinden bahset

Sabah kahvaltıda
50gr tam buğday ekmeği
2 çatal kaşar li omlet
20gr beyaz peynir
3 4 çatal incir reçeli

@Seyra123 Canim ben 30 yasindayim iki kiz cocuk anesiyim simdi 80 kq
Ben kilolu idim .
Simdiye kadar verdim cerdim geridekalan 20 kq da vermek istiyorum.
Bak canim ben kecen sene 105 kq idim simdi 80 kq hattda 75 idim bir kac ay burakdim 80 olunca yeniden basladim insallah gidecek sende canini sikma tatlim ne istesen sor bana

Simdide ici kiymali bol sogan ve acili durum yedim vallahi canim o kadar cekmisdi ayranla super oldu.
Bir saat sporla telafi ederim artik

Sen gencmissin daha çabuk verirsin bana göre
Allah bağışlasin canim çocuklarımızı
Kilolarımiz ayniimis birbirimize destek olalım verelim inşallah
Simdide ici kiymali bol sogan ve acili durum yedim vallahi canim o kadar cekmisdi ayranla super oldu.
Bir saat sporla telafi ederim artik
Afiyet olsun bazen kaçamak yapmak gerekiyor telafi edersin

Bende öğle yemeğiCorba
akşam yemegindede çorba ictim
Biraz da pulbiberli yoğurt kürü yicem
Bugün böyle bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…