Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Detoxs suyum
1 l su
1 portagal kabugu
1 elma kabugu
1kivi kabugu
3 nezik dolim zencefil
1 rulo tarcin
5 karanfi
Bir tutam maydonuz
Aksamdan suyun icine koydum sabah ac karna icdim ve gun icinde yende icecem insllah

Merhaba gunlugum.
Bugun pazardi hafta sonu sabah kahvaltim yapdim kilasik kahvalti
Yumurta krpek ekmek yesil cay peynir.
Oglende yesil mercimk yemeyi yaninda azacik ispanak yemeyi 2 kasikda bulgur ustunede sarimsakli yogurt.
Bugun bitgi cayinida icdim simdiye kimi 1 L su tamamlanmis

Gunaydin gunlugum.
Dun 5 km yurus yapdim spor yapdikca sanki hafiflesiyorum...
Dun kendime biraz bitgisel caylar demledim 3 defne yapragi kaynar suda demledim.
Zencefil cayimi demledim
Elevedende 2 bardak suda yag yakici cay demledim dun 1 saat aralikla onlardan icdim.
Amma defne yapragi cayimi aksam yemeyinden sonra icecekdim dis agrisi beni mahv ettdi icemedim sabah ac karna ilk olarak onu icdim bu sabah

Sabak kahvaltim..
1 yumurta zeytin yaginda.bol pul biberli.
2 kasik yulaf yarim bardak sut icinede azacik zerdacal atdim .1 tatli kasik da bal
1 kasik musili.
1 d kepek ekmek.
1 yesil biber .
1 bardak yesil cay.
Buda sabah kahvaltim

Merhaba gunlugum yenedemi hic kimsecikler ugramamis.ufffff ya .
Olsun ben kendime yeterim.
Dun sonunda bu disden canim kurtuldu.
Dun disciye gittdim disimi cikardi simdi cikan disin yeri agriyor amma olsun buda kecer.

Bugun buraya hic ugrayamadim.
Diw gidi yerine kirip geldi her tarafim agriyor.
Bugun spor yapamadim aslinda yapdim acik havada 3,50km yurudum orta tenpoda yurudum simdi kosu bandina cikib 3 km gezmeyi pilanliyorum .toplam yuruwum 6 km olsun

Bugunki sporum 7 km oldu cok sukur .
Acik havada yurus yapdim devamini da evde kosu bandinda.devam etdim
Simdide sutlu neskafe gold iciyorum sade kahve seker atmadim .

Kolay gelsin .Ne kadar surede kac kilo verdin?kimse olmasa da yılma sen.
Selam ben.1 senede 30 kg verdim sonradan 5 kg aldim simdi 80 kg diyet spor yerinde di amma ara sira kacamak oluyor.
Olsun ne yapalim bir toparlansamda yerde kalan kilomuda atsam super olcakhadi hayrlisi bakalim sen kac kilosun

Selam ben.1 senede 30 kg verdim sonradan 5 kg aldim simdi 80 kg diyet spor yerinde di amma ara sira kacamak oluyor.
Olsun ne yapalim bir toparlansamda yerde kalan kilomuda atsam super olcakhadi hayrlisi bakalim sen kac kilosun
30 kilo vermen harika.önemli olan istikrar.başaracağına inanıyorum.ben 75 kiloyum.yeni basladım.ama dikkat ediyorum.spor yapmaya çalışıyorum.daha bir duzen oturtamadım maalesef.ben hastayım.çocuk hasta.spor yapamadım bu hafta dolayısıyla.

Kiz simdi bende hastayim kirip oldum gucle nefes alyorum

Bu sabah dis hekimine gitdim disimi malice etsin iyne vurdu malice aldim simdi agridan oluyorum spor falan yapamadim amma toplam yol git gel arabadan indikden sonra gezdim birazcik toplamda mesafe 4 km yurudum buda spordan sayilir ne yapayim duzelincek diyetime sporuma devam ederim

Merhaba gunlugum.
Bugunde disim agriyor acidan basimi kaldiramaz hale geldim.
Yesil mercimek yedim yogurtla aksamda onu yedim bugun sabah cocuklara krep yapdim ondan yedim oglende yesil mercimek yogurtla yaninda turp sogan
Nae eksisi birazcik kizarmis patlican birazcikda patates azacik biseydi tadimlik idi.
Aksamdan 2 cevizi 1 bardak suda koydum 2 dis kucuk sarimsax sabah ac karna cevizin yedim sarimsaxi suyla yutdum

Gunaydin gunlugum bu sabah sanki birazcik agrimi azalmis ne anlayamdim kendimde sanki kendimi iyi his edecek kimiyim.
2 sarimsax 2 bardak ilik suyla yutdum.
Bitgi cayimi demledim.
Zzencefil tarcinimida demledim.
bugun bol bol bunlardan icerim henuz tartilmadim amma kendimde neyse kipirdama deyim suzulme deyim hiss ediyorum.
Insallah bu indadla dirinc gosteren kilolar biran evvel gitmeye baslarlar aylardir ayni rakamlarla mucadile ediyorum yerter bikdim .
Hic kimsede bana yazmiyor olsun bende kendim kendimi motive ederim zayiflarim siz sisman kalin bana yazmasanizda olar...

Sabah 2 km yurudum evde kosu bandindasonra 15 daka bacak karin haraketi yapdim
5 kezde apartmanda merdivenleri inip kalktim 4 kata onuda spor niyetine yapdim
Sabah sporum super oldu bence simdiye kadar 4000 adim atmisim ohh cok sukur iyidi.
Kahvaltim.
2 yumurta hasladim ustunede pul biber.
Yesil cay
Yarim portagal
1 t kas keciboynuzu pekmezi.
2 kas yogurt nane pul biber zencefil toz tarcin 3 kas yeil mercimek. Karisdirdim onu yedim.
Ucken peynirin yarisi.
1 d kepek ekmekden yarsin anca edim.
2 ceviz ici sukur rabimime biz yedik doyduk olmayanlarada yetirsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…